Garnier farbe za kosu

• Odgovora: 26
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
  • Pol: Žensko
    • Facebook
Garnier farbe za kosu
« poslato: 14:56:47, 04.Okt.2009. »
Da li je neko koristio garnier farbe i kakva su vam iskustva?

Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže mia

• **
  • 456
  • 0
  • ko sebe izgubi,nije dostojan spasenja
Odg: Garnier farbe za kosu
« Odgovor #1 poslato: 23:12:36, 15.Nov.2009. »
ja koristim već 2 godine,111-zovu je pegica jer je ženska na slici pegava.Super je za kosu,a i jedina plava koja ne ide na žuto
« Najnovija izmena:: 00:31:54, 16.Nov.2009. mia »

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #2 poslato: 00:27:53, 16.Nov.2009. »
xexe..upravo je drzim u rukama, sutra treba da je isprobam u kombinaciji sa jos nekim. A kakvu ti imas prirodnu kosu..?

*

Van mreže mia

• **
  • 456
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 00:36:27, 16.Nov.2009. »
moja je prirodna dečije plava,farbam samo izrastak,al na 25 dana,ne volim kad mi baš podraste..i odlična je,onako sivkasta..inače koristila sam i palet A10 davno..kakvu ti boju hoćeš da dobiješ,pošto vidim mešaš?

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #4 poslato: 00:53:10, 16.Nov.2009. »
Moja prirodna je tamno smedja,mada je varirala do svetlo smedje i imam naravno crveni pigment. Zelim da izbegnem tu crvenu varijantu, u svakom slucaju, eventualno da dobijem med plavu..za pocetak. S obzirom na prirodnu tamniju, verujem da nece svaki put ispasti nesto isto, pa cu raditi i neko nijansiranje cisto da ublazim i da ne bude bas sarena. Videcu sutra..Imam jos kod sebe svetlo platinasto plavu(Explicit) i srednje pepeljasto plavu(Schwarzkopf). Neda mesham boje nego i proizvodjace  :D
« Najnovija izmena:: 00:57:15, 16.Nov.2009. Feniks »

*

Van mreže mia

• **
  • 456
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 01:07:12, 16.Nov.2009. »
prijateljica koju farbam ima tvoju boju kose i crvenkast pigment,i dobije lepu boju,nema žutila,al ona ne voli da je komplet plava,pa malo šara tamnijim nijansama..javićeš kako ti je ispala kombinacija,a to što mešaš i proizvođače,to rade i frizeri...držim ti fige

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #6 poslato: 01:10:26, 16.Nov.2009. »
Ej, pa da,ni ja ne volim da je komplet plava, to je ok.ne farbam se sama, jer ipak pravim promenu i treba mi strucna pomoc.  Hvala (uzgred nosim traume od frizera..  >:( )

*

Van mreže mia

• **
  • 456
  • 0
« Odgovor #7 poslato: 01:26:34, 16.Nov.2009. »
a ko ih ne nosi :-\ naj fobiju imam kad treba malo da skratim kosu,a frizer odluči da mi promeni fazon bez konsultacije,e tu sam pucala mali milion puta..sad on ima fobiju od mene :)strogo radi šta ja želim..inače sam se oduvek farbala sama,a ponekad se i štricnem,kosa mi blago loknasta i duga,pa i kad se zanesem ne primećuje se ;)lepo je kad se potamni,ona ima sitne pramenčice,pa deluje ko prirodno..ma biće ti ok,tu ne može da se pogreši

*

Van mreže mia

• **
  • 456
  • 0
« Odgovor #8 poslato: 01:17:12, 18.Nov.2009. »
Moja prirodna je tamno smedja,mada je varirala do svetlo smedje i imam naravno crveni pigment. Zelim da izbegnem tu crvenu varijantu, u svakom slucaju, eventualno da dobijem med plavu..za pocetak. S obzirom na prirodnu tamniju, verujem da nece svaki put ispasti nesto isto, pa cu raditi i neko nijansiranje cisto da ublazim i da ne bude bas sarena. Videcu sutra..Imam jos kod sebe svetlo platinasto plavu(Explicit) i srednje pepeljasto plavu(Schwarzkopf). Neda mesham boje nego i proizvodjace  :D

jesi li se ofarbala i da li si zadovoljna?

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #9 poslato: 01:29:44, 18.Nov.2009. »
Iskoristila sam Explicit platinasto plavu i Schwarzkopf pepeljasto plavu, nisam dobila nista posebno, bukvalno samo podlogu za neke pramenove..skoro identicna mojoj. Za nekih 7-10dana cu uraditi pramenove, pa nakon nekog vremena udaricu plavu. Eto, nadala sam se potpuno drugacijem ishodu..odnosno veliku promenu.

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000