Skola astrologije

• Odgovora: 107
Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 11 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Skola astrologije
« Odgovor #70 poslato: 20:21:14, 24.Avg.2011. »
Slobodno, sve što ti padne na um. Forum zbog toga i postoji.  :)

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #71 poslato: 20:08:58, 26.Avg.2011. »
Ako sam ja danas prepodne poslala jednu poruku, da li nekako mogu da vidim?, gde?, da li je ona proizvela sekundicu reakcije  :-[
Baš odgovor nisam danas ni očekivala, pa zato pitam  inlove , a ni jako uskoro, nestrpljiva sam
Ako ne može, čekaću  (*o*)
Hvala u svakom slučaju  :)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #72 poslato: 14:07:57, 27.Avg.2011. »
Ako sam ja danas prepodne poslala jednu poruku, da li nekako mogu da vidim?, gde?, da li je ona proizvela sekundicu reakcije  :-[
Baš odgovor nisam danas ni očekivala, pa zato pitam  inlove , a ni jako uskoro, nestrpljiva sam
Ako ne može, čekaću  (*o*)
Hvala u svakom slučaju  :)
Ne znam da li to ima smisla...   jer zamisli da analiziras nedelju dana astroloske karte kako bi dobila takav sitan odgovor...   i nakon toga odgovor ne mora da resi sve nedoumice.  :eusa_naughty:

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #73 poslato: 21:08:39, 27.Avg.2011. »
Važi, hvala  :) ,
mada "strpljen spašen"  :( , mrzim tu izreku

*

Van mreže natilus

• *
  • 21
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #74 poslato: 15:53:03, 01.Sep.2011. »
evo ovako: zanima me kako se odredjuje broj brakova? tj. kad osoba zivi s nekim da li se to vec racuna kao bracna zajednica( odnosi se na duzi vrem. period)
volela bih da neko pogleda ovaj primer: ovde je natus bio 6god u vanbracnoj zajednici s razvedenom zenom ,zatim ozenjen 10g (zakonski) i sa suprugom ima dete! da li mu predstoji i neki  treci brak ...ako se ovo prvo i racuna u brak!?
Molim za pomoc
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=hkmfileI0GfTk-u1292942869&lang=f&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth=at&sday=1&smon=9&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #75 poslato: 13:55:37, 04.Sep.2011. »
evo ovako: zanima me kako se odredjuje broj brakova?
Broj brakova iz natalne karte je skoro nemoguce odrediti. Zasto?
Nije nam poznato okruzenje, nisu nam poznati partner ili partneri sa kojima ce ta osoba stupati u vezu i jos mnogo toga. Mozemo reci, da ta osoba ce imati jako dobru komunikaciju sa partnerom ili da ta osoba ce imati velikih problema i prepreka u vezi / braku...   ali pricati o broju bracnih zajednica je suludo.

Citat
kad osoba zivi s nekim da li se to vec racuna kao bracna zajednica( odnosi se na duzi vrem. period)
Trebalo bi ali je najbolje u konsultaciji sa tom osobom analizirati natalnu kartu jer je sama karta subjektivno vidjenje pa mi ne mozemo da znamo kako je on ili ona videla tog svog partnera.

volela bih da neko pogleda ovaj primer: ovde je natus bio 6god u vanbracnoj zajednici s razvedenom zenom ,zatim ozenjen 10g (zakonski) i sa suprugom ima dete! da li mu predstoji i neki  treci brak ...ako se ovo prvo i racuna u brak!?
Molim za pomoc
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=hkmfileI0GfTk-u1292942869&lang=f&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth=at&sday=1&smon=9&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
Ova opozicija sa Uranom moze da opise tu vanbracnu zajednicu, a moze da se uzme u obzir i u drugom slucaju s' tim sto ta opozicija mora da opise nesto vezano i za tu drugu osobu...
Imamo jako malo informacija, a analiza za ovako nesto bi morala da bude jako kompleksna...
U sustini od ove opozicije ne moze da pobegne, samo je pitanje kako ce da je prihvati i istrosi.
Ukoliko imate slicnih pitanja imamo i temu brak u natalnoj:namigivanje:
« Najnovija izmena:: 17:35:06, 08.Jan.2015. TF2008 »

*

Van mreže kasper

• *
  • 79
  • 0
« Odgovor #76 poslato: 13:09:17, 04.Mar.2012. »
Koji sistem kuca treba da se koristi za natalnu kartu? Koch ili placidus?  ::)

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #77 poslato: 14:18:36, 04.Mar.2012. »
     Sistem polja ~ od astrologa do astrologa, neko će koristiti Plasidus, neko Regiomontanus, neko sistem jednakih polja. Klasično pravilo je da se za natalni čart koristi Plasidus, za horarni čart (i uopšteno TA čartove) Regiomontanus ili Porphyry itd... al kao što rekoh, svaki astrolog ima svoj sistem polja koji njemu najbolje odgovara  8)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #78 poslato: 14:50:16, 04.Mar.2012. »
Neki smatraju da je Koch precizniji, ali je Placidus više zastupljen.

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #79 poslato: 14:53:44, 04.Mar.2012. »
Neki smatraju da je Koch precizniji, ali je Placidus više zastupljen.

Da, na zapadu su ta dva dosta aktuelna, al na istoku, sistem jednakih kuća na primer je obavezan  8)
Kao što rekoh ~ od astrologa do astrologa, od jedne astrološke škole do druge... nema pravila  (*o*)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 11 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000