Sama svoj frizer

• Odgovora: 21
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže lidija

• *
  • 60
  • 0
  • Pol: Žensko
Sama svoj frizer
« poslato: 20:08:21, 17.Sep.2009. »
Da li ste nekad same sebi kratile kosu, shishke, krajeve ili bar pokusavale da tako nesto uradite? Kakvi su bili rezultati?  :D

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
Odg: Sama svoj frizer
« Odgovor #1 poslato: 22:57:53, 29.Sep.2009. »
Ja tu imam srece...sama se sisam vec godinama i sasvim sam upraksana da uvek napravim ili osisam bas ono sto sam zamislila u milimetar :) Jednom,kao malecna sam uzela trimer i cesljala se...majko moja...zlo sta uradiH na svojoj glavi...moji su pali u trans kad su usli u kupatilo,a trebalo e sto godina da mi fizura dodje sebi.Show!Moja sestra je antitalenat za sisanje...kao mala je show pravila sa svojom kosom i nema slike gde joj siske ne stoje ukrivo ili su izrcekane itd.Obozavala je da se sisa,a ni fizer  nije mogao da ispravi njenih ruku delo...sad nam ostaju ta secanja i uvek se slatko ismejemo.

*

Van mreže lidija

• *
  • 60
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 10:21:21, 02.Okt.2009. »
I da se pogresi ali najgore kad treba sacekati da kosa poraste :;

*

Van mreže mia

• **
  • 456
  • 0
  • ko sebe izgubi,nije dostojan spasenja
« Odgovor #3 poslato: 01:30:53, 16.Nov.2009. »
o da,koliko puta,čak mi se čini da bih mogla da šišam po kućama :) farbam se sama,nekad i štrickam krajeve, a za šiške sam ekspert...nikad se nisam unakazila,kako su znali da me srede profesionalci par puta

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #4 poslato: 01:38:20, 16.Nov.2009. »
Ne plasim se da na sebi eksperimentisem. Mada ako je to neka veca promena koju zelim odem pa sta bude. Mada lose iskustvo imam..moglo je da bude ozbiljnih problema po tu profesionalku. Ako se vec odlucim da hocu nesto, onda to znaci da sam dugo razmisljala o tome i da to definitivno nije dozvola frizeru da na svoju ruku radi nesto sto nisam trazila. A ako kazem : Imas moju dozvolu..onda verovatno imam i poverenje, a tad te obicno u momentu kad dolazi da li ovako ili onako, normalni frizeri i pitaju. Kada kazem normalni, mislim na one koji nema kompleks, i koji se ne pozivaju na godine iskustva i rada.
A dalje menjam sama..

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #5 poslato: 01:38:54, 01.Dec.2009. »
Nikad,ne bih se usudila,smotana sam.Cesto se salim da ne znam sama da se ni ocesljam a kamoli nesto komplikovanije ;D Ali znam da farbam,sebe ne moram,jer imam prirodnu kosu.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #6 poslato: 01:52:32, 01.Dec.2009. »
Nikad,ne bih se usudila,smotana sam.Cesto se salim da ne znam sama da se ni ocesljam a kamoli nesto komplikovanije ;D Ali znam da farbam,sebe ne moram,jer imam prirodnu kosu.
Ja kad kazem da ne znam ni da se ocesljam, verovatno sam tad u nekoj groznoj fazi..ovih dana se cesljam i kako god okrenem nista mi ne stoji. Dodje-prodje.. a kad sam srecna, ma nije bitno rep ili fenirana, prirodna ili ispeglana..  :-\ svejedno.. I'm happy

*

Van mreže lidija

• *
  • 60
  • 0
« Odgovor #7 poslato: 20:19:35, 15.Dec.2009. »
o da,koliko puta,čak mi se čini da bih mogla da šišam po kućama :) farbam se sama,nekad i štrickam krajeve, a za šiške sam ekspert...nikad se nisam unakazila,kako su znali da me srede profesionalci par puta
To je posebna prica  :D  :D

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #8 poslato: 15:59:39, 10.Apr.2010. »
Uh...jesam par puta ali samo skracivala vec prisutne siske i bilo je prilicno uspesno za divno cudo...ali je bilo mucenja da to sve bude precizno skraceno.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #9 poslato: 15:50:57, 06.Jun.2010. »
Joooj, ja sam kao mala uvijek sisala one  "majmunske" dlake..., pa je poslije uvijek bilo gore. Trebalo mi je par god. da shvatim da je bolje da nista ne diram.
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000