Postoji li šansa za brak ?

• Odgovora: 4

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Pol: Žensko
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Postoji li šansa za brak ?
« poslato: 12:08:57, 06.Sep.2009. »
Jedna prijateljica me je pitala ovo pitanje malo pre ~ pa rekoh da ga postavim ovde da vidimo šta zvezde kažu :

Datum : 06.09.2009.
Vreme : 11h45
Mesto : Beograd
Sistem kuća : Regiomontanus

Ona je Asc' u Škorpionu sa Marsom na 07° Raka u VIII polju i Mesec na 03° Ovnu na samom vrhu V polja.
S obzirom da je sama, ne posmatramo Desc' i njegovog vladara, već prvu aplikaciju koju ima ili Mars ili Mesec sa prvom muškom planetom...
Da vidimo... šta vi mislite
8)

Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
Odg: Postoji li šansa za brak ?
« Odgovor #1 poslato: 13:28:37, 06.Sep.2009. »
Jedva cekam tvoju analizu..evidentno je da sansa postoji i da je postojala,no, njeni strahovi je sputavaju.Moze biti neko iz kruga prijatelja, neko ko je vec u njenoj blizini.

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #2 poslato: 14:16:36, 06.Sep.2009. »

Jedva cekam tvoju analizu..evidentno je da sansa postoji i da je postojala,no, njeni strahovi je sputavaju.Moze biti neko iz kruga prijatelja, neko ko je vec u njenoj blizini.

Ok, al' da sačekamo još nekoga da vidimo koji to aspekti [ne]progrnoziraju brak pa da uporedimo ideje ondak  ;)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže jupiter u raku

• **
  • 285
  • 1
  • volim Paris
« Odgovor #3 poslato: 16:41:56, 06.Sep.2009. »
ti si sve dala na tacni.. :)

merkur preseca kontakte meseca sa saturnom iz antiscije(saturn antiscija mesec oko 2 stepena)
mesec sa saturnom ima i separativnu opoziciju, znači neko koga ona već poznaje i sa kim je bila u vezi, pa se razišla..to je osoba iz njenog bližeg okruženja..
merkur preseca i kontakt meseca i marsa.

merkur je vladar 8 i 10 kuće...

da li majka ima nešto protiv braka ,ili društveni status ne odgovara, ili posao ometa...??

njeni signifikatori su u uzajamnioj recepciji po vladarastvu..ona je dosta samouverena i neće podleći uticaju drugih te mislim da će posle mnogih prepreka ipak da se spoji sa dragim i ostvari brak..
nikad ne reci nikad

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #4 poslato: 10:08:21, 07.Sep.2009. »
Elem, ja ovako protumačila čart ~ realno isto kao i Jupi  (mah:mah)

Nisam samo navela da je ona potpuno sama, roditelji joj nisu živi, nema ni brata ni sestru, nastavnik po zanimanju, blizu je 40god pa je malo uhvatila "usedelica panika", živi sama u svom stanu, ima prijatelje, a imala je nekoliko veza koje su trajale, ali nikada je nisu dovela na nivo "ozbiljnog" niti je ikada "greškom" ostajala u drugom stanju {iako je zdravstveno po tom pitanju ok ~ što se i vidi po recepciji Marsa i Meseca po vladarstvu}.

Moja prijateljica je Asc' u Škorpionu, sa Marsom na 07° Raka u VIII polju i Mesec na 03° Ovna na vrhu V polja. S obzirom da već preko 3god nema nikoga, čak ni da joj se udvara {kao osoba je blaga, nije stidljiva, ali nije ni pričalica, što i sam Mars u znaku svog pada i pokazuje, ali je vrlo velikog srca i strastveno se bori za sve one kojima treba neka pomoć, što nam i pokazuje Mesec u Ovnu u V polju} posmatraćemo samo prvi aspekt sa nekom muškom planetom koju ima ili Mars ili Mesec.

Antiscije :

○ Sunce 16° Ovna
• Mesec 26° Device apl. 0° Satrun -/+ 3°
○ Merkur 23° Riba egz.apl. 180° Saturn
• Venera 17° Bika
○ Mars 22° Blizanaca
• Jupiter 10° Škorpiona
○ Saturn 06° Ovna egz.apl. 180° Merkur i apl. O° Mesec
dodatno, 07.09. Merkur kreće retrogradno da se ne pomisli da će možda da ipak Mars sklopi 90° sa njim...

Znači ~ Mars ima prvu aplikaciju 90° Mesec -/+ 04° koju će preseći Mesečev aspekt od 180° i sa Merkurom i O° Saturnom, a Mesec kao što smo videli prvo ima aspekt sa Merkurom, pa tek onda aspekt sa Marsom ~ samim tim Mars izlazi iz "igre" jer nema aplikaciju ni sa jednom muškom planetom ~ dok Mesečeva trenutna O° preko antiscije sa Saturnom nam može dati dve opcije ~ ili da će naići na nekog "starog poznanika" ili pak da će i dalje da bude sama ~ jer Saturn vlada i "bivšima" i "samoćom" ~ ali pošto ni Mars ni Mesec nemaju pozitivnu povezanost sa Saturnom preko Ptolomejeve tabele ~ za Mesec sve vezano za Saturn je pad, a za Marsa sve vezano za Saturn je izgon ~ nam ukazuje da još dugo vremena će ona biti sama, čak i bez opcije da ima potencijalnog {tajnog} obožavatelja, a kamoli muža jer će ona sama odlučiti da ako se i pojavi neko, taj "neko" neće odgovarati njenim trenutnim "željama i standardima"  :(

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000