Marame i ešarpe

• Odgovora: 8

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
  • Pol: Žensko
Marame i ešarpe
« poslato: 10:33:03, 05.Sep.2009. »
Da li ste svesni koliko jedan jedini dobro upotrebljen modni detalj može da govori o Vama? Izbor boje, materijala, dizajna i način na koji ga nosite stvara Vaš jedinstven stil, nešto po čemu Vas ljudi pamte. Predlažemo Vam da nosite maramu.
Ešarpa se može nositi svaki put na drugačiji način, u zavisnosti od raspoloženja, doba dana i prilike. Vašem odevanju daje dozu neformalnosti ili svečanosti, po potrebi. Upotrebite sopstvenu kreativnost i sami ćete se dosetiti na koje sve načine bi ovaj detalj mogao da osveži uobičajenu garderobu.

Izaberite atraktivnu, šarenu maramu koja je dovoljno velika da se njome možete ogrnuti. Kada je prebacite preko ramena, i najjednostavniju odeću učiniće zanimljivom. U prohladnim večerima će Vas i ugrejati, jer je od prijatnih prirodnih materijala. Marama može biti i odlična zamena za šal.
Nećete ostati neprimećeni ni ako je vežete na klasičan način, sa jednim ili više čvorova. Ešarpa sama po sebi treba da je dovoljno upadljiva, tako da Vam nikakav drugi detalj nije potreban, a najbolje je da odeća bude u crnoj ili beloj boji, ili makar jednobojna. Pokušajte da je nosite napred ili sa strane, a čvor napravite od drvenih perli u boji. Videćete, ovaj način je vrlo efektan.
Evo dokaza koliko je ova stvarčica praktična. Ako Vam zafali majica, ili su Vam dosadile sve stare, od ešarpe napravite top kakav niko neće imati. Ovako skockani možete na plažu, ali i u večernji izlazak, uz farmerke ili suknjicu.

Izvor
« Najnovija izmena:: 11:00:39, 05.Sep.2009. lilka »

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
Odg: Marame i ešarpe
« Odgovor #1 poslato: 14:44:27, 05.Sep.2009. »
 (e*e) (e*e) (e*e)
Oboyavam esarpe, marame, salove od bilo kog materijala... Najvise ih nosim zimi jer kada mi oko vrata nije hladno, sve je ok  :)  Mada nosim ih kad god mi nije previse vruce, volim da odevnu kombinaciju upotpunim  tako necim...
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #2 poslato: 15:03:10, 05.Sep.2009. »
Jako volim da nosim marame razlicitik dezena i oblika..Odlican su detalj a uklapaju se i uz jeans i uz nesto elegantnije. Inace, jos vise volim salove,  narocito one gustog pleta....

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #3 poslato: 15:12:18, 05.Sep.2009. »
I jakoooooo dugacke...
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže milica-tea

• **
  • 479
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 15:13:28, 14.Sep.2009. »
esarpe definitivno :D

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #5 poslato: 16:13:03, 27.Okt.2009. »
Nesto slabo nosim stvari koje mi prekrivaju vrat,nesto mi to smeta ali razmisljam da bi mogla da probam neku esarpu.Salove imam,i to one debele jer me greju i pstite od hladnoce.Volim kada vidim da  neko lepo nosi koji god da je detalj u pitanju.

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #6 poslato: 16:16:08, 27.Okt.2009. »
Mogu da dodju u obzir marame ali samo ako se uklapa uz ono sto sam planirala da obucem :)

*

Van mreže pg crna gora

Moderator
  • 546
  • Zahvaljeno: 11 puta
  • 11
« Odgovor #7 poslato: 21:37:10, 25.Feb.2014. »
Kako vi nosite ešarpu? Na koji način?

*

Van mreže dajana-darija

• *
  • 2
  • 0
« Odgovor #8 poslato: 13:32:17, 26.Feb.2014. »
 :)

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000