Vas hobi

• Odgovora: 29
Stranice: « 1 2 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
Odg: Vas hobi
« Odgovor #20 poslato: 23:13:37, 12.Jul.2012. »
Izležavanje :D

Sto je ovo inspirativno trenutno narcisovane  :smesko:
Plivam, pevam vise note   :D (sad mi je to glavna preokupacija  :D, hoce da me ucutkaju, kazu paraju im moje frekvence usi, ali ne mogu), trcanje, pilates, fitnes, mozda i jogu malo naucim osnove, folklor i ples (ali sam pocetnik rekreativac), nutricionizam i alternativna med i far (sto volim ove dve stvari)...Vidim, ima dosta slikara i pisaca na forumu ali ja sam jedan od antitalenata
« Najnovija izmena:: 23:16:31, 12.Jul.2012. elenica »

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #21 poslato: 23:16:42, 12.Jul.2012. »
Plivam, pevam vise note   :D (sad mi je to glavna preokupacija  :D, hoce da me ucutkaju, kazu paraju im moje frekvence usi, ali ne mogu), trcanje, pilates, fitnes, mozda i jogu malo naucim osnove, folklor i ples (ali sam pocetnik rekreativac), nutricionizam i alternativna med i far (sto volim ove dve stvari)...Vidim, ima dosta slikara i pisaca na forumu ali ja sam jedan od antitalenata
Zato ti pjevas i pleses  ;D Ne daj se smesti!Ako ne budu htjeli da te slusaju,slusacemo te mi ovdje  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #22 poslato: 23:20:06, 12.Jul.2012. »
Ne daj se smesti!Ako ne budu htjeli da te slusaju,slusacemo te mi ovdje  ;D

Joj Ouroboros ovo mi je trebalo da cujem  ;D (samo da znas da ne pevam pesme, nego samo isprobavam moje glasoovne mogucnosti, pa kad raspalim po visim notama nadam se da ces slusati  :D)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #23 poslato: 23:21:24, 12.Jul.2012. »
Joj Ouroboros ovo mi je trebalo da cujem  ;D (samo da znas da ne pevam pesme, nego samo isprobavam moje glasoovne mogucnosti, pa kad raspalim po visim notama nadam se da ces slusati  :D)
'Ocem  ;D Pod uslovom da sa vremenom predjes i na pjesme.Onda cemo ti organizovati koncerte  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #24 poslato: 00:24:29, 13.Jul.2012. »
Vjerujem da puno, puno bolje pjevas od ove moje komsinice koja zeli da bude pjevacica. ;D

Isto jedan od mojih hobija je da odjecu (uglavnom haljine) sijem po svojim skicama. (i to kad sam posebno dobro raspolozena)
Ih, ja kad sam raspolozena svasta znam. :157:

Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Dodir

• 991
  • 11
« Odgovor #25 poslato: 18:17:04, 06.Mar.2013. »
spavanje i gledanje u  oblake  :D :D :D :D

*

Van mreže univerzums

• **
  • 202
  • 6
« Odgovor #26 poslato: 18:48:27, 06.Mar.2013. »
aerobik,plivanje...

*

Van mreže jeja12

• *
  • 2
  • 0
« Odgovor #27 poslato: 14:15:50, 15.Mar.2013. »
Umetnost ne zna za granice
Umetnost se nalazi u svemu. Mozemo je sresti svakog dana i u najvecim sitnicama. Ona je svaki duhoviti citat na sedistu autobusa, svaki grafit ciji stvaralac iskazuje svoj bunt, trenutna inspiracija ulicnog sviraca…

Da li se mozemo ograditi samo na sedam osnovnih umetnosti, a sve ostalo odbaciti pod izgovorom da je to samo hobi? Ne mozemo. Za kuvara je njegov posao umetnost. On ce vam tako dekorisati jelo da ce te vi biti “oboreni s’ nogu”. Kako cemo se ophoditi prema ulicnim sviracima koji ne postuju pravila muzike, nemaju note niti tekst? Sta je sa bakama koje vezu goblene po lepom suncanom danu? One se brinu kakve ce koja kockica biti boje, kakav ce konac koristiti, kako ce to na kraju izgledati…

Previse paznje pridajemo slikarima cije su slike besprekorne, muzicarima kojima su pesme iste ili cak piscima ciji su tekstovi vec izlizani. Moramo obratiti paznju na onu drugu stranu umetnosti. Onu na cijim slikama nisu uredni pejzazi udaljenih predela, vec neuredne, zagonetne i jedinstvene oblasti. Jeste li ikada videli zalazak Sunca bez onog brda za koje ono zalazi ili mozda mora? Jeste li se ikada zapitali da li u dosadnoj svakodnevici postoji “visoka” umetnost?

Umetnost je sve ono sto radimo sa velikim uzivanjem i predanoscu. Ona ostavlja prostora posmatracima da je dozive na sebi svojstven nacin, kao sto je umetnik imao jedinstven nacin da se izrazi.E pa sad da li je ovo sto radimo umetnost ili hobi ...odlucite sami.   ;)

*

Van mreže delhaj

• **
  • 298
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 11
  • Pol: Muško
« Odgovor #28 poslato: 04:18:55, 16.Mar.2013. »

Ribolov i boravak u prirodi.
Vrijeme koje nismo proveli u ljubavi, izgubljeno je vrijeme.

*

Van mreže Mikelandjelo

• **
  • 167
  • 8
  • Pol: Muško
« Odgovor #29 poslato: 14:55:46, 04.Avg.2014. »
Neznam sta  mi je hobi.Sve sto znam raditi na kraju nekako ispadne da to radim i iz koristi.A interesovanja nemogu biti hobiji.Jel valjda hobi treba da se jako voli,strastveno.A ja nekako za drugim aktivnostima od kojih nemam nikakvu korist sem zadovoljstva nemam bas toliku strast.U sustini sve volim do odredjene granice.Ali zato u puno stvari volim da uzivam.Nevolim ih strastveno,ali puno puta znam da uzivam u njima.Recimo sport.Sav volim.U nekima sam i sam prilicno dobar,ali nemam tu strast za nijednim da bi to mogao nazvati hobijem.Nekada sam imao strast za fudbalom.Ali to je izbledelo sa godinama kao i mnogo sta.Tako da hobija ,neznam,al izgleda da nemam.Mozda mi je ucenje hobi.Da saznajem nove stvari.Ta radoznalost.Ali da li to moze biti hobi?Neznam.
Neke stvari da bi dobio moras prvo da ih pustis.

Stranice: « 1 2 3

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000