Yu grupa u Staroj Pazovi

• Odgovora: 1

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Little_dress

• **
  • 326
  • 1
  • Pol: Žensko
Yu grupa u Staroj Pazovi
« poslato: 18:52:08, 01.Sep.2009. »
U petak 28.08. Yu grupa je nastupila u Staroj Pazovi pred oko 7000 posetilaca. Grupa koja sledece godine puni 40 godina postojanja podigla je citavu Pazovu na noge. Žika Jelić, najstariji član grupe nije krio svoje odusevljenje. Neposredno posle koncerta rekao je da je atmosfera bila fenomenalna, ali da ga je prijatno iznenadilo to što i mladi znaju stare pesme koje su još njihovi očevi slušali. Pazovčani su pokazali zavidno poznavanje hitova YU grupe. Najvece odusevljenje svih posetilaca je bilo uz tonove Crnog leptira i uz pesmu Dunavom jos sibaju vetrovi.
Medjutim odusevljenje mladjeg dela zenske populacije pre svega je bilo Perom i zadnjim delom njegovih pantalonica :)
 Na konferenciji za štampu u holu zgrade opštine, posle koncerta, pojavio se kompletan bend: Žika, Dragi i Petar Jelić i bubnjar Slobodan Jurišić. Muzičari su rekli da YU grupa održi u proseku tridesetak koncerata godišnje. Naredne godine, za jubilej, 40 godina YU grupe, verovatno će biti snimljen novi album.
Mozemo samo ponovo da ih ocekujemo i da se svi provedemo kao to vece.

A devojcice neka pripreme glas, Pera Jelic ce ponovo doci :)

Moja Natalna karta
 ...Sanovnik s jasnim slovima lako je to sa snovima nevolje krenu onda kad tumačim stvarnost...

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
  • Pol: Žensko
Odg: Yu grupa u Staroj Pazovi
« Odgovor #1 poslato: 21:16:26, 01.Sep.2009. »
Meni se bas dopada YU grupa..one chikice su jako, jako simpaticne, prija mi njihova energije, boja glasa i pjesme...Moja omijene su  'Kao mornar','Pustinja' itd...

A Pera Jelic je naravno jako zgodan :)

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000