Kako povećati penis?

  • Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže miss80

  • *****
    Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
Kako povećati penis?
« poslato: 21:57:04, 18.Avg.2009. »
Kako povećati penis?

Želite li imati veći ud? Pročitajte koje metode za povećanje penisa zaista deluju...

Mnogi vam oglasi u zamenu za novac obećavaju povećanje penisa, što se u brojnim slučajevima pokaže kao obmana! Brojni stručnjaci na tom području progovorili su o različitim metodama za povećanje penisa i rezultatima što ih daju metode te vrste.

Prema rečima stručnjaka razne tablete i vežbe za povećanje penisa su gubljenje vremena i ne daju vidljive rezultate. Među učinkovitije načine za povećanje penisa ubrajaju se operativni zahvat i pomagala za rastezanje penisa.

Operativni zahvati za povećanje penisa

Zahvati te vrste obavljaju se u različitim privatnim klinikama. Troškovi operativnog zahvata vrlo su visoki, a može doći i do nekih komplikacija kao što su krvarenje, infekcija ili čak deformacija uda.
Jedan od najpopularnijih operativnih procesa je zarezivanje suspenzornog ligamenta, što povećava penis u opuštenom stanju (ligament inače vodi brigu da penis za vreme erekcije bude okrenut prema gore, a nakon zahvata se može dogoditi, da penis za vreme erekcije bude okrenut više prema dole).
Drugi operativni zahvat je povećavanje opsega penisa s ubrizgavanjem vaše vlastite masnoće, odnosno tkiva koje se nalazi pod kožom, u penis. Ni taj način ne pruža garanciju za uspeh, a takođe su moguće komplikacije.

Istezanje vašeg penisa

Od davnih vremena ljudi su koristili razna pomagala, koja su smanjivala i rastezala tkivo penisa. No ona su često ostavljala trajne posledice na muškom penisu, što se pokazivalo pre svega kroz smetnje s erekcijom. Danas postoje slična pomagala koja su potpuno sigurna i ne ostavljaju posledice, a osiguravaju učinkovitost čak do 97%. Pomagalo deluje tako što ga namestite na penis i svaki dan ga nosite nekoliko sati.

Organ isteže do njegovog maksimuma, što utiče na rastezanje tkiva i posledično duži ud. Pomagalo nije vidljivo ispod pantalona, a promena u dužini vašeg "ponosa" vidljiva je već nakon nekoliko meseci korišćenja.

O zadovoljnim strankama izveštavaju i hirurzi iz Španije i Italije. Muškarci, koji su 4 meseca svakodnevno koristili pomagalo, produžili su svoj penis prosečno za 1,8 cm. Maksimalni rast penisa inače ovisi o pojedincu, a u načelu možete postići i do 4 cm više! Veličina je vidljiva kako u erekciji tako i u “mlohavom stanju”, a pomaže i kod zakrivljenosti penisa - ona se u razdoblju terapije popravlja i do 70%.

Više o samim postupcima možete saznati u pojedinim medicinskim klinikama. A svakako vam preporučujemo da se pre odabira zahvata posavetujete s urologom, koji će najbolje oceniti, da li je zahvat zaista potreban, odnosno savetovati vas pri odabiru metode.

Izvor: Sexation


 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
19 Odgovora
11968 Pregleda
Najnovije: 01:01:57, 23.Mar.2014.
web manijak
8 Odgovora
1994 Pregleda
Najnovije: 19:27:33, 14.Jul.2014.
plutonac
1 Odgovora
507 Pregleda
Najnovije: 00:56:41, 01.Jun.2014.
plutonac