Da li mu je stalo...?

• Odgovora: 4

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
  • Pol: Žensko
Da li mu je stalo...?
« poslato: 21:34:17, 07.Avg.2009. »
Nadam se da mi neko moze pomoci da dobijem odgovor na ovo pitanje!!!

Rijec je o jednom momku i nasem nesvakidasnjem odnosu...

-upoznali smo se na net-u
-zivimo u razl.drzavama ali smo makar u istom regionu
-on je stariji od mene 14 god.
-razveden je
-mislim da trenutno nije u vezi, ali ne znam da li ima 'nesto sa strane'

Pitanje glasi : Da li mu je stalo do mene tj. da li nas trenutni odnos moze da preraste u nesto vise?

datum: 07.08.2009 god.
sat: 21:31 h
mjesto: Cetinje

Zao mi je, ne znam kako da postavim link za kartu ali pise da ne mora obavezno. Pa eto ako moze neko nesto da kaze...mislim da bi mi to pomoglo da malo objektivnije sagledam neke stvari!!!

Hvala unaprijed :)

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
Odg: Da li mu je stalo...?
« Odgovor #1 poslato: 09:23:26, 14.Avg.2009. »
Anybody....da rece nesto......?

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
... izvinjavam se na kašnjenju sa odgovorom ...
« Odgovor #2 poslato: 18:47:39, 18.Avg.2009. »
Odgovor na horarno pitanje :

• dobijanje odgovora "šta on misli i oseća prema meni?" tj. "na osnovu [ne]postojećih emocija ~ kuda dalje?" se dobija analizom vl. Asc'/Desc ~ Sunca/Meseca preko Ptolomejeve tabele :

◘ ti si predstavljena Asc' u Ribama, sa retro Jupiterom u Vodoliji u XII polju ~ vladar Asc' slikovito simboliše šta tvoj zdrav razum "misli" o datoj situaciji : ovde vidimo da si neodlučna {retrogradnost} i da si na neki način uplašena jer se nalaziš na "nepoznatom terenu" [XII polje]

◘ s druge strane ~ Mesec koji je u Ribama, isto u XII polju, pokazuje šta tvoje srce i gaće "misle" o celoj situaciji : ovde vidimo da si ti jako zaljubljena, pomalo idealizuješ celu situaciju i na neki način si i "ZA" opciju da si u situaciji da isprobavaš "zabranjeno voće" ~ tj. experimentisanje sa emotivnom vezom na daljinu, opcija da je on zauzet, ali da se okrenuo ka tebi...

◘ s druge strane, njega simbolično predstavlja Desc' u Devici, sa Markurom u Devici u VI polju ~ to je simbolična slika njegovog zdravog razuma i šta on "misli" o celoj situaciji ~ ovde se vidi da je dotični apsolutno okrenut ka sebi ~ Merkur je u svom sedištu, egzaltira sam sebe [na neki način je previše samouveren i deluje nadmeno, iako nije baš tako] i na svom stepenu je ~ svoj na svome... sve vezano za Jupiter, za Merkur je izgon, što nam daje sliku sukoba izmedju vas dvoje oko realne situacije koja se razvija izmedju vas dvoje i da ni malo ne podržava tvoje ideje i planove. Merkur jeste u triplicitetu Meseca ~ njegov razum voli jako tvoje gaće ~ tj. postoji fizički aspekt s tvoje strane koji pozitivno deluje na njegov IQ...

◘ njegove gaće i srce simbolično predstavlja Sunce ~ koje je ovde u svom sedištu ~ u znaku Lava ~ opet pokazuje osobu koja je okrenuta zadovoljavanju sopstvenih potreba. Nema povezivanja izmedju Sunca i Meseca, što pokazuje malu harmoniju izmedju fizičke privlačnosti izmedju vas dvoje i s druge strane pokazuje da on nije toliko zaljubljen koliko i ti. S druge strane, vrlo slično kao i predhodnom slučaju, Sunce se nalazi u triplicitetu i licu Jupitera ~ pa nam opet pokazuje da njegov fizički izgled jako "pasuje" tebi i obrnuto.

○ aplikacije će da nam pokažu kuda će dalje da se razvija taj odnos :

~ Jupiter ima prvu aplikaciju 120° Mars
~ Mesec ima prvu aplikaciju 180° Merkur
~ Merkur ima prvu aplikaciju 180° Mesec
~ Sunce ima prvu aplikaciju 180° Jupiter

>•< iz ovoga vidimo s obzirom da ne postoji direktna povezanost niti izmedju Jupitera i Merkura [razum] i Sunca i Meseca [srce i gaće] da će vaš odnos i dalje ostati "platonski" tj. preko interneta i da najverovatnije nećeš uspeti da saznaš da li on ima još nekoga pored tebe ili ne.
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #3 poslato: 19:31:39, 18.Avg.2009. »
Hvala na odgovoru! Nema potrebe da se izvinjavate za kasnjenje....vazno je da je odgovor stigao ;)

Kao sto sam i mislila, odgovor ce mi pomoci da se malo 'spustim na zemlju' i da ne idealizujem stvari jer sam bila bas 'poletjela'.....

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #4 poslato: 23:20:58, 18.Avg.2009. »
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000