Pas (macka) u stanu?

• Odgovora: 61
Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
Odg: Pas (macka) u stanu?
« Odgovor #50 poslato: 16:53:13, 28.Avg.2010. »
U kuci, ne ne ne!   :o
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže vujadin9

• *
  • 91
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #51 poslato: 22:10:59, 18.Sep.2010. »
Ja volim zivotinje i imam ih u dvoristu(psa i macku)koji zive u miru jer sam ih tako naucio kada su bili mladuncad.
mislim da im mjesto nije u kuci zato sto je prirodno staniste ovih zivotinja otvoren prostor,a isto tako cvrsto vjerujem da se od istih mogu zadobiti odredjene zdravstvene komplikacije ako bi ih drzao u kuci.
DA smo stvoreni da zivimo u istoj jazbini onda bi to bilo od kada je svijete i vijeka.  :-[
vujadin9

*

Van mreže olishka

• 705
  • 1
« Odgovor #52 poslato: 16:16:35, 21.Sep.2010. »
E, Vujadine, obicno se slozim sa svim sto si do sad napisao, ali ovde se ne slazem.  Naravno da za kucu nisu veliki psi poput vucjaka, sarplaninca, doge...i da ne nabrajam, ali mali takozvani patuljasti psi su se od vajkada drzali po kucama.  Nemaju svi dvoriste, a vole pse. Zadovoljstvo je imati kucnog ljubimca, a pas je skoro svima najomiljeniji za to.  Posebno kad je neko usamljen to mu dodje kao druzbenik, neko zive bice ima pored sebe, nekog ko ti se obraduje, ko ti pokaze da mu je stalo do tebe. Jednom reci, zadovoljstvo.  :)

*

Van mreže Cor Serpentis

• *
  • 24
  • 1
« Odgovor #53 poslato: 15:59:37, 07.Nov.2010. »
Citat
a isto tako cvrsto vjerujem da se od istih mogu zadobiti odredjene zdravstvene komplikacije ako bi ih drzao u kuci.

I neke bakute u mom komsiluku veruju da moze da se zatrudni od prsta  ;D

Nema ljutis na ovu poruku, morala sam da napisem..
Tesko da se mogu dobiti zdravstvene komplikacije, osim ukoliko nisi alergican  (mah:mah)
DA smo stvoreni

Citat
da zivimo u istoj jazbini onda bi to bilo od kada je svijete i vijeka.

eee...nekad je tako i bilo, dlakavi mi,dlakavi oni, pa se nije pravila razlika...

sta vam je bre ljudi  ;D
« Najnovija izmena:: 16:02:15, 07.Nov.2010. Cor Serpentis »
moja natalna
Ko hoce da dozivi cudo, ne sme zgaziti na stazi mrava, ne sme kamenom ptice da tuce, jer od dvoraca gde cudo spava, ta nezna bica cuvaju kljuce...

*

Van mreže Kristijan

• **
  • 182
  • 2
« Odgovor #54 poslato: 05:06:06, 17.Sep.2011. »
Od kako znam za sebe uvek smo imali jednog ili dva psa u kući, stanu...gde god da smo živeli. Roditelji, stariji brat  kao i ja, smo veliki ljubitelji životnja.
Ne slažem se da nisu za stan, kuću...ako vodite pravilnu brigu o njima, oni će biti srećni i zadovoljni, a dom će biti oplemenjen.
Sada, kada imam svoju porodicu, imam psa, to je nešto što se podrazumeva.
In the beginning there was nothing but ROCK
Then somebody invented the wheel AND things just began to ROLL

*

Van mreže faith

• **
  • 416
  • 21
« Odgovor #55 poslato: 01:28:21, 25.Apr.2012. »
Pojedini psi stvarno ne mogu nikako da se drze u kuci i time se definitivno sputava njihova sloboda.

Imam psa i drzim ga u kuci i ne bih ga za sve pare ovog svijeta izbacila napolje.  Moji su bili strogo protiv zivotinje u kuci i jedva sam ih ubijedila da me ne izbace zajedno sa njim. Ali sad ga i oni vole isto koliko i ja. Redovno odrzavam njegovu higijenu i nemam nikakvih problema sa dlakama kroz kucu izuzev kad je period linjanja ali i to je skoro pa neprimjetno.

Nisam ni znala da ima ovoliko ljudi koji su protiv drzanja zivotinja u stanu mislila sam da je to samo politika ljudi "starog kova" ili eventualno nekih hipohondara. Sad vidjeh da grijeshim.

Jedini problem je u tome shto se previshe vezete za zivotinju.

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
« Odgovor #56 poslato: 08:59:56, 25.Apr.2012. »
Imam psa u dvoristu, obicna djukela ali kad je bilo hladno ove zime, veliki minus, spavao je u hodniku. Okupam ga s vremena na vreme, dajem tablete svaka 3 meseca i tako. Kad je manji minus spavao je u haustoru. Nuzdu vrsi na ulici po travi i oko drveca, pustim ga u setnju i kuci je za 1h.
Imam i macka, vise je u kuci nego napolju, nuzdu vrsi napolju. Tablete svaka 3 meseca. Kad hoce napolje dodje na prozor ili vrata, kad hoce unutra obrnuto. Taman sad je jeo i izasao napolje. Jede granule i pije mleko.
Za oba ljubimca imam cetku za dlaku, posude za jelo i pice koje se redovito peru i odrzavaju. Nisam bio za macka ali sad smo ga svi zavoleli. Pre njega znao se pojaviti mis u podrumu i supi a sad toga nema. Od mene toliko.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #57 poslato: 21:58:25, 02.Maj.2012. »
Zavisi kako za kojeg psa.Za neke vece rase (vucjak, doga, rotovi, sarplaninci itd) nisam za to da se drze po stanovima.Za manje rase i macke nemam nista protiv da se drze po stanovima.Naravno uz pravilnu negu i higijenu.Pa toliko njih ih drzi po stanovima i nisam cula da su im pravili prob po pitanju zaraza, dlaka

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #58 poslato: 20:16:04, 16.Maj.2012. »
 :) Jako volim životinje pogotovu pse ipak nisam pristalica da se drže u stanu i uopšte u malom zatvorenom prostoru prvo zbog njih samih a onda ni  zbog nas. Lične ne podnosim linjanje tako da bi mi smetale dlake posvuda  :)

E slazem se za vece rase Elenice, prije neki dan sam imala "bliski susret" s komšijskim vučjakom  :D na stepeništu  blink
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
« Odgovor #59 poslato: 19:33:23, 14.Jan.2013. »
Nocas je macak spavao sa nama na krevetu izmedju nas.

Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000