OT bend nastavlja bez Sajka

• Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« poslato: 17:43:51, 20.Jul.2009. »

Nekadašnji učesnici rialiti šoua „Operacija trijumf” spremaju se za turneju po crnogorskom primorju od 19. jula do 15. avgusta. Ipak, neki od studenata se neće pojaviti na tom putovanju, što zbog toga što imaju obaveza sa snimanjem albuma, što zbog toga što su nezadovljni uslovima svojih ugovora.
Prema najavama iz „Emotiona“, oni svojim studentima neće dati sporazumni raskid ugovora, jer smatraju da su dosta uložili u njih, a ističu da još nisu dobili nikakav sudski poziv niti su upoznati da neko to namerava.
– Možda će malo loše zvučati, ali mi smo ih napravili i proslavili, jer smo imali veliku promociju za svakog od njih. Prema ugovoru koji je potpisan sa njima, trebalo je samo da snimimo album za pobednika, ali smo za svakog napravili nešto. Davali smo im platu dok nisu počeli sami da zarađuju, iako nismo imali tu obavezu, a tada smo je ukinuli. Ipak, tržište diktira uslove i oni koji su više slušani i traženi, oni više zarađuju. Po ugovoru koji imamo, od svakog dobijamo procenat od prihoda, a oni imaju potpunu slobodu da rade šta žele, dokle god daju taj deo – rekla je Marinela Kvapil. PR „Emotiona“ .
Ona je takođe dodala da se Sajko poneo vrlo nekorektno prema kolegama kada je odustao od nastupa na festivalu u Herceg Novom.
Njegove kolege iz benda, Vukašin, Đorđe i Nikola, i dalje su u kontaktu sa Sajkom i kažu da se međusobno savetuju.
– O Sajku ne mislim ništa loše i dalje smo u potpuno normalnim odnosima. Mislim da i on isto takav stav ima prema nama koji smo ostali. Ne verujem da ćemo puno izgubiti na popularnosti njegovim odlaskom, možda jednu četvrtinu fanova. Oni koji su voleli njega, vole i ostale u bendu – rekao je Vukašin Brajić.

[24sata]

...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000