Bračnu ponudu istetovirao na leđima

• Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
Bračnu ponudu istetovirao na leđima
« poslato: 17:01:42, 20.Jul.2009. »
Suludo zaljubljeni Britanac zaprosio je devojku na verovatno najoriginalniji mogući način, tako što je na leđima istetovirao: “Karolin Samers, da li ćeš se udati za mene?”
Aleks Dženings nije kleknuo i izvadio prsten da bi zaprosio svoju devojku. Ne, on je bio odlučan da napravi nešto potpuno originalno pa je uobičajeno pitanje za prosidbu tetovirao duž čitavih leđa.

Na svu sreću, 145 funti vredna tetovaža se isplatila jer je Karolin oduševljeno prihvatila bračnu ponudu.
“Tajno sam jednog jutra otišao na tetoviranje, a zatim pozvao Karolin na piknik i zaprosio je. Momci u tatu salonu su pokušali da me odgovore od namere, ali se nisam dao jer sam bio siguran da Karolin neće odbiti”, otkrio je Aleks.
Devojka nije imala pojma kakvo joj iznenađenje za 21. rođendan sprema dečko, piše News of the Week.
”Mislila sam da samo idemo na neki lep piknik. Kad mi je pokazao tetovažu, počela sam da plačem i rekla “da”. To će biti večni primer njegove ljubavi i odanosti prema meni”, rekla je Karolin.
“Ko zna šta bih uradio da me je odbila”, veselo je ispričao Aleks.
Par će se venčati u aprilu 2011. godine na njegov 30. rođendan.

[24sata]

...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000