Devojčica iz Milionera sa ulice napisala autobiografiju

• Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« poslato: 18:00:05, 16.Jul.2009. »

- Devojčica Rubina Ali, koja je igrala u filmu "Milioner sa ulice", napisala je autobiografiju i, kao devetogodišnjakinja, postala najmlađa osoba na svetu koja je objavila takvo delo, prenosi časopis Helou.
U knjizi "Slumgirl Dreaming: Journey to the Stars", Rubina Ali piše o svom usponu - od života u sirotinjskom naselju u Mumbaju do šetnje crvenim tepihom u Holivudu.

Devojčica takođe pominje saradnju sa glumicom Nikol Kidman sa kojom se pojavljuje u reklami za bezalkoholno piće.
"Veoma mi se dopala, ali je bila vrlo tiha i nije mnogo govorila. Mislim da je malo stidljiva", navela je devojčica.
Rubina Ali je opisala Nikol Kidman i kao "neobičnu" zato što nije napuštala prikolicu iz straha da će dobiti opekotine od Sunca.
Film "Milioner sa ulice", čiji je režiser Deni Bojl, nagrađen je ove godine sa osam Oskara.

[24sata]

...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000