I hodanje zavodi

• Odgovora: 7

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
I hodanje zavodi
« poslato: 15:28:36, 26.Jun.2009. »
Želite nekoga da zavedete? Pazite kako hodate
Petak, 26. jun 2009. 11:06    

Dugo se smatralo da nema muškarca koji bi odoleo idealnom obliku ženskog tela, onome koji podseća na peščani sat: naglašeni bokovi, uzan struk, veće grudi. Međutim, mišljenje o tome se promenilo.
Njujorški naučnici su otkrili da tajna ženske privlačnosti leži u načinu na koji pokreću svoje bokove, a da su ženama mnogo privlačniji muškarci koji se "šepure" - pomeraju ramena dok hodaju.

U istraživanju je učestvovalo 700 ispitanika kojima su pokazane razne animacije i snimci ljudi u pokretu. Bez obzira na to da li su ponuđene samo siluete ili cele figure, svim posmatračima su bile atraktivnije žene koje su njihale bokovima dok su hodale, kao i muškarci sa karakterističnim pokretima ramenima.
Tako je ustanovljeno da Merlin Monro, Brižit Bardo ili Dženifer Lopez, na primer, nikad ne bi postali seks simboli da se nisu kretali na određeni način.
Dakle, nisu svi holivudsi srcelomci građeni kao peščani sat, ali se kreću se kao da je "ceo svet njihov".

Pokušajte i vi.

(MONDO)

*

Van mreže malaopasna

• **
  • 414
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: I hodanje zavodi
« Odgovor #1 poslato: 17:30:35, 22.Avg.2009. »
slazem se u potpunosti, hod daje zeni neku posebnost....  pa zamislite zenu koja ima muski hod ili drzanje kao baba? blink
Kiss, kiss, kiss :-)

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #2 poslato: 18:40:48, 22.Avg.2009. »
Pa ima dosta istine u ovom textu! Dosta toga zavisi od drzanja tijela, pokreta i naravno hoda koji mora zaista biti zenstven, leprsav i lagan-rekla bih.

*

Van mreže malaopasna

• **
  • 414
  • 1
« Odgovor #3 poslato: 19:33:11, 13.Sep.2009. »
posebno jer hodanje ide i pre nego sto progovorimo :D

*

Van mreže milica-tea

• **
  • 479
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 19:59:50, 13.Sep.2009. »

posebno jer hodanje ide i pre nego sto progovorimo :D

ipak deca progovore sa nekih 7 meseci kazu svoju prvu rec a za hodanje je potrebno 9 jer sa 6 tek smeju da sede sto znaci da jos uvek njihove nogice ne mogu da drze celo telo....
ali da hodom zavodimo je istina jer muskarci prvo vide kako hodamo a tek onda prilaze da bi razmenili koju rec sa nama...

*

Van mreže malaopasna

• **
  • 414
  • 1
« Odgovor #5 poslato: 14:05:51, 14.Sep.2009. »
na to sam i mislila, momci uglavnom prvo vide drzanje a tek onda kako razmisljamo :)

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #6 poslato: 23:28:15, 04.Nov.2009. »
To nisam ni pomisljala dok jedan drugar nije opisao devojku...opisao je njen zanosan hod i to bas sa toliko romanticnih detalja da sam ostala bez teksta. Nikad pre toga nisam ni pomislila da neko puno obraca paznju na to i da to zna biti efektivni momenat.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #7 poslato: 01:23:01, 05.Nov.2009. »
Ne znam, ja sam kao klinka uvek pazila kako hodam da to ne bude ni vrckasto, ni nezgrapno..niti da nesto "iskacem"..od drugih! A onda je to urodilo plodom..jedan drug mi je rekao kroz stihove "od glave na dole sheron stoun.." i opisao moj hod. Tada sam imala nekih 17-18god. i skroz promenila frizuru od duge crne u kratku plavu - pa mi je rekao da nije mog hoda ne bi provalio da sam ja.. Tada nisam ni pomisljala da je "TO -TO" ..ne znam gde se izgubila ta cura..
Nedavno je i moj mladji brat opisavshi neku devojku, prvo pomenuo njen hod..tako da!! Iz prve ruke.. ;)

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000