Erotski snovi

 • Odgovora: 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Maestro

 • ****
 • 3 386
 • 27
 • Pol: Muško
 • Carpe diem (iskoristi dan)
  • Facebook
Erotski snovi
« poslato: 19:23:11, 20.Jun.2009. »
Da li Vam se desava da imate erotske ( vruce :D ) snove i kakvo Vam je misljenje o takvim snovima?  :D
Seks je simbol moći, strasti ili kontrole, stoga erotski snovi koji stvaraju osjećaj neugode i srama mogu biti podsjetnik na problem koji hitno treba početi rješavati ili pokazatelj vlastitih nesigurnosti. Snovi seksualnoga karaktera otkrivaju mnogo o našim emocijama i skrivenim željama. Ako u njima uživate i nisu neugodni, mogu biti odraz želje za djetetom, ljubavnom vezom ili napredovanjem u karijeri. Snovi u kojima ste nevjerni ne moraju značiti da to želite u učiniti i u stvarnosti, oni češće upućuju na to da imate snažnu potrebu za napredovanjem i okretanjem ka boljoj budućnosti. Sanjate li da partner vara vas, možda sumnjate u budućnost vaše veze ili pak želite prijeći na idući, ozbiljniji korak. Poljupci i zagrljaji su mnogo izrazitiji simbol prisnosti i ljubavi od samog seksualnog čina. Ako u snovima ljubite osobe prema kojima ne osjećate erotsku privlačnost, to znači da ste im u stvarnosti privrženi, što može biti pokazatelj da se s njima isplati upustiti u poslovne pothvate ili zajedničke projekte. Nađete li se kako u snovima dajete poljupce u čelo ili obraz, to je znak da odbijate priznati svoje prave osjećaje.

Izvor: 24sata


 


*

Van mreže Maestro

 • ****
 • 3 386
 • 27
 • Pol: Muško
 • Carpe diem (iskoristi dan)
  • Facebook
Odg: Erotski snovi
« Odgovor #1 poslato: 19:24:44, 20.Jun.2009. »
Neka znacenja erotskih snova

FETIŠI: Snovi u kojima se pojavljuju fetiši, poput lisica ili visokih potpetica, mogu upućivati na nezrelost ili nesigurnosti u vlastite sposobnosti.
GRUDI: Ako je u snovima naglasak na grudima, tada imate potrebu za brigom i nježnosti. Takvi snovi mogu predstavljati i strah od majčinstva
MASTURBACIJA u snu može značiti da imate neispunjenih želja te da morate posvetiti više pažnje rješavanju vlastitih emocionalnih potreba.
LJUBAVNI TROKUT: Sanjate li kako izmjenjujete nježnosti ili vodite ljubav s osobom koja je u sretnoj vezi, u stvarnom vam životu nedostaje ljubavi i pažnje. Takav san može biti odraz težnji za pronalaskom partnera i uspostavljanjem čvrste ljubavne veze.
Ako u snovima vodite ljubav s osobom koja je u sretnom braku, tada u realnom životu osjećate snažnu potrebu za stabilnom vezom. Takvi snovi mogu biti pokazatelj da se ne osjećate dovoljno sigurno uz vašeg partnera ili prijatelje.
SLAVNE OSOBE: Seks sa slavnom osobom u snovima može upućivati na manjak motivacije, bilo da je riječ o karijeri ili ljubavnom životu. Ako vas zvijezda iz sna podsjeća na osobu koju poznajete, tada prema njoj imate skrivenih erotskih želja.
LEZBIJSKI ODNOS: Sanjate li kako izmjenjujete nježnosti s prijateljicom ili drugom ženskom osobom, moguće je da imate potrebu za djecom. Iako se kod takvih snova često javlja strah od potisnute homoseksualnosti, uglavnom je riječ o osobi kojoj se divite i od koje želite učiti.
KONTRACEPCIJA u snovima upozorava na nemogućnost oslobođavanja vlastite kreativnosti i smanjene sposobnosti izražavanja.
IMPOTENCIJA: Snovi u kojima ne možete zadovoljiti partnericu ili bolujete od impotencije, upozoravaju na strah od gubitka moći u karijeri ili ljubavnoj vezi. Takvi su snovi najčešći u životnim razdobljima kada se osjećate izrazito nesigurno ili sumnjate u vlastite kvalitete i vrijednosti.

Izvor:24sata
 

*

Van mreže Maestro

 • ****
 • 3 386
 • 27
 • Pol: Muško
 • Carpe diem (iskoristi dan)
  • Facebook
Odg: Erotski snovi
« Odgovor #2 poslato: 19:28:01, 20.Jun.2009. »
Nepoznati partner/partner bez lica
Nalazite se u implicitno ili eksplicitno seksualnoj situaciji s anonimnim, ali jako seksipilnim, intuitivnim i senzualnim partnerom - no, nikada prije ga niste vidjeli, često čak ne možete ni raspoznati njegove/njene crte lica.
Moguće značenje: Želite seks bez komplikacija, u njegovoj sirovoj, životinjskoj formi. Želite seks bez odgovornosti i osjećaja. Drugo objašnjenje ponudio je svojevremeno još veliki psiholog Carl Jung, koji je napisao da su snovi o savršenom, ali "bezličnom" partneru samo način na koji vam um govori da želite poboljšati sebe i kod sebe razviti kvalitete koje primjećujete kod tog partnera. On je zapravo - vi sami, odnosno ono što biste željeli biti.

Iznenadni povratak bivšeg/bivše
Odjednom se nađete u krevetu ili u nekoj drugoj seksualnoj situaciji s bivšim partnerom.
Moguće značenje: Ne bojte se - ovo najčešće ne znači da vam nedostaje stara ljubav, nego upravo suprotno, da je želite izbaciti iz svog sistema. Ako ste sreli nekog novog, možda je ovaj san samo jedan od načina da se mentalno pripremite za novu vezu. Većina analitičara smatra da osobe koje se pojavljuju u našim snovima gotovo uvijek predstavljaju neki aspekt nas samih - zato, ako ste nedavno imali ovakav san, vjerojatno trebate preispitati odnos koji ste imali ili imate s tom osobom i upitati se na koji način ste reagirali ili reagirate na njene pojedine osobine.

Partner koji nestaje
Neposredno prije ili čak tijekom seksa vaš partner jednostavno iščezne.
Moguće značenje: Dakako, prvo objašnjenje koje će vam svatko ponuditi je strah od napuštanja i frustracija partnerom na kojeg se ne možete osloniti. Međutim, ovaj san može značiti i da vam nedostaje samopouzdanja, bilo da je riječ o ljubavnoj ili o bilo kojoj drugoj životnoj situaciji.

Seks s poslovnim suradnikom/suradnicom
Našli ste se "u ljubavnom klinču" nekim s kim radite. Super ako se radi o mladoj i zgodnoj osobi, ali može biti i da je riječ o naboranoj tajnici pred penzijom ili trbušastom, znojnom šefu...
Moguće značenje: Ovaj san je najčešće seksualna metafora koja može značiti tek to da uživate u radu i zajedničkom vremenu s tom osobom. Iako možda toga niste ni svjesni, zapravo se na neki način osjećate ugodno ili sigurno u njenom/njegovom društvu.

Seks u javnosti

Seksate se na javnom mjestu, a stranci vas promatraju.
Moguće objašnjenje: Može ukazivati na strah od seksualne bliskosti ili strah da ćete biti zatečeni u ranjivom ili nespremnom stanju. Ovaj san može vam govoriti da pokušavate biti nešto što niste - odjeća je metafora za vašu javnu osobnost, ono kako se prikazujete pred ljudima, a njen gubitak može značiti strah da će ljudi otkriti vaše pravo lice. Također, može biti i da osjećate krivnju zbog nečega što ste učinili ili načina na koji ste se prema nekome ponijeli

Izvor
 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
5 Odgovora
3760 Pregleda
Najnovije: 13:30:26, 01.Avg.2012.
PantaRei92
0 Odgovora
1167 Pregleda
Najnovije: 21:20:07, 20.Jul.2010.
tikica
1 Odgovora
4698 Pregleda
Najnovije: 16:31:47, 01.Avg.2012.
PantaRei92