tužnaa sam...da li je voli

• Odgovora: 12
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • Pol: Žensko
  • el destino es así...
tužnaa sam...da li je voli
« poslato: 15:15:34, 17.Jun.2009. »
moj nesuđeni dragi je našao curu ...taman kad sam razmišljala o tome kako da mu kažem da mi se sviđa,a sigurna sam da je donedavno bio zaljubljen u mene ,ali ja sam ga amo reć odbacila zbog nekakvog straha  i taman kad sam htjela nešto napraviti ,totalno me šokirao ...

da li je voli ,da li još možda misli na mene :(
17.07.09,15.15h split

ujedno on mi je i školski drug ,pa može li se gledati kao i prijatelj kroz kartu  (*o*)

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Odg: tužnaa sam...da li je voli
« Odgovor #1 poslato: 09:48:33, 19.Jun.2009. »
S obzirom da su emocije u pitanju ~ gledamo tvoj prijatelja kao VII polje ~ jer ti njega ne doživljavaš kao prijatelja, već kao potencijalnog partnera.

Da vidimo :

~ ti si Asc' u Vagi, sa Venerom na 11° Bika u VII polju i predstavlja tvoj racio : ovde vidimo da racio je pod vladavinom emocija, ali se i vidi i da si ljuta na njega, jer sve vezano za Marsa za Veneru je izgon...
~ on je Desc' u Ovnu, sa Marsom na 12° Bika u VII polju i predstavlja njegov racio : i ovde kao i kod tebe vidimo dominaciju emocija nad razumom... on je pod vladavinom Venere i u njenom triplicitetu, a egzaltira Mesec i nalazi se u njegovom licu ~ ovde vidimo da njegov razum je potpuno orijetisan na tebe i na IQ novou i na "gaće" nivou.

~ tvoje emocije su predstavljene Mesecom na 15° Ovna u VI polju ~ emocije su potpuno orijentisane i na njega kao na čoveka, ali i na njega kao muškarca ~ vidimo da tvoje emocije su oduševljene tim momkom i na IQ" nivou i na nivou "gaća" [sex.privl.]
~ njegove emocije su predstavljene Suncem na 26° Blizanaca u IX horarnom polju, njegovom III polju ~ njegove emocije su jako aj' da kažemo podložne dvoumljenju ~ Blizanci su dvojni znak, pa samim tim, njegove emoicije te "misle" jedno, te drugo, a na kraju "urade" treće... i dodatno, s obzirom da je Sunce pod vladavinom Merkura [koji predstavlja tu njegovu "devojku"] a samo je preko stepena povezan sa Venerom, vidimo da njegove "gaće" su zbunjene i da iako je u vezi sa njom, uopšte ne planira da prestane da misli na tebe...

Dodatno ~ sama Venera ima prvu aplikaciju O° sa Marsom što označava da će do kontakta izmedju vas doći [a vaše emocije i "gaće" će se povezati preko Jupitera ~ vladara III i V polja ~ razgovor i ideja da vas interesuju iste stvari u ljubavnom odnosu] Vremenski interval za početak razvoja ove situacije -/+ mesec / mesecipo dana.
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #2 poslato: 12:51:58, 19.Jun.2009. »
hvala na odgovoru  :)baš si me raveselila ,nadam se da će bit tako  :D,javim što bude  (mah:mah)

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #3 poslato: 14:11:52, 19.Jun.2009. »
Držim(o) palčeve da sve bude SUPER  :srce:
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #4 poslato: 19:19:22, 20.Jun.2009. »
hvala ti  :)nadam se,iako naravno brine me to što ima curu :(

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #5 poslato: 14:12:35, 29.Jul.2009. »
nažalost čini se da iako je prekinuo s djevojkom ,više ne osjeća ništa prema meni a čini se da ima i novu djevojku

u skladu  s mojim pitanjem postavih horarac
i dobih ovaj odgovor
da li me voli još uvijek
16.07.09,split,13.50

ni Venera ni Mars nemaju ni jedno uzajamno dostojanstvo, a separacioni aspekt pokazauje da je necega bilo ali da ga vise nema. Tako da bih rekla da je odgovor negativan.
 :( (*o*)

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #6 poslato: 15:07:13, 29.Jul.2009. »
Zaista mi je žao što je tako ispalo  :(
Ovaj horarac koji si sad postavila kao što si i sama rekla pokazuje da je nečega tu bilo, ali da ga nema više...

Ja ću samo dodati da je to "bilo, pa prošlo" samo na IQ nivou, jer su u priči akteri vl.Asc' = Venera i vl.Desc' = Mars ~ a rekli smo da su te planete predstavnici racionalnog dela osobe.

Emocije, s druge strane, su :

◘ kod tebe Mesec, koji ovde nam pokazuje da si i dalje jako zaljubljena i biće i dalje jako dugo zaljubljena u njega ~ jer uskoro dolazi do "rotacije" izmedju vladarstava ose I / VII ~ ti postaješ Mars, a on Venera ~ a Mesec ovde je pod vladavinom Venere, u njenom triplicitetu, terminu i na njenom stepnu,
◘ kod njega Sunce, koje je pod vladavinom Meseca, u terminu i na stepenu Venere ~ on nije zaboravio na tebe i neće te zaboraviti {barem u emotivnom / fizičkom privlačenju / smislu}

Ovde imamo da Veneru i Marsa ne spaja nijedan aspekt, niti ih neka treća planeta spaja, ali zato, s druge strane, Mesec i Sunce se povezuju preko Satruna ~ Sunce je imalo aspekt sa Saturnom, dok Mesec treba da ima aspekt sa Saturnom i odmah posle toga ima aspekt sa Suncem.

Saturn vrlo često u horarno - ljubavnim čartovima predstavlja prekid, prepreku, pa je moguće da ćete oboje posle izvesnog vremena {koji neće biti kratak} ipak ponovo pokušati da premostite prepreku koja se isprečila izmedju vas... a to će biti najverovatnije činjenica : on ima devojku u koju je zaljubljen, ali ipak ima i emocija prema tebi ~ samo "dvojstvo" i Venere i Marsa ukazuje na "klackalicu" u glavi i srcu.

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #7 poslato: 16:47:37, 30.Jul.2009. »
ah... :(

hvala na odgovoru  :),tješi me bar da me na neki način neće zaboravit ,a možda nas saturn opet jednom spoji  ;)

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #8 poslato: 16:19:01, 08.Sep.2009. »

Saturn vrlo često u horarno - ljubavnim čartovima predstavlja prekid, prepreku, pa je moguće da ćete oboje posle izvesnog vremena {koji neće biti kratak} ipak ponovo pokušati da premostite prepreku koja se isprečila izmedju vas... a to će biti najverovatnije činjenica : on ima devojku u koju je zaljubljen, ali ipak ima i emocija prema tebi ~ samo "dvojstvo" i Venere i Marsa ukazuje na "klackalicu" u glavi i srcu.

Koliko bi otprilike bilo to vrijeme ,vidim da neće bit kratko ..al ne mogu si pomoć :(

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Odg: Koliko bi otprilike bilo to vrijeme
« Odgovor #9 poslato: 18:13:16, 08.Sep.2009. »
Od 5 do 9 nedelja od postavljanja pitanja  (*o*)

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000