Ja imam ,a ti ne nja,nja ?

• Odgovora: 6

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
  • Pol: Žensko
Ja imam ,a ti ne nja,nja ?
« poslato: 13:10:23, 16.Jun.2009. »
Kažu- Suprotnosti se privlače?
Koje su Vam mane ,a koje vrline iako je to pa skoro slično? Šta je po Vama mana,a šta vrlina? I šta "neko" poseduje ,a vi nemate? Da li vas baš takvi ljudi privlače, drugačiji od vas?
« Najnovija izmena:: 00:36:28, 10.Avg.2009. lilka »

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
Odg: Ja imam ,a ti ne nja,nja ?
« Odgovor #1 poslato: 15:57:20, 27.Okt.2009. »
Imam mane kao i svako drugi,i nekad umem da budem "teska" i sama sebi.Drugima nekad zavidim na skromnosti npr.Ne umem da kazem sta volim,volim i slicne a i drugacije ljude od sebe,ali prvenstveno volim dobre ljude.

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #2 poslato: 03:11:31, 30.Okt.2009. »
Mislim da je vrlo bitno u partnerstvu,kao i prijateljstvu da postoje slicnosti, ista interesovanja,pogledi na zivot...Da to obecava dugotrajnost odnosa, sve mi se cini da kada se spoje suprotnosti vremeno dodje do odbijanja,ma koliko nam se u startu cinilo privlacnim,zanimljivim.
Sta vi mislite?

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #3 poslato: 18:52:14, 12.Jul.2010. »
Suprotnosti, bilo da se radi o ljubavi,prijateljstvu ...mnogi misle da se privlače ili odbijaju?!
Takva sam bila i ja, nalazila društvo i momke slične meni ali greška!? ;)
Onda sam srela jednu Vodoliju koji je pomerio sve moje stavove u napred(oni su deca budućnosti zar ne ?!)  :)
Ali onda sam vremenom shvatila da ja u njemu vidim sebe kakva bi htela da budem i obratno . Nekako bi to opisala da se savršeno dopunjujemo kao da su ranije bili praznine koje sad nema .... yeah
« Najnovija izmena:: 18:55:53, 12.Jul.2010. sladjica »

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #4 poslato: 12:30:47, 18.Jul.2010. »
Hahaha..ovo me sad podsjeti da su mi drugarice sirokogrudne :D jakooooo..a ja imam srednju zalost, da ne kazem male ;D pa ne znam mislim  da ljude privlace i slicnosti i razlike, nadopunjuju se razlikama, ali slicnosti ih zblizavaju :)

« Odgovor #5 poslato: 17:54:09, 27.Sep.2011. »
uf, imam bezbroj mana, koje uvelike samo ja primjećujem, a sa vrlinama sam skromna, isto tako, kažu samo ih ja ne primjećujem...ne znam možda se dovoljno dobro ne poznajem, možda sam previše pesimistićna kad je riječ o meni...

*

Van mreže Sendy

• **
  • 122
  • 2
« Odgovor #6 poslato: 10:42:44, 21.Feb.2012. »
Naravno da imam i mana i vrlina.Necu se sloziti da se suprotnosti u svemu privlace.
Bolesno sam istinoljubiva i direktna,sad je li to mana ili vrlina,uzmite kako hocete.Dakle,niti partner niti prijatelj/ica,mi ne moze biti neko ko laze,maze,i govori lepo o nekom ili necemu,a znam da tako ne misli i da cim uhvati priliku oplete.
Nauci da rane zapisujes na pesku,a srecu da urezujes u kamenu.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000