АСТРОЛУТРИЈА-Јупитер и Уран

• Odgovora: 8

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže junak777

• *
  • 20
  • 0
  • Pol: Muško
АСТРОЛУТРИЈА-Јупитер и Уран
« poslato: 03:39:20, 24.Dec.2008. »
Занима ме генерално о аспектима и позицијама за добитак на лотоу бингу и сл играма на срећу , а не о коцки , мада ни сам не знам која је разлика...
Прочитао сам код Дупора да уз добар аспект Урана и Јупитера а земаљски  знак или Сунце у Јарцу,Бику или Девици да је то проверен случај...

Сара Фредер ме форсира са својим писмима да пробам јер сам изузетак и да ми је ова година задњи воз .
не занима ме толико кометар о томе колико је добро јавно расправљати о овом и верујем ли у све то, али ме свако занима стручно мишљење астро зналаца .

Одиграо сам 6 комбинација ... погодио сам 6 цифара али не све у истој комбинацији ,а само 1 тикет сутра ми враћа 40 дин

датум је следећи , мада имајте на уму да ми је мама рекла да сам рођен касније неких 15 мин ...

21. децембар (не 2012. е) 1980. е 16:30(16:46) Београд Србија (за сваки степен се одузима 34 минута у циљу свођења на прави степен) то пише у изводу...

Који сам ја знак упопште... с обзиром на коњункцију Јупитера и Сатурна и Сунце на крају Стрелца и почетку Јарца

Искрено нисам среће ко она жена из Лондона да имам 78 милиона фунти у џепу након лотоа, па иако ме другар убеђује да не бацам новац ипак бих  одиграо и видео шта судбина ако добијем носи . Наиме он каже да је то метак за мене новац другоме...како год спреман сам јер би ме он лишио ове интелектуалне беде и учинио интелигенцијом и слободном душом јер иако у религијском смислу атеиста  и поред тога што сам крштен и православац, поштујем традицију и знам да постоји Сила Вишња само је не доживњавам религијски већ спиритуално... Интелектуалце не поштујем , само интелигенцију јер је она елита  и авангарда !!!

Надам се да ћу барем бити инспиративан пред 3 милиона за Нову "астрономску" Господњу 2009. у годину Универзијаде, а највише кроз астро пример који објашњава ...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: АСТРОЛУТРИЈА-Јупитер и Уран
« Odgovor #1 poslato: 17:39:01, 24.Dec.2008. »
Jeste ovaj aspekt donosi dosta uglavnom prijatnih iznenadjenja ali nista ne bih mogli da kazemo bez potpune natalne...

Preporucujem ti a i bilo bi lepo kada bi svoju natalnu kartu stavio u potpis svog profila ili postavio u temi indeks natalnih karata kako bi ja i ostali imali potpun uvid  ;)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #2 poslato: 00:03:04, 06.Jan.2009. »

Rodjen si izmedju dva znaka, tako da crpis energiju i od jednog i drugog...

Stvarno imas aspekte za neki dobitak samo pitanje je kakav te dobitak ocekuje i zadovoljstvo...  ako ne bude novca sigurno ljubavno zadovoljstvo, partnerstvo...  javi sta je bilo ;)

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
  • Pol: Žensko
« Odgovor #3 poslato: 23:50:30, 08.Dec.2009. »
Zanimljivo..moj kum ima natalno Asp.Jupiter(u Ovnu)i to u 12-oj kuci u trouglu s Uranom (u Strelcu u 8-moj kuci). A Sunce(u 9-oj) u Jarcu.. rodjen je na badnji dan, a uopste i ne igra igre na srecu. Eto..da li smem da postavim njegovu kartu, pa da neko iznese misljenje..?
« Najnovija izmena:: 23:58:13, 08.Dec.2009. Feniks »

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #4 poslato: 20:36:28, 09.Dec.2009. »
mozete uzeti moju kartu za vezbanje, imam aspekt sakstila izmedju ovih planeta, uran je vladar pete a jupiter u petoj, pre tri godine sam dobila u jednoj igri 1000 eura (steta sto ne bi loto ili bingo)

koliko sam videla po tranzitima to je bilo u periodu kad je jupiter usao u drugu (negde polovinom maja)

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #5 poslato: 20:58:17, 09.Dec.2009. »
mozete uzeti moju kartu za vezbanje, imam aspekt sakstila izmedju ovih planeta, uran je vladar pete a jupiter u petoj, pre tri godine sam dobila u jednoj igri 1000 eura (steta sto ne bi loto ili bingo)

koliko sam videla po tranzitima to je bilo u periodu kad je jupiter usao u drugu (negde polovinom maja)
Mislis li da on ima sanse za neki dobitak..? 12 i 8 ipak nisu polja novca..Mada Jupiter mu je usao u 11polje:prijatelji, zelje, nade..

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #6 poslato: 21:04:50, 09.Dec.2009. »

Mislis li da on ima sanse za neki dobitak..? 12 i 8 ipak nisu polja novca..Mada Jupiter mu je usao u 11polje:prijatelji, zelje, nade..

rado bi ti pomogla da mogu, ali je kod  mene vise neznanja nego znanja iz astrologije...ali po onome sto sam citala u vezi igara na srecu i osmo polje je nekad bitno, s obzirom da predstavlja i nasledje, dobitke od drugih itd....najbolje je da postavis natalnu pa ce vec neko iskusniji da pogleda ako ima nesto interesantno u vezi toga ;)

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #7 poslato: 21:07:10, 09.Dec.2009. »

rado bi ti pomogla da mogu, ali je kod  mene vise neznanja nego znanja iz astrologije...ali po onome sto sam citala u vezi igara na srecu i osmo polje je nekad bitno, s obzirom da predstavlja i nasledje, dobitke od drugih itd....najbolje je da postavis natalnu pa ce vec neko iskusniji da pogleda ako ima nesto interesantno u vezi toga ;)
Ok.hvala. Videcu ako mi odobri neko od moderatora, pitala sam gore da li smem? Pa sacekacu..

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #8 poslato: 11:44:17, 18.Mar.2011. »
ja imam ju180ur..
nista od srece i prijatnih iznenadjenja..
novac mi odlazi neplanski na ko zna sta..
mada mi ni ne znaci mnogo,ali neki maler me tera zaista  >:(
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000