Занима ме генерално о аспектима и позицијама за добитак на лотоу бингу и сл играма на срећу , а не о коцки , мада ни сам не знам која је разлика...
Прочитао сам код Дупора да уз добар аспект Урана и Јупитера а земаљски знак или Сунце у Јарцу,Бику или Девици да је то проверен случај...
Сара Фредер ме форсира са својим писмима да пробам јер сам изузетак и да ми је ова година задњи воз .
не занима ме толико кометар о томе колико је добро јавно расправљати о овом и верујем ли у све то, али ме свако занима стручно мишљење астро зналаца .
Одиграо сам 6 комбинација ... погодио сам 6 цифара али не све у истој комбинацији ,а само 1 тикет сутра ми враћа 40 дин
датум је следећи , мада имајте на уму да ми је мама рекла да сам рођен касније неких 15 мин ...
21. децембар (не 2012. е) 1980. е 16:30(16:46) Београд Србија (за сваки степен се одузима 34 минута у циљу свођења на прави степен) то пише у изводу...
Који сам ја знак упопште... с обзиром на коњункцију Јупитера и Сатурна и Сунце на крају Стрелца и почетку Јарца
Искрено нисам среће ко она жена из Лондона да имам 78 милиона фунти у џепу након лотоа, па иако ме другар убеђује да не бацам новац ипак бих одиграо и видео шта судбина ако добијем носи . Наиме он каже да је то метак за мене новац другоме...како год спреман сам јер би ме он лишио ове интелектуалне беде и учинио интелигенцијом и слободном душом јер иако у религијском смислу атеиста и поред тога што сам крштен и православац, поштујем традицију и знам да постоји Сила Вишња само је не доживњавам религијски већ спиритуално... Интелектуалце не поштујем , само интелигенцију јер је она елита и авангарда !!!
Надам се да ћу барем бити инспиративан пред 3 милиона за Нову "астрономску" Господњу 2009. у годину Универзијаде, а највише кроз астро пример који објашњава ...