Zvezde granda, podrzati ili bojkovati?

• Odgovora: 58
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nightmaster

• **
  • 437
  • 3
  • Pol: Muško
Odg: Zvezde granda, podrzati ili bojkovati?
« Odgovor #40 poslato: 18:48:22, 01.Jun.2009. »
Apsolutno zabraniti, takav kich, shund treba definitivno zabraniti jer narodu urezuje pogreshna i nakaradna verovanja i vrednosti....
It's better to burn out, than to fade away...

*

Van mreže Love_Hurts

• **
  • 480
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #41 poslato: 18:58:18, 01.Jun.2009. »
Bojkotovatiiiii =)))
Teshko je biti niko i nishta onome ko tebi znachi sve...

*

Van mreže miodrag-vr

• **
  • 128
  • 0
« Odgovor #42 poslato: 10:16:10, 08.Jun.2009. »
ljudi, da smo mi drzava kao sto nismo grandu se ne bi toliko posvecila paznja  ;)

*

Van mreže kleopatra

• *
  • 32
  • 0
« Odgovor #43 poslato: 19:43:33, 01.Jul.2009. »

Apsolutno zabraniti, takav kich, shund treba definitivno zabraniti jer narodu urezuje pogreshna i nakaradna verovanja i vrednosti....

to znaci da si slabog karaktera ako nesto tek tako moze da ti poremeti vrednosti?  (*o*)

*

Van mreže jelenacv

• 725
  • 0
« Odgovor #44 poslato: 20:06:10, 01.Jul.2009. »
Bojkotujem koncepciju cele emisije i celog granda jer je previše cirkusa i šunda kao što već svi znamo. Ali podržavam te mlade ljude koji žele nešto veliko da naprave u životu i da pokažu svoj talenat. Nažalost nemaju mnogo izbora, jer ovo je trenutno jedina emisija takmičarskog tipa u Srbiji, pa pošto im već neko drugi pravi karijeru onda moraju da rade kako im se kaže, e to je već tužno. Sa druge strane, ako nekima od njih to ne smeta neka furaju svoj fazon, postigli su veliku popularnost za tren oka.
Ja mislim da to najviše gledaju stariji ljudi, koji se opuštaju uz te show programe, i deca i tinejdžeri koji još uvek ne uviđaju količine neukusa, pa i nekulture. Možda ako bi se roditelji malo pozabavili svojom decom (što je danas sve veća retkost) počele bi da se bar po malo pomeraju granice do kojih ide cela ta grand show manija.

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #45 poslato: 00:05:48, 02.Jul.2009. »

slazem se ima losih stvari a sta bi ti promenio npr?
« Najnovija izmena:: 00:07:51, 02.Jul.2009. decko u usponu »

*

Van mreže Nightmaster

• **
  • 437
  • 3
« Odgovor #46 poslato: 13:42:43, 02.Jul.2009. »

to znaci da si slabog karaktera ako nesto tek tako moze da ti poremeti vrednosti?  (*o*)

Ne, moj karakter je na mestu :)
Ali ako deca rastu uz takvu muziku, u takvoj sredinu, sa takvim idolima to onda nije ok, jer im to postaje nesto uobicajeno i normalno.

decko u usponu - Takve gluposti kao grand sharadu bi dozvolio samo u slucaju narodne muzike, a turbo folkeri neka se vrate odakle su doshli pa neka tamo vriste i skidaju se...
Mislim...ako je normalno da se uz pesme poput gacica. brushaltera, do jaja, pica i slicnim, ljudi vesele i da uz iste odrastaju onda dalje necu diskutovati.
A prtom uz iste 'pesme' imamo pevaljke kojima se objavljuju davno snimljene ljubavne scene, koje vriste u mikrofon polu skinute uz dva akorda ili tona koja se vrte u krug u toku cele pesme....
:smajli-koji-povraca:
It's better to burn out, than to fade away...

*

Van mreže miodrag-vr

• **
  • 128
  • 0
« Odgovor #47 poslato: 10:33:25, 06.Jul.2009. »
moje misljenje je da se tu sve vrti oko granda jer ljudi nisu okupirani drugimn stvarima nego su svi grandom (*o*)

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #48 poslato: 11:21:22, 06.Jul.2009. »

Bojkotujem koncepciju cele emisije i celog granda jer je previše cirkusa i šunda kao što već svi znamo. Ali podržavam te mlade ljude koji žele nešto veliko da naprave u životu i da pokažu svoj talenat. Nažalost nemaju mnogo izbora, jer ovo je trenutno jedina emisija takmičarskog tipa u Srbiji, pa pošto im već neko drugi pravi karijeru onda moraju da rade kako im se kaže, e to je već tužno. Sa druge strane, ako nekima od njih to ne smeta neka furaju svoj fazon, postigli su veliku popularnost za tren oka.
Ja mislim da to najviše gledaju stariji ljudi, koji se opuštaju uz te show programe, i deca i tinejdžeri koji još uvek ne uviđaju količine neukusa, pa i nekulture. Možda ako bi se roditelji malo pozabavili svojom decom (što je danas sve veća retkost) počele bi da se bar po malo pomeraju granice do kojih ide cela ta grand show manija.

100% od reči do reči se slažem sa Jelenom.
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #49 poslato: 11:52:08, 06.Jul.2009. »
Generalno ne gledam to i zaista ne znam ni koncepciju emisija...samo utoliko koliko brzinski preletim i zadržim se par sekundi,niti ko i kako peva,ali vidim efekat na klince i klinceze, na stanje u gradu,diskotekama na ulici. Ono što je evidentno, muzika se menja i pa i u popu, roku i svim ostalim pravcima,tako i u "narodnoj" ne bih rekla evolacija jer ovaj pravac nije evoulirao u pozitivnom smeru.A da ne pričam osecaj klinaca kako preko noci mogu da se obogate i budu slavni, pa maštarenja u tom pravcu umesto da zasuku rukave pa kao svaki čovek u Srbiji. Stvaraju lažnu sliku nekakovg glamura, postavlaju granice vrednosti jer današnji klinci žele da izgledaju baš kao oni/one i poistovecuju se sa takozvanim idolima. Pomerajuci granice morala(golotinje), šljokica(neukusa), lažne grandioznosti i glamura, bogasta( laž), a suštinski je sasvim nešto drugo, jer posle prate po žutoj štampi kako je ovaj ovo sa ovom ili ovo ono i to im postaje ok i normalno, a o tekstovima i prostakluku da ne pričam..da ne spominjem razvode,prevare itd
Generalno bih zabranila takav vid promovisanja, stvaranja kvazi zvezda jer loše utiče na danasnje pravce vrednosti u životu.

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000