Oprostaj

• Odgovora: 80
Stranice: « 1 2 3 4 ... 9 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže milica-tea

• **
  • 479
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: oprostaj
« Odgovor #10 poslato: 14:56:11, 23.Sep.2009. »
prevaru ne oprastam kao ni lazi ma kakve god da su ili koliko god da su sitne, naravno nikad ne bi oprostila ni decku da me udari u tom slucaju bi se okrenula i zauvek bi ga izbacila iz svog zivota...

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #11 poslato: 17:25:29, 23.Sep.2009. »
Meni se cini da kad si zaljubljen, prag tolerancije postaje strasno visok, pa prastamo i sto treba i sto ne treba! Tada prastamo ono sto nam se inace cini da nikad ne bi oprostili....Medjutim, ipak treba biti oprezan i drzati do sebe jer ako se jednom iznevjeri povjerenje, tesko se vratiti na staro...

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #12 poslato: 23:17:18, 24.Sep.2009. »
Ne oprastam izdaju.
 Laz stvara nepoverenje i velike razdore u odnosima...tako da je ne zaboravaljam,a ako se stvori osecaj nepoverenja, ne prastam....smatram je za ljudsku glupost.
« Najnovija izmena:: 23:41:40, 24.Sep.2009. lilka »

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #13 poslato: 23:40:54, 24.Sep.2009. »
Jednom sam mislila da sam oprostila...I jesam,ali ne možeš zaboraviti nikada,i to stvara onda neku atmosferu koja neminovno vodi raskidu.U drugim odnosima, sklona sam da oprostim,nisam zlopamtilo,nalazim mnogo opravdanja za ljudsku glupost i pakost.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #14 poslato: 13:12:07, 25.Sep.2009. »
Da, da - kada su drugi odnosi u pitanju (ne ljubavne prirode  ;D ) oprastam sve i svasta ali u ljubavi...pa oprostim, ali sto Miss kaze ne zaboravim i onda to vise nije "to"  ???

*

Van mreže plavkica

• **
  • 536
  • 0
« Odgovor #15 poslato: 04:28:48, 29.Sep.2009. »
Ko sam ja da ne oprashtam?  ??? Ziv chovek greshi,ljudski je..zashto bih imala odrednice shta i koliko prashtam.
Dok ne dodjemo u neku situaciju,ne znamo koliki nam je prag tolerancije..pa prema tome nismo ni kompetentni da unapred-ne oprostimo.
Kad pijem kazu - alkoholicharka, kad skitam kazu - skitara, kad ljubim kazu - kurva, a kad umrem kazace - znala je da zivi!!

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #16 poslato: 11:12:33, 29.Sep.2009. »

Dok ne dodjemo u neku situaciju,ne znamo koliki nam je prag tolerancije..

Sa ovim se u potpunosti slazem  (e*e)
Citat
Ko sam ja da ne oprashtam?  ???

Ljudski je gresiti, treba znati oprostiti - tesko je, ali je jos teze zaboraviti.

*

Van mreže plavkica

• **
  • 536
  • 0
« Odgovor #17 poslato: 05:44:14, 10.Okt.2009. »

Dok ne dodjemo u neku situaciju,ne znamo koliki nam je prag tolerancije..

Sa ovim se u potpunosti slazem  (e*e)
Citat
Ko sam ja da ne oprashtam?  ???

Ljudski je gresiti, treba znati oprostiti - tesko je, ali je jos teze zaboraviti.

Naravno...u tome se i ogleda jachina ljubavi.Lako cemo se voleti dok sve ide glatko,kuco maco..ali kad naidju problemi,kad se neshto treba progutati i oprostiti,onda dodjemo do onoga-koliko zapravo volimo nekog  (*o*)
Kad pijem kazu - alkoholicharka, kad skitam kazu - skitara, kad ljubim kazu - kurva, a kad umrem kazace - znala je da zivi!!

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #18 poslato: 00:41:55, 16.Okt.2009. »

Mislim da nista od toga ne treba oprostiti...oprastala sam sve i prelazila preko svega zivog zato sto sam voljela...ali tim nista nisam postigla,naprotiv,samo povrijedila sebe...vrijedi jednom oprostiti,ali vise od toga ne,jer tim samo idemo dalje,samo se vise vezemo i vise smo spremni da predjemo preko vecih stvari,a uz to prelazimo preko sebe...  :-\
Pronasla sam se u ovom, medjutim..

*

Van mreže mia

• **
  • 456
  • 0
  • ko sebe izgubi,nije dostojan spasenja
« Odgovor #19 poslato: 01:06:02, 16.Okt.2009. »
meni je prag tolerancije jako nizak..ne podnosim prevaru nikakve vrste,laži..sigurna sam da onaj ko jednom prevari ili slaže,učiniće to opet..mislim da ljubav nema veze sa tim,jer zašto bi me neko prevario ili lagao ako me voli?..

Stranice: « 1 2 3 4 ... 9 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000