Diskrecija i upoznavanje

 • Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

 • ******
 • 12 178
 • Zahvaljeno: 25 puta
 • 167
 • Pol: Muško
 • The start!
  • Facebook
  • Twitter
Diskrecija i upoznavanje
« poslato: 12:22:26, 08.Jun.2009. »
Ako istražujete, budite diskretni

Danas se za takva istraživanja sve više koristi i internet, još uvek ne toliko kod nas, ali ima i toga. Ukucate ime potencijalnog partnera ili partnerke u neki pretraživač i gledate šta možete da nađete. Mada je radoznalost sasvim razumljiva, takođe je razumljivo i ako se ta osoba oseti nelagodno ako otkrije da ste podatke o njoj tražili preko interneta - a uopšte nije nemoguće da će otkriti. Na primer, ako pretražujete LinkedIn ili MySpace, postoje prilične šanse da za sobom ostavite "trag", odnosno da ta osoba može da vidi da ste gledali njenu stranu. A ukoliko biste videli da je osoba s kojom ste tek počeli da izlazite pretraživala internet u potrazi za podacima o vama, osetili biste se nelagodno zar ne? I to ne zato što nešto krijete, već zato što je pomalo zastrašujuće kada se neko s kime razmatrate vezu ponaša "kao policajac".
Ma, ne želite vi da "izigravate policajca", samo da što pre saznate što više o toj osobi; ili ste se "opekli" u nekim ranijim vezama, pa sad pokušavate da se osigurate i na vreme saznate o mogućim problemima! Uzmite u obzir i to da nije nemoguće ni da se ta osoba "opekla" s nekim ko je pokušavao da je kontroliše i pratio svaki njen korak, pa bi ovakav vaš postupak mogao da je dovoljno isprepada da pobegne od vas.

Šta učiniti? Setite se da ne morate baš sve baš odmah da saznate; ne zaboravite da postoji i veliko zadovoljstvo u postepenom otkrivanju, kao i da se bliskost delom gradi i na tome da se jedno drugom postepeno otkrivate, i na tome da partneru ili partnerki možete verovati da će vam dopustiti da zadržite određenu dozu privatnosti i da će tu privatnost poštovati. A ako baš ne možete da se suzdržite od istraživanja, što putem interneta, što raspitivanjem unaokolo, potrudite se da to bude diskretno; ukoliko vam se makar učini da je za vama mogao da ostane "trag" (bilo na internetu, bilo da bi osoba kod koje ste se raspitivali mogla to da spomene vašem partneru ili partnerki), bilo bi dobro da za to raspitivanje partner ili partnerka saznaju od vas, kao i za razloge vaše radoznalosti.

Izvor: Krstarica


 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
41 Odgovora
11436 Pregleda
Najnovije: 18:45:33, 20.Jan.2013.
Ouroboros
0 Odgovora
621 Pregleda
Najnovije: 13:59:33, 04.Jan.2015.
Miloš Mi.
0 Odgovora
639 Pregleda
Najnovije: 14:08:40, 03.Okt.2016.
Miloš Mi.