♥ Fotografije malenih andjela ♥

• Odgovora: 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Pol: Žensko
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
♥ Fotografije malenih andjela ♥
« poslato: 16:33:52, 06.Jun.2009. »
Ovde ćemo uživati u fotografijama naših malenih, bucmastih, bleskastih, nasmejanih, musavih, maznih bebam
Svi mladi roditelji naprosto spavaju sa foto-aparatom i jedva čekaju da slikaju svog bebirona u najblesavijim pozama koje naravno "samo njihov" bebac može da napravi.
Izvolite ~ podelite sa nama vaše omiljene slike vaših mališana, pa da zajedno uživamo u svakom njihovom novom danu na Zemlji!

Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Odg: ♥ Fotografije malenih andjela ♥
« Odgovor #1 poslato: 17:00:21, 06.Jun.2009. »
Ja ću prva da počnem.
Moja ćerka Duška (ime je dobila po mojoj pokojnoj mami) se rodila u Gradskoj bolnici, 22.06.2008. u 13h20. Porodjaj j trajao od 10h30 i kažu mi mnogi da za prvorotku to je jako kratak vremenski period i da sam dobro prošla što je sve tako kratko trajalo.
 ;)

Na ovoj slici moja ćerka Duška je "u najavi" ~ dva dana posle ove fotografije sam se porodila (na slici pored mene, tatina sestra, moja tetka):

Na ovoj slici moja ćerka Duška ima samo 72h :

Na ovoj slici je stara 5 dana ~ trenutak kada smo je doveli kući:

« Najnovija izmena:: 09:37:00, 07.Jun.2009. Šmišonja »
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Odg: ♥ Fotografije malenih andjela ♥
« Odgovor #2 poslato: 11:31:10, 11.Jun.2009. »
Ovako će Duška izgledati na proslavi svog 1. rodjendana i na Krštenju 21.06.2009.:
« Najnovija izmena:: 11:34:06, 11.Jun.2009. Šmišonja »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000