Da li postoji shansa za ljubav?

• Odgovora: 7

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Love_Hurts

• **
  • 480
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Pol: Žensko
Da li postoji shansa za ljubav?
« poslato: 13:24:40, 04.Jun.2009. »
Moje pitanje je: " Da li postoji shansa da mi budemo zajedno, posto se meni smuchilo da ga chekam?"

4. jun, 03:50 AM, Pirot

Teshko je biti niko i nishta onome ko tebi znachi sve...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Da li postoji shansa za ljubav?
« Odgovor #1 poslato: 13:27:55, 04.Jun.2009. »
Ti si jutros u 4h postavila ovo pitanje? blink :D

*

Van mreže Love_Hurts

• **
  • 480
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 13:31:45, 04.Jun.2009. »
axam, nisam mogla da spavam... zaspala sam u pola 7.... :)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #3 poslato: 13:36:20, 04.Jun.2009. »
Ok, cim bude mogao nas cenjeni horarni astrolog ce da odgovori kakve su shanse za ljubav, budi strpljiva  ;)

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #4 poslato: 16:21:14, 04.Jun.2009. »
Moje pitanje je: " Da li postoji shansa da mi budemo zajedno, posto se meni smuchilo da ga chekam?"

4. jun, 03:50 AM, Pirot

Da vidimo :

ti si Asc' u Biku sa Venerom na 27° Ovna u XII polju i ona predstavlja šta tvoj racionalni deo ličnosti "misli" o celokupnoj situaciji : Venera je u znaku svog izgona + u praznom je hodu = a to sve pojačava negativne uticaje ove planet u tom znaku... ljuta si, umorna, zbunjena, plače ti se...

takodje si i Mesec na 01° Škorpiona u VI polju ~ Mesec predstavlja tvoj emotivni deo ličnosti [tvoje srce, dušu i gaće] i šta on "misli" o celokupnoj situaciji : Mesec je u znaku svog pada ~ raspoloženje na nuli, čak je moguća i tiha depresija, upravo ta nesanica, zdravlje i imunitet su ti popustili u poslednje vreme zbog svega toga.

on s druge strane je Des' u Škorpionu sa Marsom na 02° Bika u XII polju ~ Mars predstavlja njegov racionalni stav prema celokupnoj situaciji ~ Mars je u znaku svog izgona ~ ni on nije boljeg raspoloženja i stava prema tom vašem odnosu... na neki način se i dopunjujete u tom vrzinom kolu nesporazuma i "različitih talasnih dužina" ~ Mars i Venera su u medjusobnoj recepciji po vladarstvu... ovo nam ukazuje na sliku : možemo biti zajedno iako predpostavljamo da ćemo biti nesrećni zbog te odluke...

on je takodje i Sunce na 13° Blizanaca u I polju ~ Sunce su njegove emocije, srce, duša i gaće i pokazuje nam njihov stav o celokupnoj situaciji ~ Sunce nema neku naročitu snagu kada se nadje u Blizancima, pa samim tim što je preko tabele vezano za Veneru preko termina, a nema veze sa Mesecom, ukazuje nam na ideju da je on sa tobom jer tvoje ponašanje godi njegovom egu...

◘ Da bi videli da li će taj odnos da se konkretizuje i šta će biti ako se to desi ~ trebaju nam aplikacije izmedju Venera/Mesec i Mars/Sunce :

♥ Venera nema ni sa Suncem ni sam Marsom skoriju direktnu aplikaciju

♦ Mesec ima prvu aplikaciju 180° Mars

♣ Sunce ima prvu aplikaciju 90° Saturn

♠ Mars ima prvu aplikaciju 180° Mesec

◘ iz ovoga vidimo da će vaše emocije imati kontakt preko 180° ~ a 180° je aspekt koji može da donese dve situacije :

a) s obzirom da je 180° aspekt tipa : "dam ti, pa ti odmah to i uzmem natrag" moguće je da će do veze i doći ali će često biti prekidana pa obnavljana

b) s obzirom da je 180° i aspekt tipa : "ko me je pa vukao za jezik!?" veza će se desiti ali ćete u toku razvoja veze videti koliko se vas dvoje u stvari razlikujete i posle će vam biti teško da prekinte taj odnos [jer Mars i Venera su kao što sam rekla u recepciji po vladarstvu]... Vremenski interval oko mesec dana.

Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Love_Hurts

• **
  • 480
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 16:25:36, 04.Jun.2009. »
I pretpostavila sam... Hvala :)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #6 poslato: 19:58:17, 04.Jun.2009. »
I pretpostavila sam... Hvala :)

Javi sta je bilo posle nekog perioda (mah:mah)

*

Van mreže Love_Hurts

• **
  • 480
  • 0
« Odgovor #7 poslato: 23:55:04, 04.Jun.2009. »
Hocu... nadam se da ce ispasti najbolje moguce...

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000