Kada ste počele da se šminkate?

• Odgovora: 26
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

*

Van mreže milica-tea

• **
  • 479
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Kada ste počele da se šminkate?
« Odgovor #10 poslato: 11:41:30, 22.Sep.2009. »
sa nekih 14 god ali sam u 3 god srednje skole shvatila da mi to ne treba jer imam cisto lice i tad sam odustala od sminke, sad se nasminkam jedino kad idem na neku vezan dogadja ali ovako za svaki dan ne...

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #11 poslato: 01:01:48, 17.Nov.2009. »
Prvu sminku sam zvanicno od mame dobila kada sam u prvoj godini srednje skole prvi put isla na docek nove godine sa drustvom.. Jos uvek nemam naviku da se sminkam, zaista treba da budem vrlo raspolozena za tako nesto.. Nije da ne volim, vise sam lenja..

i prosto nisam mogla da verujem kada mi je jedna drugarica rekla da ona, ali bukvalno ne izlazi iz kuce bes pudera i maskare  blink  Situacija je bila ta da smo ucile zajedno kod nje (inace zivi na 7 spratu) i posto joj se jelo nesto slatko, morala je prvo da se nasminka pa onda sidje u prodavnicu koja je odmah do njenog ulaza..
« Najnovija izmena:: 01:04:37, 17.Nov.2009. crvena »
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #12 poslato: 23:22:23, 22.Dec.2009. »
ne znam kad sam se prvi put nasminkala, mislim da je bilo u osmom razredu...mada mogu na prste jedne ruke nabrojati koliko sam se puta u zivotu nasminkala jer sam sebi lepsa bez nje nego sa njom mozda zato sto nikako da se naviknem na nju...volim ponekad da stavim maskaru i sjaj za usne ali senke za oci jaaaaako retko koristim  ;D
« Najnovija izmena:: 10:37:38, 26.Jul.2010. Perla »

« Odgovor #13 poslato: 21:55:56, 01.Jan.2010. »
Pocela sam da se sminkam nekad u trecem srednje ... vrlo malo sminke, samo olovka i maskara. I sada se vrlo malo sminkam, uglavnom oci, puder stavljam rijetko, imam cist ten :) Karmin pojedem prije nego izadjem iz kuce :) tako da na usne stavljam samo labelo ili sjaj za usne. Sve djeluje vise nego prirodno, pa se i ne primjeti velika razlika sa i bez sminke.

*

Van mreže *Zoe*

• *
  • 5
  • 0
« Odgovor #14 poslato: 16:31:26, 16.Jan.2010. »
Pocela sam da se sminkam u osmom razredu... ako se to moze nazvati sminkom  :D To je obicno bilo stavljanje pudera samo na bubuljicu koja je izasla i to je to. Eventualno malo sjaja za usne. A sa ozbiljnijim sminkanjem sam pocela u drugom srednje. Jedno vreme me drzalo, pa sam postepeno sve vise smanjivala kolicinu sminke koju sam stavljala na lice. Danas stavljam samo puder i maskaru, ili neku laganu sminku.

*

Van mreže Libra

• *
  • 28
  • 0
« Odgovor #15 poslato: 18:40:27, 03.Jun.2010. »

Ponekad, kad ne mrdam iz kuce,ili su vrucine,prosto iscekujem taj trenutak da sedenem i ...(cesto poredim,kao ka okorelom pusacu da se oduzmu cigare pa mu ih ponovo das)...Meni je to nirvana...to me nikada ne mrzi,za to uvek imam vremena,za to sam uvek raspolozena...to je deo mene.Nemam nikave nepravilnosti na licu,komplekse ali bez sminke "ne izlazim iz kuce",to mi je kao da sam gola...

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #16 poslato: 23:18:30, 03.Jun.2010. »
Kao i vecina, nasminkala sam se prvi put u VIII razredu, za "malu maturu" :)
Volim da se sminkam i to me ne mrzi ali je to uvek neki natural look, iz vise razloga
- prvo, iz razloga sto mi je lice cisto i sminka mi i nije potrebna  :-[
- jer ne volim preterivanje  (*o*)

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #17 poslato: 10:26:13, 24.Jul.2010. »
Pocela sam se sminkati u osnovnoj, ali nista pretjetano, maskara mi je uvijek bila glavna, vise sam prirodan tip, babyface pa mi prenapadna sminka i ne stoji :D uglavnom volim se sminkati i istaci atribute, a sakriti nedostatke, tako shvatam u sustini sav smisao sminkanja i uzivam u tome, samo nokte bih mogla lakirati satima, to me strasno opusta ;)  :zaljubljena:
« Najnovija izmena:: 23:05:47, 25.Jul.2010. Perla »

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #18 poslato: 16:09:50, 24.Jul.2010. »
Počela sam da se šminkam u srednjoj školi diskretno a onda u izlascima se to svremena na vreme povećavalo...pa faks pa posao i stalno se šminkam...sve zavisi od raspoloženja nekada puno nekad malo...
Bez šminke ne mogu, sama sebi sam lepša, bolja sa šminkom.
Žene šminkaj te se!!! :D

*

Van mreže carrera 911

• 1 748
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #19 poslato: 20:51:23, 24.Jul.2010. »
Da Sladjice,sminkajte se mnogo ste mi lepse.
Auto je auto samo nek je Porsche

Stranice: « 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000