Sunce u XII kući (12. polju)

• Odgovora: 13
Stranice: « 1 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Griffon

• *
  • 20
  • 0
Odg: Sunce u XII kući (12. polju)
« Odgovor #10 poslato: 16:33:49, 28.Maj.2012. »
Poznajem nekoga ko ima SU u Skorpiji, i mislim da je u 12, znam da je dupla skorpija, i taj nije povucen nimalo, ni gram. Ali mi jemutan, i jako me plasi, ali uspeva da okrene sve na svoju korist i da mu pruzim sansu i onda bih samu sebe ujela sto sam opet verovala nekome.  ::) Imam osecaj da nesto gadno krije, ali ne znam sta, ne mogu da provalim sta tacno. Meni inace sunce dolazi iz 12 kuce u 7. i jako, jako, jako sam povucena i jesam kao mala volela da glumim, da se bavim sportom, gimnastikom, da pevam i slicno, cak sam i bila na TV-u, ali me vremenom to uzasavalo, pa mozda utice i to odakle i dolazi to Sunce, pa da to utice na neki drugi period zivota?  (*o*)

*

Van mreže ruzica

• *
  • 29
  • 1
  • Pol: Žensko
« Odgovor #11 poslato: 09:54:26, 07.Jun.2012. »
Ne mora da znači da su svi koji imaju Sunce u 12 povučeni, zavisi gde im je merkur, jer ako je merkur negde ispoljen, u 1, 7 ili 10 kući ti ljudi nisu povučeni nego žele da se "čuju", komunikativni su.Griffon,  vladalac tvoje 12 kuće je otišao u 7 kuću, to znači da ti ispoljavaš u javnosti tu simoliku 12 kuće. Npr. izlaziš u javnost kao glumica, istraživač, lekar u bolnici, osobe koje pomažu drugima itd.

*

Van mreže Griffon

• *
  • 20
  • 0
« Odgovor #12 poslato: 14:42:13, 07.Jun.2012. »
Ja jesam kao mala volela glumu, onu na pozornici. Ali ja ne volim da me ljudi gledaju, ne volim tu javnost, em ne volim to sta gluma nosi sa sobom (ljubljenje, neki ekstremni slucajevi golotinje i slicnog), od kamera se uzasavam. Volim da snimam, ali ne sebe. Jedino sto volim i sto radim je pomaganje ljudima. Iako ih iz dana u dan sve vise i vise prezirem  :-\ opet im pomazem i brinem se za njih :dash:

E, pa ovaj ima i Merkura u 1. , mada ponekada mu je to Sunce u 1. a ponekada u 12.. Dupla skorpija  :placko:

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 14
  • Pol: Žensko
« Odgovor #13 poslato: 03:19:53, 21.Sep.2012. »
meni je sunce u blizancima u dvanaestoj neaspektovano,a vladar dvanaeste merkur u jedanaestoj?

Stranice: « 1 2

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000