Hoću li proći taj predmet

• Odgovora: 12
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • Pol: Žensko
  • el destino es así...
Hoću li proći taj predmet
« poslato: 22:02:16, 01.Jun.2009. »
da li ću proći taj predmet 18.37,15.05.09 -split :)
imam još dva ispita  pisat (*o*)

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Odg: Hoću li proći taj predmet ~ sori na kašnjenju sa odgovorom...
« Odgovor #1 poslato: 11:00:50, 03.Jun.2009. »
Da vidimo šta kažu zvezde :

• ti si Asc' u Škorpionu sa Marsom na 17° kritičnom stepenu Ovna na samom vrhu VI polja ~ nervozna, uplašena i zbunjena, iako u suštini si svesna da taj predmet i nije toliko težak da bi paničila.
• Mesec je na 07° Vodolije na kraju III polja ~ emocije ti jesu uzburkane ali pokušavaš na razne načine da dodješ do rešenja i otvoreno tražiš pomoć od prijatelja kako bi sakupila dovoljno informacija i tako se snabdela svime onim što ti treba za taj ispit.

• Ispit je X polje [sam fakultet je IX polje] koje je u Lavu, sa Suncem na 24° Bika u VII polju ~ ovde vidimo da je to grupno polaganje ispita, a da kasnije je pojedinačno ispitivanje [Sunce ima apl.O° sa Algolom ~ profesori koji ispituju deluju kao da "skidaju glave" prilikom ispitivanja]

○ da bi dobili potvrdan odgovor treba nam aplikacija izmedju Marsa i Sunca ili pak izmedju Meseca i Sunca ili pak da neka druga planeta spaja tebe [Mars/Mesec] sa ispitom [Sunce]

○ Mars i Sunce nemaju direktan aspekt, niti je Jupiter koji sa obe planete ima aplikaciju u mogućnosti da ih spoji, jer u medjuvrmenu ima aspekt sa Merkurom
○ Mesec i Sunce imaju aspekt ali ga preseca brdo drugih Mesečevih aspekata u medjuvremenu
○ ni jedna druga planeta ne spaja nikog od njih...

◘ iz svega ovoga imamo da postoji velika šansa da ne prodješ taj ispit  :(
◘ javi šta je bilo  (*o*)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Hoću li proći taj predmet
« Odgovor #2 poslato: 11:08:18, 03.Jun.2009. »

Neka da sve od sebe da pobedi zvezde   (mah:mah)

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #3 poslato: 11:21:48, 03.Jun.2009. »

Neka da sve od sebe da pobedi zvezde   (mah:mah)

I ja se iskreno nadam da zvezde neće uticati na njen uspeh (bp)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #4 poslato: 15:00:33, 03.Jun.2009. »
Da vidimo šta kažu zvezde :

• ti si Asc' u Škorpionu sa Marsom na 17° kritičnom stepenu Ovna na samom vrhu VI polja ~ nervozna, uplašena i zbunjena, iako u suštini si svesna da taj predmet i nije toliko težak da bi paničila.
• Mesec je na 07° Vodolije na kraju III polja ~ emocije ti jesu uzburkane ali pokušavaš na razne načine da dodješ do rešenja i otvoreno tražiš pomoć od prijatelja kako bi sakupila dovoljno informacija i tako se snabdela svime onim što ti treba za taj ispit.

• Ispit je X polje [sam fakultet je IX polje] koje je u Lavu, sa Suncem na 24° Bika u VII polju ~ ovde vidimo da je to grupno polaganje ispita, a da kasnije je pojedinačno ispitivanje [Sunce ima apl.O° sa Algolom ~ profesori koji ispituju deluju kao da "skidaju glave" prilikom ispitivanja]

○ ◘ iz svega ovoga imamo da postoji velika šansa da ne prodješ taj ispit  :(
◘ javi šta je bilo  (*o*)

a joj : :(,a što bude
sve gore vezano a moja osjećanja je točno ,i da što se toče priprema za ispit (pomoć prijatelja te dodatne satove repeticije)
da ja imam dva ispita od kojeg je jedan novo gradivo koje smo svi pisali ,a drugo pišemo samo neki -to bi bilo to onda pojedinačno ispitivanje

ugl jedan ispit sam već pisala jedan me čeka ...hvala na podršci nadam se da ću pobijedit zvijezde :)
sljedeći utorak ću znati da li prolaim ili ne svakako javim,a i već rezulatat od prvog ispita ću znat u petak

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #5 poslato: 19:10:55, 03.Jun.2009. »
Navijamo i mislimo na tebe  (mah:mah)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #6 poslato: 20:39:01, 03.Jun.2009. »
Zapni pa da svima pokazes sta moze slobodna volja ;)

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #7 poslato: 13:48:07, 05.Jun.2009. »
Hvala na podršci  :)prvi ispit sam dobila pozitivnu ocjenu drugi sam pisala rezultati i utorak ...nadam se da ću proć  (mah:mah)

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #8 poslato: 16:45:12, 05.Jun.2009. »
(e*e) Super ~ držimo palčeve da bude sve superiška (bp)

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #9 poslato: 00:19:16, 10.Jun.2009. »
jeej prošla sam  :) ;D (e*e)
hvala svima na podršci

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000