Cipelice vase pepeljuge...

• Odgovora: 6

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Little_dress

• **
  • 326
  • 1
  • Pol: Žensko
Cipelice vase pepeljuge...
« poslato: 19:40:17, 01.Jun.2009. »
Draga muskarci, setate gradom sa svojom dragom. Hajde da pretpostavimo da ste u vezi oko 2 meseca. Nikada niste imali sukobe i zaista ste zadovoljni sa odnosom kojim imate.
Prolazeci pored neke radnje, ona se zaustavlja. Ugledala je divne cipelice. Kao i svaka zena ulazi u prodavnicu da pita za njihovu cenu. Prodavacica izgovara- 400 eura. Vasa draga samo lagano spusta glavu i izlazi napolje.

Sta ce te vi raditi? Znate da joj se te cipelice mnogo svidjaju ali da nema od cega da ih kupi, student je, roditelji joj prigovaraju za fakultet, a ne jos kad bi trazila nesto vise od njih. Vi ste zaposleni, ali imate skromnu platu.

Da li cete dati svoje mesecno primanje +pozajmiti od nekog da bi usrecili svoju devojcicu , da li ce te joj stalno govoriti kako te cipelice uopste nisu lepe i da ima mnogo lepsih za manju cenu ili ce te pomisliti "ma ovo je neka sponzorusa, dobro se pretvarala dva meseca", i ostaviti je ili ce te mozda uciniti nesto sasvim peto?

Moja Natalna karta
 ...Sanovnik s jasnim slovima lako je to sa snovima nevolje krenu onda kad tumačim stvarnost...

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
Odg: Cipelice vase pepeljuge...
« Odgovor #1 poslato: 12:49:42, 03.Jun.2009. »
Imam ja svoje misljenje o ovome (o svemu, uvek imam svoj stav  ;D ) ali ga necu iznositi jer nisam musko  ;).
Bas me interesuje hoce li se momci ukljuciti u diskusiju! Volela bih cuti par stavova i objasnjenja za isti...

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #2 poslato: 14:55:01, 03.Jun.2009. »
Takodje ;)
~Sunshine~

*

Van mreže Little_dress

• **
  • 326
  • 1
« Odgovor #3 poslato: 20:40:03, 03.Jun.2009. »
Videcemo da li ima hrabrih :)
Moja Natalna karta
 ...Sanovnik s jasnim slovima lako je to sa snovima nevolje krenu onda kad tumačim stvarnost...

*

Van mreže olishka

• 705
  • 1
« Odgovor #4 poslato: 06:44:41, 29.Mar.2010. »
Ocigledno nema hrabrih  :D  Pa, ako se nema para glupo je razmisljati o cipelama od 400E.  Nije to malo, to je mozda i cela plata doticnog momka. Treba da se ojadi da bi zadovoljio svoju devojcicu, koja ce mozda te cipele da nosi samo jednu sezonu.

Eto, ja sam zensko, ali tako nesto nikad ne bih ocekivala.

*

Van mreže Felisity

• **
  • 226
  • 9
« Odgovor #5 poslato: 10:26:37, 29.Mar.2010. »
Ja licno, kao zensko, ne bih dozvolila momku da mi kupi nesto sto sama sebi ne mogu da priustim. Narocito, ako ima skromnu platu. To bi bilo po mom misljenju klasicno izivljavanje, platiti 400 eura cipele, a onda mesec dana nemati sta da jedes. A devojka koja bi ocekivala da joj momak posle dva meseca veze priusti tako nesto od svoje skromne plate, treba da se zamisli da li bi ona uradila isto.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #6 poslato: 11:33:28, 29.Mar.2010. »
Felisity  (e*e)
Citat
A devojka koja bi ocekivala da joj momak posle dva meseca veze priusti tako nesto od svoje skromne plate, treba da se zamisli da li bi ona uradila isto.
Ne verujem da bi uradila isto... Ta koja ocekuje da dobija skupe poklone nakon dva meseca veze, ne bi ni bila sa osobom koja ima skromnu platu  ;)
« Najnovija izmena:: 11:36:02, 29.Mar.2010. Nale 83 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000