Spremni ili ne?

• Odgovora: 7

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Little_dress

• **
  • 326
  • 1
  • Pol: Žensko
Spremni ili ne?
« poslato: 19:34:10, 01.Jun.2009. »
Da li mislite da ste spremni da stanete na ludi kamen? Ako ne, da li mislite da cete ikada biti?

Da li se osvrcete na komentare rodbine,prijatelja? Da li odlucujete za brak kad pomislite na svoje godine, onda kada vam treba neko da vam kuva i pere ili onda kada ste svesni intenziteta osecanja prema datoj osobi?

Moja Natalna karta
 ...Sanovnik s jasnim slovima lako je to sa snovima nevolje krenu onda kad tumačim stvarnost...

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
Odg: Spremni ili ne?
« Odgovor #1 poslato: 13:00:10, 03.Jun.2009. »
Mislim da sam srela osobu sa kojom bih zelela provesti ostatak zivota ali da jos nisam spremna na taj korak.
Treba mi jos neko vreme kako bih ostvarila sve ono sto sam sebi zacrtala. U brak cu uci iz ljubavi i zelje da sa njim provedem svoj zivot a ne zato sto mi je dosadno, zato sto sam zeljna promena, kao sto to danas dosta njih cini.
Uhh ti komentari rodbine i redovna pitanja: "kad ces da se udajes" ili cestitka prilikom nekog slavlja: "pa da te udamo do sledece godine" umeju bas da me iznerviraju! Kao da je najbitnije udati se/ozeniti, nije bitno s kim samo da se status promeni  >:(
Ne, ne obazirem se na njihove komentare koji se tek zahuktavaju (hehe tek mi je 26, sad ce da pocnu sve cesce to da govore  ;D ), mislim da mi treba bar jos godinu dana da bih bila spremna na sve te obaveze koje donosi zajednicki zivot/brak.

*

Van mreže raskoljnikov

• *
  • 40
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #2 poslato: 21:42:43, 21.Avg.2009. »
hej little cim nadjem ljubav svoga zivota da je spremna da se uda za mene,ja se zenim.mislim da kada ostvaris odnos pun poverenja i uzajamne ljubavi nemas sta vise da cekas.najvece je zadovoljstvo imati malu bebu koja lici na tebe,pa to je divno.ja bi prvo voleo da imam cerku,pa ono dvoje,troje ili cetvoro neka budu iznenadjenje.toliko od mene.kisssssssss
« Najnovija izmena:: 00:09:18, 22.Avg.2009. Nale 83 »

*

Van mreže okica

• **
  • 124
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 00:50:14, 25.Avg.2009. »
Mnogi nisu spremni da se upuste u vezu sa nekim a brak je  jos nesto ozbiljnije i zahteva dosta preispitivanja sebe i partnera.Mislim da je tesko biti 100% spreman na tako nesto.Imamo zelju da budemo sa tom osobom,osecamo sigurnost ali to je ono sto nas tera dalje,da uopste i stupimo na ludi kamen.Unutar sebe,gde vidimo samo svoje potrebe i svoje zelje tu ce se javiti ono pitanje " Jesam li izabrala pravu osobu...?".Vremenom se dobije odgovor a to je ono najvaznije...I to je verovatno medju najvecih covekovih uspeha u zivotu,doneti odluku koja ce uticati na sopstvenu srecu i na srecu jos osoba....

*

Van mreže milica-tea

• **
  • 479
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 14:25:19, 22.Sep.2009. »
ja nisam spremna nikako za brak ne vidim sebe jos uvek u tim vodama...

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #5 poslato: 14:51:58, 22.Sep.2009. »
O.pa mislim da jesam, doslo je vreme da odrastem ;D

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #6 poslato: 19:36:44, 22.Sep.2009. »
Kad bi pored mene bila prava osoba..bila bih spremna za brak za minut...inace, nisam spremna

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #7 poslato: 20:03:24, 22.Sep.2009. »
Oooo, da...  inlove
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000