Anketa

Jednodelni ili dvodelni kupaci kostim?

Oba.
Jednodelni.
Dvodelni.
Svejedno.

Kupaći kostimi

• Odgovora: 22
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Little_dress

• **
  • 326
  • 1
  • Pol: Žensko
Kupaći kostimi
« poslato: 19:16:53, 01.Jun.2009. »
Kakav kupaci kostim imate, a kakav bi zeleli da kupite za ovo leto?
« Najnovija izmena:: 00:22:00, 04.Jun.2009. lilka »

Moja Natalna karta
 ...Sanovnik s jasnim slovima lako je to sa snovima nevolje krenu onda kad tumačim stvarnost...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Kupaći kostimi
« Odgovor #1 poslato: 11:45:46, 11.Jul.2009. »
Jednodelni kupaći kostim hit leta
Subota, 11. jul 2009. 10:42    

Ženski kupaći kostim je prešao uzbudljiv put: od haljine za kupanje, preko veoma zatvorenih jednodelnih modela pa sve do bikinija.
Sada se stvrai okreću - umesto golotinje u modu se vraća blago "skrivanje".
Na modnim revijama u Madridu, Milanu, Parizu... vaskrsao je jednodelni kupaći kostim! Prodaju ga Versaće, Šanel, Ermes, Stela Mekartni.

Nensi Vajsbah, koja se bavi modom, odavno je primetila da je bikini u defanzivi.
"Poslednjih godina postalo je primetno da se trend menja u korist jednodelnog kupaćeg kostima. Postoje različiti krojevi, oblici, dezeni, a potražnja je veoma velika, čak i kada je reč o mladim ženama", objašnjava za "Dojče vele" Vajsbahova.

Jednodelni kostim nije više namenjen samo damama u godinama - novi modeli su rafinisani. "Diorov kostim je super, sve sa šljokicama. Armani se opredelio za klasičan stil iz pedesetih sa ravnom nogavicom. Model La Perle je sasvim drugačiji, u boji zlata", kaže Nensi Vajsbah.

(Mondo)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #2 poslato: 11:46:05, 21.Jul.2009. »
Kupaći kostimi koji ostavljaju bez daha
Utorak, 21. jul 2009. 09:16    

U Majamiju je održana modna manifestacija Mercedes Benz Fashion Week Swim. Sedam dana defilovali su kupaći kostimi svih boja, dezena, krojeva... Ko je "preživeo" kaže da je bilo nezaboravno.
Za ovakve revije biraju se samo najzgodnije manekenke. Duge noge, izvajane grudi, bedra, bokovi... sve mora biti savršeno, kao i sami kupaći kostimi.

Dizajneri su, zaista, prikazali maštovitost, ali i najnovija tehnološka dostignuća kada su materijali u pitanju.
Tako sada možete kupiti bikini koji se suši čim izađete iz vode, a boju ne menja nikako tako da ga možete nositi dok vam ne dosadi, ili se ne ugojite.

Dominirali su jednodelni kostimi, ne samo jer su hit ovog leta, već i zato što dizajnerima pružaju mogućnost da se izraze, više nego bikini.
Srebrni i zlatni možda najbolje izgledaju na dugonogim preplanulim manekenkama, ali i beli je podjednako seksi.
Dame koje žele nešto da prikriju na plaži, mogu to učiniti maramama ili kostimima sa suknjicama.

Modeli u crnoj boji osveženi su dodacima od metala ili drveta na pretelama i oko bokova, a ne izostaju ni razne mašnice, karneri i slično.
Neki modeli su toliko elegantni i glamurozni da običnom smrtniku može biti žao da ih ikada zaroni u slano more...

(MONDO, foto: AP)

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #3 poslato: 12:04:00, 08.Mar.2010. »
Uskoro ce leto, treba i o ovome razmisljati  ;)

Ja vise volim dvodelne iz prakticnih razloga-i stomak pocrni(bezveze mi je da ostane beo pa da budem "sarena"  :D), a i bolje mi stoji.
Jako su zanimljivi i dvodelni koji su povezani nekim tracicama.
Kakve vi volite?Gde ih kupujete?
U prodavnicama Women secret  ima dosta zanimljivih kupacih kostima, ja ih obozavam.  :D

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #4 poslato: 12:40:30, 08.Mar.2010. »
I ja nosim dvodelne.. Pre sam nosila iskljucivo jednodelne, ali.. Kad mi predeo stomaka ostane duze mokar, ja se prehladim, makar bilo i 40 stepeni, pa sam tako njih izbacila iz upotrebe..
Women Secret zaista ima predivne modele, ali za ovo leto planiram da budem malo kreativna, preradim neke vec koje imam, a planiram i jedan novi da isheklam :D
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže flame

• 651
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 18:34:09, 10.Mar.2010. »
Ja imam dvodijelni crni sa bijelim detaljima. Kupila sam ga u Italiji. Nikada nisam nosila jednodijelne. Nazalost kod mene nema Women Secret, a vidim po casopisima da imaju predivnih stvari.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #6 poslato: 18:39:09, 10.Mar.2010. »
Women secret ima super izbor kupacih kostima, ja sam prosle godine kupila jedan kod njih i planiram opet ove godine da obnovim kolekciju njihovim kostimima.A i cene su koliko toliko pristupacne.  :D

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #7 poslato: 14:45:14, 24.Jun.2010. »
Budite kraljica plaže: Hit kostimi za leto 2010.

Kostimi za ovu sezonu su u svim bojama, desenima i oblicima. Paleta nijansi je takva da svako može pronaći idealnu za sebe − od jarkih letnjih tonova, pa do neutralnih nijansi i crne ženstvene klasike. Kao i malu crnu haljinu, svaka žena bi u svom ormaru trebalo ove sezone da ima mali crni bikini ili elegantniju varijantu u obliku jednodelnog kupaćeg kostima. Ali, nećete pogrešiti ni ako se opredelite za divlji koloristički print.
Među brojnim različitim modelima grudnjaka koji su popularni ovog leta naći će se pravi za svaki dekolte. Ipak, trouglovi su apsolutni hit.Odgovarajući kupaći kostim biće vaš adut za samopouzdanje na plaži, pa vodite računa o tome kada birate model. Najvažnije je da vam dobro stoji i da se vi u njemu osećate lepo.Prateće dodatke za plažu, takođe ne smete zaboraviti. Zanimljivi pareo, torba, peškir ili šešir na pravi način će upotpuniti vaš stil na letovanju.

izvor

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #8 poslato: 15:28:51, 24.Jun.2010. »
Slazem se za w.s. Vise sam za dvodjelni kupaci raznih dezena.

Prugice su definitivno u modi ove sezone. Većina modela kolekcije kupaćih kostima i pratećih modnih detalja izrađena je od materijala sa prugicama svih varijanti. Pomorsko - plavo bele, crveno bele, žute, roze i svetlo plave, ukrašavaju mnoge modele iz ove sezone.
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #9 poslato: 17:00:24, 24.Jun.2010. »
Women secret ima super izbor kupacih kostima, ja sam prosle godine kupila jedan kod njih i planiram opet ove godine da obnovim kolekciju njihovim kostimima.A i cene su koliko toliko pristupacne.  :D
Slažem se sa tobom...  (e*e) mada je Beneton ima dobre modele...

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000