Račun za mobilni veći za 8,4 odsto

• Odgovora: 1

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Little_dress

• **
  • 326
  • 1
  • Pol: Žensko
Račun za mobilni veći za 8,4 odsto
« poslato: 17:54:31, 01.Jun.2009. »
Sva tri operatora mobilne telefonije od danas poskupljuju usluge zbog stupanja na snagu novouvedenog poreza koji će se obračunavati na osnovu cene usluga, bez poreza na dodatu vrednost, tako da će računi biti uvećani za 8,4 odsto. Prvi uvećani račun stiže u julu, za usluge korišćene tokom juna.

Cene dopuna za pripejd korisnike se neće menjati zbog novog poreza, već će porez biti uračunat u cenu dopune, odnosno vrednost kartice će biti umanjena za taj iznos. Poskupljenje će pod istim uslovima primeniti sva tri operatora, MTS, „Telenor” i VIP.

Moja Natalna karta
 ...Sanovnik s jasnim slovima lako je to sa snovima nevolje krenu onda kad tumačim stvarnost...

*

Van mreže Anabela

• *
  • 54
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Račun za mobilni veći za 8,4 odsto
« Odgovor #1 poslato: 09:05:42, 14.Jun.2009. »
ja lično mislim da je to najveća glupost koja je mogla da se uradi. Mobilna telefonija naspram cena fisksne telefonije više nije luksuz!  AKo su baš hteli da oporeze nešto trebali su da oporeze mobilne telefone tj same aparate. Pa kad neko kupi telefon od 5000,00 dinara plati porez od 500 dinara, a kad neko kupi telefon od 50 000,00 dinara plati porez od 5000,00 .... tu već govorimo o luksuzu ako me razumete.
Ovako su samo krajnji korisnici koji već plaćaju PDV od 18% nastradali :(

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000