Merkur sekstil trigon Pluton

• Odgovora: 6

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže zelena dolina

• *
  • 67
  • 0
  • Pol: Žensko
Merkur sekstil trigon Pluton
« poslato: 12:30:47, 24.Apr.2009. »
al sam napala po merkuru kao luda nasta :)
Ja imam ME120PL... (mah:mah)
pa izvadih iz Imsiragiceve knjige (gore) ovo:
Merkur i Pluton
su na neki način slični. To je slika Merkura - vodič u podzemni svet. Ovakav aspekat zna šta se dešava naokolo, vrlo oštroumna i duboka psiha, jasno joj je šta ko i kada radi. Ima kontakt sa svetom sa one strane, sa onim što je bilo i što će biti. Ovo predstavlja veoma duboki um. Ovakav Merkur u najvećoj životnoj opasnosti zna kuda da ide.

Svidja mi se ...mislim da ima tu nesto ... Volim mog merkura (kiss3)

...jer na svetu postoji bezbroj ljudi cija je jedina snaga tudja slabost.. G.Milekic
Natalna karta

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
Odg: Merkur sekstil trigon Pluton
« Odgovor #1 poslato: 19:01:07, 28.Nov.2009. »
Ovaj aspekt moze da donese i jake mentalne osobe....osobe koje imaju veliki uticaj na druge ljude...

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #2 poslato: 12:22:30, 10.Jan.2012. »
Tacno,me 120 pl daje uzasno dobre manipulatore,osobu koja jako dobro barata recima,ubedljiva,izrazito snazna dok govori..
ja licno sam rano shvatio koliki uticaj imam na ljude i da ih mogu ubediti cak i u najvecu glupost..to sam koristio i to bas,ali sam prestao kad sam shvatio da se poigravam ljudima,eto koliko to daleko moze ici..
ali na klasicnom planu,recimo da u amfiteatru kad govorim nesto sa ortakom,bukvalno 20 ljudi pridje da me slusa i kazu da vole to..
Jedan od mojih omiljenih aspekata.
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #3 poslato: 19:01:29, 24.Maj.2012. »
U najvecoj guzvi i opasnosti ostajem hladne glave.Mada uvijek opasnost osjetim mnogo prije drugih ljudi,tako da mnogo rjedje i dospijem u neku kriticnu situaciju.I stvarno,jak uticaj na ljude.Jos je kod mene Mo(mase)60Me,tako da sam jako dobar orator.Poznajem svoje umijece govornistva,tako da znam i sta sam sposobna da uradim sa time.Ne zloupotrebljavam tu sposobnost,osim u ekstremnim situacijama.Takodje,stalno skeniram sve oko sebe.Sto zato sto to zaista volim,sto zato sto volim imati prednost nad drugim ljudima,u smislu nekakve kontrole.To radim kompulzivno.Tako da me je jako tesko docekati nespremnu.
Posto su Me ruke,kontakt sa Pl moze donijeti oziljke.Me je i glas,pa kontakt sa Pl moze dati i "pijesak u glasu",malo dublji ton ili da osoba prica kao da sapuce.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #4 poslato: 19:23:12, 24.Maj.2012. »
ovo za glas je bas tacno,ja govorim prigusenim glasom,kad sedimo zajedno drugarica i ja,ona kaze da joj naslon vibrira dok ja govorim,a kad pevam imam taj pesak haha jos cu poceti estradnu karijeru ;D
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #5 poslato: 20:34:20, 24.Maj.2012. »
Kod mene je dublji ton glasa,kada malo spustim intonaciju,isto imam pijesak  ;D Uvijek me drze za nekog "strogog" i zbog glasa,da pjevam  "Tasi tasi tanana",zvucalo bi strogo i ironicno  :smehotres:
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #6 poslato: 21:02:47, 28.Nov.2013. »
I ja imam natalno ME60PL, jos je i MO120ME tu umesan  :D Pronalazim se u sve sto ste opisali, jos bi samo dodala da sam primetila da ljudi sa ovaj aspekt imaju veliki smisao za humor :D

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000