Saturn u III. (trecoj) kuci - 3. polju

• Odgovora: 8

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • Pol: Žensko
  • el destino es así...
Saturn u III. (trecoj) kuci - 3. polju
« poslato: 01:18:31, 31.Maj.2009. »

-3kuća: Iako su ovo osobe se odličnom koncentacijom i dubinom misli,i iako su svjesne svog talenta u pisanju,..često su ovo ćutljive osobe (u težim slučajevima sa govornom manom) koje se gube u svakodnevnim,trivijalnim razgovorima iz straha da drugima ne zvuče glupo.
Ovo su studenti koji ,kad sjednu da uče, ne preskaču nijedan pasus,ne izlaze na ispit ukoliko nisu sve temeljno savladali.
Saturn u trećem polju može dati i velike pričalice ,sjajne diplomate ..međutim,opet to nisu osobe koje mogu jasno da pričaju o svojim pravim emocijama.
Saturn u trećem daje i opasnost u saobraćaju,po nekim astrolozima baš od kamiona jer Saturn simboliše kamione.
Može donijeti i neke teške odnose u rodbini.

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
Odg: Saturn u III. (trecoj) kuci - 3. polju
« Odgovor #1 poslato: 17:25:04, 13.Nov.2009. »
-3kuća: Iako su ovo osobe se odličnom koncentacijom i dubinom misli,i iako su svjesne svog talenta u pisanju,..često su ovo ćutljive osobe (u težim slučajevima sa govornom manom) koje se gube u svakodnevnim,trivijalnim razgovorima iz straha da drugima ne zvuče glupo.
Ovo su studenti koji ,kad sjednu da uče, ne preskaču nijedan pasus,ne izlaze na ispit ukoliko nisu sve temeljno savladali.
Saturn u trećem polju može dati i velike pričalice ,sjajne diplomate ..međutim,opet to nisu osobe koje mogu jasno da pričaju o svojim pravim emocijama.
Saturn u trećem daje i opasnost u saobraćaju,po nekim astrolozima baš od kamiona jer Saturn simboliše kamione.
Ovo je sve apsolutno tacno!Saturn mi je u 3. kuci u Vagi, pa valjda to ide u prilog vjestini govora, lijepog izrazavanja, diplomatije....
Bez obzira na elokventnost, vise sam cutljiva i zaista se gubim u trivijalnim razdovorima jer mi se cini da mi je glupo da pricam o nescemu za sto mislim da je opstepoznato, da to svi znaju ( iako najcesce i ne bude tako )...Nisam neka pricalica, ali sam vijest tautolog.Mogu cio dan da jednu recenecu vrtim na 100 nacina i da to zvuci smisaono i fino....Ne volim tj.sustezem se da pricam o svojim emocijama!

Ovo za ucenje je takodje tacno! Dosta detaljisanja, pedanterije...

Sto se saobracaja tice, los sam vozac. Vec neko vrijeme ne vozim jer sam dosta rasijana....

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 16:36:33, 15.Nov.2009. »
Bravo... ;)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #3 poslato: 17:52:20, 03.Maj.2010. »
odlicno tumacenje..cesto imam i problem u kapiranju sa ljudima (inace sam komunikativan) jer su ljudi povrsni i ne idu u dubinu u razmisljanju
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže AndjelaMercury

• *
  • 8
  • 0
  • "I`ll take you to the seven seas of rhye"

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #5 poslato: 16:23:34, 17.Maj.2010. »

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #6 poslato: 21:56:23, 04.Jan.2012. »
Moram da pomenem da mi se vratio bronhitis,sinuzitis i sva ta respiratorna cuda,koja od malih nogu vucem zahvaljujuci saturnu u ovoj kuci..kako su to hronicne boljke,a saturn planeta vracanja,one mi dodjose opet i to bas sada kad mi tranzitni saturn pravi 0 sa asc..
jesam li u pravu?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #7 poslato: 03:11:05, 06.Jan.2012. »
Moram da pomenem da mi se vratio bronhitis,sinuzitis i sva ta respiratorna cuda,koja od malih nogu vucem zahvaljujuci saturnu u ovoj kuci..kako su to hronicne boljke,a saturn planeta vracanja,one mi dodjose opet i to bas sada kad mi tranzitni saturn pravi 0 sa asc..
jesam li u pravu?
Ne bih rekao da je to...

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #8 poslato: 09:47:12, 06.Jan.2012. »
Ne? sta li je onda..bas sam bio ubedjen

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000