Najveća ženska opsesija

• Odgovora: 16
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Najveća ženska opsesija
« poslato: 14:39:17, 30.Maj.2009. »
Mnoge su knjige napisane o ženskoj fascinaciji cipelama, ali tajna nikada nije sasvim razotkrivena. Na listi misterija u muško-ženskim odnosima cipele zauzimaju visoko mesto.

Muškarci nikada neće razumeti tananu vezu koja postoji između svakog para cipela i njihove vlasnice, kao ni tvrdnju da žena nikada ne može imati previše cipela.
Italijani su među prvima shvatili neobuzdanu žensku potrebu za posedovanjem dobre obuće, pa se italijanske cipele i dan danas smatraju najkvalitetnijim na svetu.
Većina žena dala bi i poslednju paru za cipele koje im "oduzimaju dah". Cipele za žene imaju čarobnu moć, poput one staklene cipelice koja je pomogla Pepeljugi da povrati svog princa.

Posebno slabost su cipele sa visokim štiklama. Tu ništa ne menja ni činjenica da je čak 43 odsto žena zbog štikli bar jednom u životu zadobilo lakše povrede a osam odsto njih ozbiljne prelome.
Zanimljiv je i podatak iz jednog američkog istraživanja da prosečna žena četvrtinu svojih cipela obuje samo jednom, kao i da 13 odsto žena skriva nove cipele od svojih partnera. Da izbegne gunđanje.

(Fonet)

Da li su i Vama cipele (obuca) opsesija ili nesto sasvim drugo?
Da li ste nekad razumele zbog cega ste nekim detaljom opsednute?
« Najnovija izmena:: 00:50:05, 04.Jun.2009. lilka »

*

Van mreže Little_dress

• **
  • 326
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Najveca zenska opsesija
« Odgovor #1 poslato: 14:21:08, 31.Maj.2009. »
Da, meni cipele jesu opsesija.
Jednostavno obozavam da vidim svoje noge u stiklicama, tako mi dobro stoje :)
Moja Natalna karta
 ...Sanovnik s jasnim slovima lako je to sa snovima nevolje krenu onda kad tumačim stvarnost...

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
    • Facebook
Odg: Najveća ženska opsesija
« Odgovor #2 poslato: 23:00:21, 05.Okt.2009. »
Kod mene ne mora biti obuca.Mogu da budem opsednuta raznim stvarcicama koje kupim i koje su mi drage inlove
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #3 poslato: 15:59:08, 27.Okt.2009. »
imam komsinicu kojoj su cipele bukvalno fetis,non stop ih kupuje,mnoge ne stigne ni da obuje.Ja licno volim cipele ali nisam njima opsednuta.

« Odgovor #4 poslato: 19:14:18, 18.Dec.2009. »
Mislim da je generalno soping moja najveca opsesija, naravno pod sopingom podrazumijevam odjecu i obucu :)))

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #5 poslato: 12:37:24, 25.Dec.2009. »
Meni je shopping i najsirem smislu te rijeci ili radnje ...opsesija. Sto god da je u pitanju,  nikad mi nije dosta...nekad je to kozmetika, nekad nakit, nekad sitna dekoracija za kucu.....nekad haljine, naocare....itd. itd

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
    • Facebook
« Odgovor #6 poslato: 14:00:03, 01.Jan.2010. »
Meni je shopping i najsirem smislu te rijeci ili radnje ...opsesija. Sto god da je u pitanju,  nikad mi nije dosta...nekad je to kozmetika, nekad nakit, nekad sitna dekoracija za kucu.....nekad haljine, naocare....itd. itd
Takodje i kod mene.Decko mi kaze da sam preopterecena nekim detaljima u shopingu (*o*)
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #7 poslato: 14:52:13, 06.Feb.2010. »
Sve po malo mi je opsesija-i obuca, odeca i kozmetika malo vise, tasne i naocare i ostali asesoari malo manje  :)

*

Van mreže Libra

• *
  • 28
  • 0
« Odgovor #8 poslato: 18:20:39, 03.Jun.2010. »
Kod mene su parfemi!Vec nekih ...20ak godina.Sve moze da saceka,da se ne kupi ali kada mi se neki novi svidi...bez obzira sto ih imam (trenutno) 24 mislim da bez tog novog...da mi samo jos on nedostaje,ta neka mirisna nota,crta  koju poseduje...I svaki put kazem samo jos ovaj i zatvaram krug,ali..."ne da djavo mira"...

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #9 poslato: 23:43:15, 04.Jun.2010. »
 :) Istina!
Ospjednuta sam svim sto je lijepo a imala sam raznih opsesivnih faza. ;D Jedna je neizostavna nakit i... vesh.
Imala sam fazu kupovanja cipela u raznim bojama. (Neke sam samo jednom obula.)To za sobom povlači kupovinu torbi.. i tako redom. Ne znam sta bi da imam vishe para.
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000