Evo šta ja mislim :
• ja sam tu Sunce u Blizancima u X polju i Mesec u Lavu u XII polju ~ jesa u nedoumici i jesam ljuta i jesam u depresiji jer osećam da sam definitivno ja odgovorna za njegovo ponašanje ~ da sam bila odlučnija u svom stavu da me ostavi na miru, verovatno do ovoga ne bi ni došlo.
• on je IC i Mars u Ovnu na samom kraju IX polja ~ njegovog VI polja.
• moj posao je MC i venera u Ovnu na kraju IX polja ~ tačno tako ~ ne cvetaju mi ruže trenutno sa poslom [Saturn = klijenti ~ koji me i brine preko tabele je povezan sa Venerom preko tripliciteta, lica ali i pada ~ te ih ima te ih nema... dok je moje II polje ~ Mekur u Biku retro pod uticajem Saturna ali i Venere = logično, zar ne?! A i moje Sunce je jako orijentisano na taj *** Merkur...]
○ moj otac : Mars na 27° Ovna :
~ u svom je sedištu = misli na samog sebe
~ egzaltira Sunce i u Sunčevom je triplicitetu = jeste orijetisan na mene, ali i na sebe [Sunce = otac]
~ u Saturnovom je terminu i sve vezano za Saturn je za Mars u padu = i on se interesuje za moj opstanak i klijentelu, ali u isto vreme je i negativno orijentisan prema svemu tome
~ u Venerinom je licu i sve vezano za Veneru za Mars je izgon = jednostavno ne voli moj posao
~ na Jupiterovom je stepenu = orijentacija na svoj novac i moguće dobitke.
• aplikacije će nam reći šta će dalje biti, kao i promena znaka kojem teže i Mars i Venera :
○ Mars dok ne promeni znak i udje u znak svog izgona, u znak Bika, imaće samo 120° sa Mesecom, ali to se ne uzima u obzir jer taj 120° će biti prekidan nekoliko puta sa Mesečevim drugim aspektima. Kad udje u znak Bika prva aplikacija će mu biti tek O° sa Venerom koja će isto u medjuvrmenu promeniti znak i ući u znak svog sedišta.
○ kao što rekoh ~ Venera uskoro isto menja znak, ali pre toga će imati aspekt sa Mesecom, koji će biti prekinut sa Mesečevim 90° sa Merkurom, posle toga će imati aspekt sa Jupiterom i onda menja znak.
○ Mesec ima prvu aplikaciju sa Suncem, ja ću da se "sakupim i opametim", pa sa Merkurom, pozabaviću se regulisanjem svoje finansijske situacije, pa sa Venerom, pozabaviću se organizacijom svog posla, pa sa Jupiterom, pa ondak na kraju sa Marsom, pa ću se malo zanimati sa tatinim finansijama i zdravljem...
○ Mars i Venera menjaju znak ~ Mars ulazi u znak svog izgona [na neki način pogoršanje situacije vezano za tatu i njegovo zdravlje, ali i veća pozitivna orijentacija na moj posao, jer će biti pod vladavinom Venere, a i Venera menja znak i ulazi u znak svog sedišta što mi ukazuje na stabilizaciju daljnjeg toka mog posla...