Moj posao ? Šta vi mislite ?

• Odgovora: 13
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Pol: Žensko
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Moj posao ? Šta vi mislite ?
« poslato: 12:19:29, 28.Maj.2009. »
◘ Pitanje : kada će više moj otac prihvatiti moj posao kao "OK" posao koji donosi sasvim prihvatljive € u kućni budžet i prestati da me opterećuje sa pronalaženjem "normalnog i poštenog" posla u nekoj firmi?

♠ Datum : 28.05.2009.
♣ Vreme : 10h10am
♦ Mesto : Bgd
♥ Sistem kuća : Regiomontanus

◘ Čart : http://i421.photobucket.com/albums/pp291/Miss_Van_Hellsing/horarci/horarzaposao.gif

Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže mesec

• *
  • 23
  • 0
Odg: Moj posao ? Šta vi mislite ?
« Odgovor #1 poslato: 13:01:56, 28.Maj.2009. »
meni se cini da on ima neke dileme zbog tvog partnera a manje posla jer nije dovoljno ponosan statusom koji imas u vezi

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #2 poslato: 14:30:18, 28.Maj.2009. »
Citat: mesec
meni se cini da on ima neke dileme zbog tvog partnera a manje posla jer nije dovoljno ponosan statusom koji imas u vezi

Ja sam udovica i samohrana majka, tako da partner nije problem  :(
Zaista su samo problem moj posao i moje finansije jer moj otac ne prihvata moju odluku [koje se držim poslednjih skoro 15 godina] da je moj posao [koji je sasvim € pristojan] u vezi astroloških konsultacija "normalan" :-\
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže mesec

• *
  • 23
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 19:01:02, 28.Maj.2009. »
Kreni da uplacujes doprinose za penziono i nekakvo osiguranje za starost to bi moglo da ga umiri

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #4 poslato: 20:53:38, 28.Maj.2009. »
I ju kako se lepo vidi jel?
Ti Asc So u X kuci 90 Sa iz II
On se brine rekla bih za tvoje dobro- kako ces sama bez stabilnog posla ili recimo moli Boga da partnera nadješ imucnijeg kako bi bila zbrinuta.

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #5 poslato: 12:41:50, 29.Maj.2009. »
Kreni da uplacujes doprinose za penziono i nekakvo osiguranje za starost to bi moglo da ga umiri

Ovo je zaključak na osnovu horarca?

I ju kako se lepo vidi jel?
Ti Asc So u X kuci 90 Sa iz II
On se brine rekla bih za tvoje dobro- kako ces sama bez stabilnog posla ili recimo moli Boga da partnera nadješ imucnijeg kako bi bila zbrinuta.

Da, Sunce [ja, moj racijo] ima taj aplikacioni 90° Saturn [vladar VI i VII polja u II polju = ja se brinem za svoj opstanak zbog klijentele ~ da li će h biti ili ne]

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Odg: Moj posao ? Šta vi mislite ? Evo šta ja mislim...
« Odgovor #6 poslato: 14:27:28, 29.Maj.2009. »
Evo šta ja mislim :

• ja sam tu Sunce u Blizancima u X polju i Mesec u Lavu u XII polju ~ jesa u nedoumici i jesam ljuta i jesam u depresiji jer osećam da sam definitivno ja odgovorna za njegovo ponašanje ~ da sam bila odlučnija u svom stavu da me ostavi na miru, verovatno do ovoga ne bi ni došlo.
• on je IC i Mars u Ovnu na samom kraju IX polja ~ njegovog VI polja.
• moj posao je MC i venera u Ovnu na kraju IX polja ~ tačno tako ~ ne cvetaju mi ruže trenutno sa poslom [Saturn = klijenti ~ koji me i brine preko tabele je povezan sa Venerom preko tripliciteta, lica ali i pada ~ te ih ima te ih nema... dok je moje II polje ~ Mekur u Biku retro pod uticajem Saturna ali i Venere = logično, zar ne?! A i moje Sunce je jako orijentisano na taj *** Merkur...]

○ moj otac : Mars na 27° Ovna :

~ u svom je sedištu = misli na samog sebe
~ egzaltira Sunce i u Sunčevom je triplicitetu = jeste orijetisan na mene, ali i na sebe [Sunce = otac]
~ u Saturnovom je terminu i sve vezano za Saturn je za Mars u padu = i on se interesuje za moj opstanak i klijentelu, ali u isto vreme je i negativno orijentisan prema svemu tome
~ u Venerinom je licu i sve vezano za Veneru za Mars je izgon = jednostavno ne voli moj posao
~ na Jupiterovom je stepenu = orijentacija na svoj novac i moguće dobitke.

• aplikacije će nam reći šta će dalje biti, kao i promena znaka kojem teže i Mars i Venera :

○ Mars dok ne promeni znak i udje u znak svog izgona, u znak Bika, imaće samo 120° sa Mesecom, ali to se ne uzima u obzir jer taj 120° će biti prekidan nekoliko puta sa Mesečevim drugim aspektima. Kad udje u znak Bika prva aplikacija će mu biti tek O° sa Venerom koja će isto u medjuvrmenu promeniti znak i ući u znak svog sedišta.
○ kao što rekoh ~ Venera uskoro isto menja znak, ali pre toga će imati aspekt sa Mesecom, koji će biti prekinut sa Mesečevim 90° sa Merkurom, posle toga će imati aspekt sa Jupiterom i onda menja znak.
○ Mesec ima prvu aplikaciju sa Suncem, ja ću da se "sakupim i opametim", pa sa Merkurom, pozabaviću se regulisanjem svoje finansijske situacije, pa sa Venerom, pozabaviću se organizacijom svog posla, pa sa Jupiterom, pa ondak na kraju sa Marsom, pa ću se malo zanimati sa tatinim finansijama i zdravljem...

○ Mars i Venera menjaju znak ~ Mars ulazi u znak svog izgona [na neki način pogoršanje situacije vezano za tatu i njegovo zdravlje, ali i veća pozitivna orijentacija na moj posao, jer će biti pod vladavinom Venere, a i Venera menja znak i ulazi u znak svog sedišta što mi ukazuje na stabilizaciju daljnjeg toka mog posla...

*

Van mreže mesec

• *
  • 23
  • 0
« Odgovor #7 poslato: 15:20:14, 29.Maj.2009. »
○ moj otac : Mars na 27° Ovna :

moras malo da vidis i ko je on i na sta je usmeren ,pa je to sesto polje i rad i moguce je da je on pri kraju svojih snaga 27 stepen i oseca da ide u sedmo polje gde je mars u padu i po polju jer je vagino i po znaku bikovo pa oseca da ce biti mars u biku i da ce biti borba za pare a ti kao njegova cerka venera u ovnu si bandoglava i svoja a ima te na grbini
ma ja horarce tumacim na svoj nacin ,moguce da nema veze sa zivotom

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #8 poslato: 15:48:27, 29.Maj.2009. »
Ne, naprotiv, odlično radiš analizu, zato sam te i pitala malo pre da li je tvoj zaključak na osnovu horara.

On jeste na kraju svojih snaga [odavno]  em je penzioner, em je jako bolestan, evo i sad je kod lekara jer je prokrvario iz rane od martovske operacije apcesa na debelom crevu...
~ a što se tiče mene ~ jesam tvrdoglava da isteram stvar do kraja što se tiče mog posla ~ tj odabira svog zimanja jer se jako dugo bavim astrološkim konsultacijama i nemam nameru da ih batalim.

Što se tiče ko tu koga ima na grbači ~ kao što rekoh on je penzioner i od njega samo penzija ~ Mars jeste u svom sedištu ali je u VI polju koje se vezuje za bolesti i slabosti i probleme i uskoro ulazi u prazan hod ~ ja s druge strane em posao, em dva stana za izdavanje koji su moji, em 24h brinem o njemu jer je non-stop bolestan, em brinem o svom detetu koje mi je na prvom mestu i bitnije mi je od njega, naravno ~ Sunce u Blizancima = rastrzana u nekoliko pravaca, kao i Mesec u Lavu ~ bavim se nekim svojim privatnim problemima i pokušavam da rešim i ispravim greške koje sam davno počinila... tako da mi nije jasno zašto bih mu ja bila opterećenje i zašto toliko mora da gundja i brine kad u suštini umem da se snadjem.

Očekujem da će se situacija ipak popraviti promenom znaka Marsa i Venere, sem što me brine upravo taj Mars u znaku svog izgona...

Hvala na tumačenju.

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #9 poslato: 10:02:38, 10.Jun.2009. »
Da li će ovaj posao koji sam uradila proći dobro?
09h18am
Novi Sad
10.Jun 2009.

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000