♠ ♦ Vežba ~ ko hoće ♥ ♣

• Odgovora: 7

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Pol: Žensko
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
♠ ♦ Vežba ~ ko hoće ♥ ♣
« poslato: 15:24:17, 27.Maj.2009. »
Ovo je jedan od dejvisona koji su interesantni jer su oba "aktera" zauzeta ~ pa samim tim interesantno je da se nadju svi signifikatori i pokazatelji da i on i ona imaju svoje porodice [i decu] a opet ~ eto ~ nešto se dešava izmedju njih ~ a šta se dešava ~ videćemo iz ovog Dejvisona ~ istaknute su samo aplikacije izmedju planeta [ljubičaste linije]

kiss2 Dejvison (kiss3)

Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
Odg: ♠ ♦ Vežba ~ ko hoće ♥ ♣
« Odgovor #1 poslato: 20:57:51, 27.Maj.2009. »
Možda pokazuje da su oboje u braku Jupiter u 7 u svom sedistu, pa i Neptun kao velo tajne.
A da je njihova veza fizičke prirode govori vladar I, Asc u VII u Strelcu 90 vladar Dsc i VII u Sco, Pluton. Takodje Pluton90Ju  i Ju60 Ur...moglo bi reci da jedno od njih(ne znamo ko je stariji a ko mladji?)
Mislim da u celoj priči njima deca i predstavljaju prepreku da budu zajedno,ne toliko bračni partneri i osecaj da žele te svoje porodice.
Majka/zena iz 10 Mesec90Sa na Asc0Sa i So120 Ur u VI i vladari Me120 Sa
Znam da me niko nece razumeti,al pokušala sam :)Ne bih dalje..ovde su zaista teske emocije i previranja na sve strane.

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Odg: ♠ ♦ Vežba ~ ko hoće ♥ ♣ da dodam...
« Odgovor #2 poslato: 09:26:31, 28.Maj.2009. »
♠ On je stariji [1966, Blizanac/Vaga]
♣ Ona je jel'... mladja [1975, Vaga/Škorpija]

♦ Znaju se preko njegovog posla zbog zajedničkog posla ~ on je advokat i agent za nekretnine 8)
♥ Još nema "fizičkog" dela veze... niti je u "najavi" :-[

• Saturn na Asc' [vl. IX i X polja] + vladar VII u VI polju ~ preko njegovog posla, on inače poreklom nije iz Bgda, tj. Srbije [vl. IX polja na Asc' + vladar Asc' u Strelcu]
• Ono što najviše "pokazuje" da je ovo "afera u najavi" ~ Mesec i Sunce u Vodoliji u X polju, a i sam vladar IX polja je na Asc' ~ rekli smo da vrlo često je to polje naglašeno kada je jedna od osoba "zauzeta"...

◘ ono što je mene najviše zaintrigiralo su dve stvari :
○ stelijum Mars O° Jupiter O° Neptun u VII polju u Strelcu 120° Jiron u Ovnu u XII polju i šta to može da nam pokaže [jer je Mars njen suvladar, Jupiter vladar VIII polja, a Neptun vladar XII polja = sem naravno tajne veze...]  i
○ da Venera [on] ima samo [pored apl. 60° Mesec] aplikaciju sa Plutonom [ona] ~ da li to može da znači da će vremenom taj odnos preći na opciju "Meseca u Vodoliji" = emocije "van" braka... i ipak doći do konkretne veze, tj. njihovog odnosa, tj. da li će biti zajedno ili ne, jer ipak je 90° u pitanju...

• takodje, ono što me interesuje je ~ da li će nam ovaj Dejvison ukazati da li će njih dvoje sa verbalnog koketiranja i "druženja" preći na nešto "konkretnije"? On je Venera u Strelcu, to nam deluje "slobodno i avanturistički", ali mu je Saturn "seo" na Asc' [glavu] i za sad ne preduzima ništa, a opet, negde smo reklli da kada je vladar I polja u VIII polju da nam to ukazuje na veliku potrebu osobe koja je predstavljena Asc' da se na neki način "dokaže" ovoj drugoj osobi koja je predstavljena Desc' ~ da li na polju novca, da li na polju ljubavi... a s druge strane, ona [je em Pluton na poslednjem stepenu Device na vrhu VI polja [u konstantnom je premišljanju da li da možda ona bude "inicijator" ~ VI polje = razmišljanje : da li iz tematike V polja da se predje na tematiku VII polja] em je Mars na samom početku Strelca u onom maloprepomenutom stelijumu u Strelcu ~ meni to deluje kao da se ona "tek sprema da postne avanturista"...

○ a ono što mene najviše kopka ~ Venera apl. 90° Pluton ~ šta će taj 90° da donese  :-\

• upoznali su se Februara 2008, u trenutku "povratka Mesečevih Čvorova" na njihov natal dejvison Čvorove kada je Merkur bio retrogradan na ekvidistancu izmedju Sunca i Meseca u Dejvisonu, čini mi se da mi je rekla da je to bilo negde sredinom Februara, nisam sigurna...
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže marijet

• *
  • 62
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 21:17:11, 29.Maj.2009. »
pa ja bih rekla da su zaista jako privukli jedno drugo,  jer su so0mo, i to u 10 kuci, a vladar desete kuce je otisao u 12. tako da bi buducnost te veze bila tajna, a posto je jako blizu asc, trebao bi oznacavati trajanje,... ma0ju znaci da je dobra hemija izmedju njih, takodje trougao lilit, sa, me....   kiss2

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #4 poslato: 09:11:08, 01.Jun.2009. »
I ja se nadam da će da im "krene nešto" ~ to mi je dobra drugarica, pa bih bila vrlo srećna ako i ona ima srećnu vezu [pa makar i bila takva, tajna i vanbračna...]

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 22:14:16, 22.Okt.2009. »
Ovo moze da traje ali ima i mnogo strasti.

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #6 poslato: 11:06:34, 23.Okt.2009. »
Samo da javim ~ ništa od ovoga  :(

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #7 poslato: 08:04:27, 24.Okt.2009. »
Citat
Mislim da u celoj priči njima deca i predstavljaju prepreku da budu zajedno,ne toliko bračni partneri i osecaj da žele te svoje porodice.
;D

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000