Anketa

Podrzavate gej paradu?

Podrzavam
Ne podrzavam

Gej parada u Srbiji

• Odgovora: 195
Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 20 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Dibidus41

• *
    Banovan sa foruma
  • 103
  • 0
  • Pol: Muško
Odg: Gej parada u Srbiji
« Odgovor #50 poslato: 16:36:35, 25.Sep.2009. »

Jes' ... Svoje serpe da bacam na njih pa jos da posle moram i nove da kupujem ;)

:D
Ma Ja račuNjam ono, koj ih je trošiJo na lupanje dve'iljadite, neČe ni sad žaliti  :D!!

p.s. ako si zainteresovana, imam par Zepter lavora, ništa voda kad pereš noge....rado bi Gih prodao!!
p.s.2. eto ti šta izaziva liberalni kapitalizam, 'vako ozbiljna tema, a Ja samo gledam kako bi zaradiJo  :D!

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
  • Pol: Žensko
« Odgovor #51 poslato: 16:40:52, 25.Sep.2009. »
c c c c ...

Al' necemo vise u off  ;)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže Felisity

• **
  • 226
  • 9
« Odgovor #52 poslato: 11:36:37, 27.Nov.2009. »
Ja licno ne podrzavam odrzavanje Parade ponosa, jer ne vidim razlog da se tako masovno izjasnjavas o svom seksualnom opredeljenju, jer zamislite sta bi bilo da sad svi mi heteroseksualci izlazimo na ulice i izjasnjavamo se o opredeljenju. Ne vidim svrhu, a pogotovu kad znas da te tamo neko ceka da te premlati k'o stoku, a da ne pricam da mogu biti ugrozeni i slucajni prolaznici ni krivi ni duzni! ALI sa druge strane, grozim se i nase netolerancije i huliganstva nad onim sto je razlicito od nas samih i nasih ubedjenja. Svako treba da ima svoj stav i da ga tako i prezentuje. Oni su gay i to je njihovo pravo, nisu ni oni krivi sto ih ne privlaci suprotni pol! Koliko sam bila protiv odrzavanja Parade ponosa, toliko sam bila besna tolikom kolicinom promovisanja nasilja, koja  je dobila pravo na promovisanje i na televiziji, cak bez posledica! Svoja opredeljenja zadrzimo za sebe i nase istomisljenike, bez potrebe da time privlacis paznju na sebe i bez nasilja!

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #53 poslato: 14:43:27, 29.Nov.2009. »
Takvo javno prezentovanje nije u redu jer ce se onda za koju godinu javiti pedofili, nekrofili, sodomisti..
Gej parada = NE.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #54 poslato: 16:06:23, 29.Nov.2009. »
Takvo javno prezentovanje nije u redu jer ce se onda za koju godinu javiti pedofili, nekrofili, sodomisti..
Gej parada = NE.
(e*e)  :navijac:

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #55 poslato: 15:31:43, 30.Dec.2009. »
Ja licno ne podrzavam odrzavanje Parade ponosa, jer ne vidim razlog da se tako masovno izjasnjavas o svom seksualnom opredeljenju, jer zamislite sta bi bilo da sad svi mi heteroseksualci izlazimo na ulice i izjasnjavamo se o opredeljenju. Ne vidim svrhu, a pogotovu kad znas da te tamo neko ceka da te premlati k'o stoku, a da ne pricam da mogu biti ugrozeni i slucajni prolaznici ni krivi ni duzni! ALI sa druge strane, grozim se i nase netolerancije i huliganstva nad onim sto je razlicito od nas samih i nasih ubedjenja. Svako treba da ima svoj stav i da ga tako i prezentuje. Oni su gay i to je njihovo pravo, nisu ni oni krivi sto ih ne privlaci suprotni pol! Koliko sam bila protiv odrzavanja Parade ponosa, toliko sam bila besna tolikom kolicinom promovisanja nasilja, koja  je dobila pravo na promovisanje i na televiziji, cak bez posledica! Svoja opredeljenja zadrzimo za sebe i nase istomisljenike, bez potrebe da time privlacis paznju na sebe i bez nasilja!
vecinom se slazem ali zasto bi neko prezentovao svoj stav?
nema razloga svako neka gleda svoja posla!

*

Van mreže anastasija

• **
  • 206
  • 0
« Odgovor #56 poslato: 23:09:49, 01.Mar.2010. »
Na kraju krajeva, ako ima gej parada, onda bi trebalo da bude i strejt parada.
Mali homofobicni decace,paradom se gejevi bore za pravo na slobodu izbora seksualne orjentacije,kao manjina.Zasto bi ti paradirao? :)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #57 poslato: 11:15:10, 03.Mar.2010. »
I ova tema pokazuje koliko smo netolerantni prema razlicitostima...Ali sa Anastasijom se moram sloziti.Nema razloga da nas neko pita da li bi se udale za homoseksualca,nema razloga za straight paradom...a nema razloga ni da se mi svadjamo.

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #58 poslato: 17:04:47, 05.Mar.2010. »
nema sta da se bore za seksualnu orijentaciju,homici odavno postoje i niko do sada im nije pravio problem ;)

a gej brakovi i usvajanje dece vec nije fer prema tradiciji srpske porodice

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #59 poslato: 17:37:40, 08.Sep.2010. »
Evropska posla: Ministri na čelu gej parade?!

Organizatori objavili da gej paradu u Beogradu podržavaju predsednik Tadić, predsednica Skupštine Slavica Đukić-Dejanović, ministri Dačić i Čiplić, kao i da će 10. oktobra neko iz vrha vlasti biti na čelu parade!

Parada ponosa u Srbiji biće održana 10. oktobra u centru Beograda pod sloganom „Da šetamo zajedno", potvrdili su juče organizatori gej parade. Lazar Pavlović iz Organizacionog odbora kaže za Press da imaju potvrdu da će u povorci učestvovati ministri Ivica Dačić i Svetozar Čiplić, predsednica parlamenta Slavica Đukić-Dejanović i još desetak narodnih poslanika.
- Ove godine su se promenile neke stvari, političari su javno podržali održavanje Parade ponosa. Imamo potvrdu da će u povorci učestvovati zamenik premijera i ministar policije Ivica Dačić, ministar za ljudska i manjinska prava Svetozar Čiplić i državni sekretar u tom Ministarstvu Marko Karadžić, predsednica parlamenta Slavica Đukić-Dejanović i oko desetak poslanika vladajuće koalicije među kojima su Željko Ivanji (G17 Plus), Nataša Vučković (DS), Elvira Kovač (SVM). Znamo da će s nama sigurno biti i neko iz LDP, zna se da je prošle godine samo Čedomir Jovanović rekao da će biti na čelu povorke - kaže za Press Pavlović.

Ministri odbili?!

Ostatak pogledajte na : Izvor http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/132464/Evropska+posla%3A+Ministri+na+%C4%

ili čekajte 10.10.2010

Meni lično ne smetaju , svako zna svoje...
« Najnovija izmena:: 17:40:17, 08.Sep.2010. sladjica »

Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 20 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000