Krojačice

• Odgovora: 20
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
  • Pol: Žensko
    • Facebook
Krojačice
« poslato: 19:26:08, 24.Maj.2009. »
Da li idete kod krojacica da prepravljate garderobu?
Sta obicno sijete ili prepravljate?
Da li su te krpice manje vredne nego one koje imaju ime i koje vam uzasno stoje?
« Najnovija izmena:: 00:21:25, 04.Jun.2009. lilka »

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
Odg: Krojacice
« Odgovor #1 poslato: 22:11:59, 24.Maj.2009. »
Zavisi od snajderke. Ne mora uopste da znaci da su manje vredne. Nadjes dobar i kvalitetan materijal, istu takvu snajderku.. I sve je extra! Mada tesko je naci stvarno dobu snajderku. Sva sreca pa sam je nasla :)  Ne sijem cesto, ali za 18. rodjendan sam bas zamislila jednu haljinu, a nigde nisam mogla naci zelenu, i onda sam sasila. Ispala je vrh! I svi kazu da mi extraaa stoji! :D
~Sunshine~

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #2 poslato: 22:37:54, 27.Maj.2009. »
Nemam obicaj da sijem garderobu kod krojacice.Znam da to moze da bude mnogo lepse od kupljenih stvari ali ja nekako vise volim da stvar probam i sigurno znam kakva je nego da strepim od ishoda.Ali zato prepravke,suzavanja i sl. su obavezna jer skoro da nema stvari kojoj ne treba da se nesto popravi da bi mi stajala savrseno.Imam super krojacicu za to,ali nisam probla nesto i da sasijem kod nje...lakse je kupiti.

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #3 poslato: 15:06:55, 28.Maj.2009. »
Nemam obicaj da sijem garderobu kod krojacice.Znam da to moze da bude mnogo lepse od kupljenih stvari ali ja nekako vise volim da stvar probam i sigurno znam kakva je nego da strepim od ishoda.Ali zato prepravke,suzavanja i sl. su obavezna jer skoro da nema stvari kojoj ne treba da se nesto popravi da bi mi stajala savrseno.Imam super krojacicu za to,ali nisam probla nesto i da sasijem kod nje...lakse je kupiti.

Ali u slucaju da nesto ne mozes da nadjes, otisla bi kod krojacice ili bi kupila nesto drugo?
U svakom slucaju nismo obavezni da to nosimo  :D

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #4 poslato: 23:49:35, 28.Maj.2009. »
Pa verovatno bi sasila da ne mogu da nadjem ali do sada sam uspevala ;)

*

Van mreže Dorijana

• **
  • 533
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #5 poslato: 11:54:03, 29.Maj.2009. »
Ako neko u Bgd zna neku dobru krojacicu koja to radi po prihvatljivim cenama...pp...plssss...;D
obozavam da sijem, jer mi to ostavlja prostor da uradim stvari upravo onako kako ja hocu i od materijala koji ja hocu..i da sve bude kako ja hocu...samo sto je uzasno tesko naci nekoga ko to radi dobro, a po normalnim cenama... :-\

Moj natal Oprez - aktivira se nakon 30-e poruke

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #6 poslato: 23:56:04, 29.Maj.2009. »
Ja znam ovu zenu kod koje i sama idem,u Trznom centru Vidikovac,krojacki salon Rajka,2.sprat.Cene su pristupacne,a mislim da dobro radi.

*

Van mreže Dorijana

• **
  • 533
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #7 poslato: 12:53:02, 30.Maj.2009. »
hvala...sinoc bejah na Vidikovcu, al mislim da nije radila u to doba..;D
ako slucajno imas broj telefona pls baci mi na pp...:)

Moj natal Oprez - aktivira se nakon 30-e poruke

*

Van mreže Little_dress

• **
  • 326
  • 1
« Odgovor #8 poslato: 18:41:49, 02.Jun.2009. »
Ponekad .

Prosle godine npr bila sam kuma i sta god sam nasla nije bilo nalik onome sto sam zamislila. Kupila sam jednu haljinicu u Subotici, jednu u Zemunu, ali to nije bilo to. Na kraju sam ipak kupila materijal i odnela kod krojacice sa nacrtanim modelom. Haljina je odlicno sasivena. U pitanju je krojacica koja sije za jednu dizajnerku. Bukvalno je napravila onako kakva je bila u mojim mislima. Naravno...kum je odlepio za kumom :)

Ali budite oprezne sa krojacicama. Par puta sam imala i negativna iskustva.
Moja Natalna karta
 ...Sanovnik s jasnim slovima lako je to sa snovima nevolje krenu onda kad tumačim stvarnost...

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • 69
    • Facebook
Odg: Krojačice
« Odgovor #9 poslato: 14:43:13, 04.Jun.2009. »
Razlog moze biti da se uglavnom one jedinstvene stvari prodaju i mi bas ono sto trazimo ne mozemo da nadjemo
Znaci ondak krojacice dolaze u obzir :D

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000