Uuuu, gde nisam, nekad jer sam htela da sacuvam pare za nesto drugo a nekad iz hira.Secam se da smo u gimnaziji drugarica i ja usle bez karte medjutim kontrolor nalete i pocnemo da se raspravljamo, ali ona je bila malo nesnalazljiva u trenutku pa smo na kraju bile uhvacene.Ja slagala da smo tek usle na toj stanici a on ce-"I ja sam sto lazete?"

(a nije usao sigurna sam jer smo nas dve bile na pocetku busa a on je dolazio od kraja ka pocetku a s obzirom da nas je odmah uhvatio cim smo usle sigurna sam da nas je slagao, a i bio je samo on nije ih jos bilo u busu) , malo sam se raspravljala sa njim ali drugarica se uplasila pa nismo uspele nista.
I skoro sam se citavu god svercovala i bila na oprezu, gledala da li ne ulazi u bus neko nalik kontrolorima i jako uspesno to odradjivala ali sam na kraju godine platila svoje grehe

pa su me uhvatili iako sam stalno bila na oprezu ali ko za baksuz to jutro ih nisam videla u busu, bili su izgleda vec unutra kad sam ja usla a bila je malo veca guzva pa ih nisam primetila