Da li se boriti za tu ljubav ili ne?

• Odgovora: 8

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • Pol: Žensko
  • el destino es así...
Da li se boriti za tu ljubav ili ne?
« poslato: 23:29:06, 22.Maj.2009. »
Danas sam si postavila dva horarna pitanja pa možete pogledati jedno od njih
1.14.02 ,22.05.09-split -zašto je nekako hladan prema meni ,zašto ga osjećam tako dalekim?
2.kao što naslov kaže dali se isplati boriti za tu ljubav pokušati nešto ili ne 23.20,22.05.09

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

Odg: Da li se boriti za tu ljubav ili ne?
« Odgovor #1 poslato: 22:33:38, 23.Maj.2009. »
u Shmishinom odsustvu, dacu neki komentar, a ona neka me ispravi...
S obzirom da je u pitanju isti ljubavni odnos (barem sam ja tako shvatila) oba ova pitanja mogu biti smestena u jedan chart...po pravilu validan je onaj prvi, pa tako da sam njega i gledala...

Ti si ASC u devici ~ merkur u biku
mesec takodje u biku
i tebi kao zeni moze se dodeliti venera u ovnu

On je DSC u ribama ~ jupiter u vodoliji
i njemu kao muskarcu mozemo dodeliti sunce u blizancima

tvoj racio (ME) i tvoja osecanja (MO) su ponajvise zainteresovana za VE (u njenim dostojanstvima), sto bih ja tumacila da ti u tom odnosu razmisljas kao zena, tj. na nekom animalnom sexualnom nivou, i on tebe kao muskarac na tom istom nivou jako privlaci (VE u jakim dostojanstvima SO), dok van toga ne postoji neko interesovanje za njega (ni ME, ni MO, pa ni VE nisu u nekom dostojanstvu JU)
sto se njegovi interesovanja tice, on te negde mnogo vise "dozivljava" kao racionalno bice (SO u dostojanstvima ME)...
Ju je inace smesten na samom vrhu radikalne VI kuce koja je njegova XII, pa bih rekla da je on inace zatvorene prirode, a moguce je da i nesto skriva...

izmedju JU i ME postoji bliska separacija, a izmedju JU i MO kontraantiscija...sve to ukazuje da ce vasa veza jos neko vreme trajati, a da bi zaista opstala treba ce vam dosta napora da savladate tu "prazninu" i udaljenost koja je nastala...
kako su JU i ME u kadetnim kucama i bez osnovnog dostojanstva, a usled nedostatka jake recepcije, bice prilicno nategnuto...
situaciju mozda moze da izvuce ovaj egzalatirani MO i preko te kontraantiscije, odnosno ako tvoja osecanja budu dovoljno jaka da izdrze ovo zahladjenje odnosa...

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #2 poslato: 23:25:33, 23.Maj.2009. »
da u pitanju je isti odnos  :)samo što mi nismo u vezi (možda sam se krivo izrazila ali uglavnom),one se meni jako sviđa i privlači me a mislila sam da je i obostrano ,ali u zadnje vrijeme baš kao da je došlo do nekakvog zahlađenja  (*o*)
tako da ne znan da li ima smisla išta pokušavat ili ne
a on inače ne djeluje zatvoren i to ,doduše dosta možemo reći glumi frajera  i tako u društvu  ,ali kad je sam  djeluje da ga nešto muči(može biti to da nešto skriva) ???

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

« Odgovor #3 poslato: 00:22:23, 24.Maj.2009. »
da u pitanju je isti odnos  :)samo što mi nismo u vezi (možda sam se krivo izrazila ali uglavnom),one se meni jako sviđa i privlači me a mislila sam da je i obostrano ,ali u zadnje vrijeme baš kao da je došlo do nekakvog zahlađenja  (*o*)

ovo objasnjava separaciju JU i ME

Citat
a on inače ne djeluje zatvoren i to ,doduše dosta možemo reći glumi frajera  i tako u društvu  ,ali kad je sam  djeluje da ga nešto muči(može biti to da nešto skriva) ???

polozaj JU na vrhu njegove XII moze da ukaze da je zapao u neke nevolje vlastitom krivicom

Citat
tako da ne znam da li ima smisla išta pokušavat ili ne

ma kakav odgovor da je na horarno pitanje, ja verujem u snagu onoga sto sam pitac oseca...
cinjenica da si u nedoumici je vec prvi znak da sama dajes sebi odgovor...
MO u svom dostojnastvu, kao i dostojanstvu VE me navodi da verujem da ces da gledas vlastite interese...

jos nesto, ME ce za nekih 2 stepena ponovo postati direktan, pa mu prva aplikacija (ako ne racunamo MO koji je tvoj konsignifikator) predstoji ponovo sa JU...mozda ce ovo biti sansa da proveris koliko zaista mozete da funkcionisete zajedno i da rascistis dilemu...on moze u medjuvremenu da "regulise" to sto ga trenutno muci...

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
« Odgovor #4 poslato: 10:01:46, 24.Maj.2009. »
Danas sam si postavila dva horarna pitanja pa možete pogledati jedno od njih
1.14.02 ,22.05.09-split -zašto je nekako hladan prema meni ,zašto ga osjećam tako dalekim?
2.kao što naslov kaže dali se isplati boriti za tu ljubav pokušati nešto ili ne 23.20,22.05.09

Ok, sad kada sam upoznata sa situacijom ~ da vidimo šta zvezde imaju da nam kažu

Kao što je Vilenija rekla ~ prvi horatac je onaj koji se gleda : 22.05.2009. u Splitu u 14h02 :

• ti si Asc' u Devici, sa retrogradnim Merkurom u Biku u IX polju, kao i Mesec u Biku u VIII polju.
• on je Desc' u Ribama, sa Jupiterom u Vodoliju na samom vrhu horarnog VI polja {njegovo XII polje}

○ Da bi videli šta njega interesuje i da li ima emocija prema tebi, posmatramo Ptolomejevu tabelu :

~ Jupiterom vlada Saturn i u njegovom je triplicitetu
~ nema ni egzaltaciju ni pad
~ u terminu je Marsa
~ na stepenu i u licu Meseca
~ sve vezano za Sunce je za Jupiter u izgonu

• iz ovoga vidimo da njega perokupira tematika Saturna i Marsa, zainteresovan je za Mesec, ali ne previše, a uopšte ga ne interesuje Sunce ~ sve ovo nam ukazuje da on ima neki problem, finansijske / porodične tipologije, koji ga jako muči i ne dozvoljava mu da se posveti bilo čemu drugom. Ti si mu draga, ali ne u ljubavnom smislu. Jupiter nam ukazuje na njegov racionalni deo ličnosti, šta mu je bitno, a šta nije.

○ S druge strane, ako posmatramo Sunce, koje će nam pokazati njegove emocije i porive, imamo sledeću situaciju :

~ njim vlada Merkur i u njegovom je terminu
~ nema ni egzaltaciju ni pad
~ na stepenu i triplicitetu je Saturna
~ u licu  je Jupitera i sve vezano za njega je izgon
◘ ovde vidimo da su njegov razum i emocije povezane preko tabele preko izgona {što nam i daje sliku velikog unutrašnjeg sukoba}

○ što se tiče njegovih emocija i one su orijentisane na Saturn, ali i na Merkur. Njegovo srce / gaće / je zainteresovano za tebe.

◘ rezime svega ~ nije zaljubljen u tebe, ali mu se fizički jako dopadaš. Za sad ima velikih problema koji ga sprečavaju da misli o bilo čemu drugom, pa samim tim i o vama kao potencijalnom paru.

• aplikacije Meseca ~ ima prvu aplikaciju 120° Saturn, pa O° sa Merkurom, pa tek onda 90° sa Jupiterom.
• aplikacije Merkura ~ ima prvu aplikaciju sa Mesecom.
• aplikacije Jupitera ~ ima prvikaciju sa Mesecom.

◘ čak i iz ovoga vidimo da iako predstoji neki dogadjaj koji vas može spojiti, da izmedju vas je upravo taj problem koji on mora prvo da reši da bi mu "glava i srce" bili mirni. Drugim rečima, moraćeš još malo da sačekaš, -/+ 10 dana, pa da onda vidiš šta će dalje da se dešava.

Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #5 poslato: 14:49:05, 24.Maj.2009. »
Puno vam hvala objema  :)javim vam onda što bude  (mah:mah)

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #6 poslato: 20:58:41, 28.Maj.2009. »
Kako ce se rešiti ova moja ljubavna situacija?Vraćanjem ili ušetavanjem nekog novog ili nikog?
Ima li tu osecanja uzajamnih ili nema ničeg?(hehe na koje god odgovoriš isto mu dodje)
Novi Sad 20:56h 28 Maj 2009.
« Najnovija izmena:: 21:01:24, 28.Maj.2009. lilka »

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
  • Pol: Muško
« Odgovor #7 poslato: 21:17:16, 28.Maj.2009. »
zaljubices se u nekog kog znas ili nekog kog jos uvek ne znas :p

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
« Odgovor #8 poslato: 23:20:08, 28.Maj.2009. »
Kako ce se rešiti ova moja ljubavna situacija?Vraćanjem ili ušetavanjem nekog novog ili nikog?
Ima li tu osecanja uzajamnih ili nema ničeg?(hehe na koje god odgovoriš isto mu dodje)
Novi Sad 20:56h 28 Maj 2009.

• ti si Asc' u Strelcu sa Jupiterom u Vodoliji u II polju.
• takodje si i Mesec u Lavu umetnut u VIII polju.
• Jupiter ima prvu aplikaciju sa Venerom, 60° ~ tvoj racijo će pokušavati da shvati "poentu ljubavi".
• Mesec ima prvu aplikaciju sa Suncem, 60° ~ tvoje srce će naleteti na mladjeg muškarca i jako se zainteresovati za njega ~ zainteresovanost će biti obostrana.
• jedini je problem što će se skoro u isto vreme pojaviti "bivši" koji će pokušati ponovo da obnovi odnos sa tobom [i Mesec i Jupiter imaju sledeću aplikaciju sa Merkurom ~ koji inače ovde vlada VII poljem, pa treba povesti računa da srce opet ne napravi grešku ~ jer se Mesec nalazi u terminu Merkura, a Merkur pak em egzaltira, em je u triplicitetu, em je na stepenu Meseca]
○○○ dinamika, neće ti biti dosadno  ???
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000