nova veza?

• Odgovora: 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Dorijana

• **
  • 533
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
  • Pol: Žensko
nova veza?
« poslato: 15:42:28, 22.Maj.2009. »
Evo ja cu opet da probam, al' Shimsho uskoci malo pls...  ;D
pitanje - kada cu uci u neku normalnu vezu
Beograd 22.05.2009.14:54h

e sad, posto nema u vidu nikoga konkretnog nisam sigurna da li da gledam V ili VII, al' posto pod "normalna" misli na nesto smisleno, a ne cisto zezanje racunam da je VII u igri...

Asc 3* Vage, Ve u Ovnu u VII kuci
Dsc 3* Ovna, Ma u Ovnu u VII kuci

na prvi pogled deluje obecavajuce...;D ona nije bas najbolje, ali ide prema njemu...

Venera na 16* Ovna

- njom vlada Mars
- egzaltira Sunce
- u triplicitetu Sunca
- u terminu Venere
- u licu Marsa
- na stepenu Meseca
- u izgonu je
- Saturn u padu

Mars na 22* Ovna
- kod kuce je
- egzaltira Sunce
- u triplicitetu Sunca
- u terminu Merkura
- u licu Sunca
- na stepenu Saturna
- Venera u izgonu
- Saturn u padu

Mo na 4* Bika
- njime vlada Ve
- egzaltiran je
- u triplicitetu Venere
- u terminu Venere
- u licu Merkura
- Mars u padu

So na 1* Blizanaca
- njime vlada Merkur
- u triplicitetu Saturna
- u terminu Merkura
- u licu Jupitera
- Jupiter u padu

aplikacioni aspekti
So i Mo su neaspektovani trenutno
Ve i Ma su u aplikacionoj konjukciji 6*, ali pre nego sto se oni spoje Mo ce napraviti prvo 90* sa Ve, pa onda odmah i sa Ma...racunam da bi ovo moglo da bude prenosenje svetlosti..

e sad, antiscije...
Ve0Sa egzaktno
Ma0Fortuna 2* aplikaciono

a na kraju i vreme, tj. kada...ako sam poneki konac i drzala u ruci, ovde ih definitivno ispustam...
kardinalni znak
cas -1,4,7,10
dan - 3,6,9,12
nedelja - 2,5,8,11

kako izracunati na osnovu stepena i ove tabele gore koje je vreme ulaska u novu vezu..posto mi po aspektima lici da ce biti...sto je negde i logicno, pre ili kasnije se mora uci u neku vezu... ;D

Moj natal Oprez - aktivira se nakon 30-e poruke

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Odg: nova veza?
« Odgovor #1 poslato: 18:32:17, 22.Maj.2009. »
1. V polje je GLAGOL u ljubavnom odnosu ~ tj. ono što volimo da radimo sa voljenom nam osobom  ;)
2. VII polje je OBJEKAT naše ljubavi ~ tj. voljena nam osoba  :)
3. bilo kakva veza sa nekim je predstavljena odnosom I i VII kuće ~ znači : VII polje će biti : normalna veza, zabavljanje, simpatisanje, sex za jednu noć, afera, ljubavnik / ljubavnica... itd... jer VII polje kao što rekoh je osoba za koju se mi emotivno interesujemo i za koju postavljamo pitanje  :)
4. kada je ovakvo pitanje ~ to sam već pisala ~ gledamo prvu aplikaciju koju imaju vladar Asc' i Mesec sa nekom MUŠKOM planetom [da je muško postavilo pitanje, gledali bi prvu aplikaciju koju imaju vl. Asc' i Mesec sa nekom ŽENSKOM planetom]
5. sada gledamo koja planeta [muška] ide u susret Veneri tj. Mesecu ~ Venera ima separacionu O° sa Saturnom, a prva aplikacija joj je malo kasnije 60° sa Jupiterom [to je muška planeta]
dok Mesec ima prvu aplikaciju 120° sa Saturnom [opet muška planeta]
6. imamo znači potvrdu da ti u susret "ide" muškarac koji će se dopasti i tvom raciju [koji je predstavljen vladarem Asc' ~ Venera] i tvom srcu [Mesec]
7. vremenski interval ~ obično se posmatra gde je Mesec kao najbrža planeta da bi se dobio odgovor : fixni znak + fixno polje = meseci. Raspon izmedju Mesec 120° Saturn je -/+ 10°, a i izmedju Venera 60° Jupiter je isto -/+ 10° ~ • ~ odgovor ~ ○ ~ za -/+ 10 meseci.
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Dorijana

• **
  • 533
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #2 poslato: 18:45:45, 22.Maj.2009. »

5. sada gledamo koja planeta [muška] ide u susret Veneri tj. Mesecu ~ Venera ima separacionu O° sa Saturnom, a prva aplikacija joj je malo kasnije 60° sa Jupiterom [to je muška planeta]
dok Mesec ima prvu aplikaciju 120° sa Saturnom [opet muška planeta]

do ovde mi bejase jasno...e ovaj deo sa separacionom konjukcijom (pretpostavljam da je antiscija u pitanju) mi nejasan...Ve na 16*36, a Sa na 14*56...a po antiscijama videh da ide 14*-16*..
deo sa Mo i Sa kopcam...;D

6. imamo znači potvrdu da ti u susret "ide" muškarac koji će se dopasti i tvom raciju [koji je predstavljen vladarem Asc' ~ Venera] i tvom srcu [Mesec]
ovo lepo zvuci :)

7. vremenski interval ~ obično se posmatra gde je Mesec kao najbrža planeta da bi se dobio odgovor : fixni znak + fixno polje = meseci. Raspon izmedju Mesec 120° Saturn je -/+ 10°, a i izmedju Venera 60° Jupiter je isto -/+ 10° ~ • ~ odgovor ~ ○ ~ za -/+ 10 meseci.[/color]

ovo mi malo jasnije... :-[

tnx :srce:

Moj natal Oprez - aktivira se nakon 30-e poruke

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #3 poslato: 22:03:14, 22.Maj.2009. »
Venera je na 16°36' Ovna  =  13°24' Device
Saturn je na 14°56' Device =  15°04' Ovna
~•~ to je separacija ~•~ da je Satrun još uvek retrogradan bila bi aplikacija ~•~
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000