Snaga volje !!!

• Odgovora: 30
Stranice: 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Pol: Muško
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
Snaga volje !!!
« poslato: 17:20:05, 19.Maj.2009. »

Sta za vas znaci kad za nekog kazu da ima snaznu volju?
Koliko je vasa volja snazna kada je potrebno da se odreknete neceg, prestanete da pusite, smrsate ili uz pomoc volje postignete zacrtani cilj?

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
Odg: Snaga volje !!!
« Odgovor #1 poslato: 17:27:49, 19.Maj.2009. »
u vecini slucajeva kad isplaniram nesto to i ostvarim ali zavisi o cemu se radi jer ta volja nije uvek snazna

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • Pol: Žensko
  • ~Sunshine~
« Odgovor #2 poslato: 19:05:29, 19.Maj.2009. »
Takodje. Kada nesto zacrtam to uvek i ostvarim! Ako to stvarno zelim, ne tek onako... Sigurno cu ispuniti! Sto se tice pusenja, pusila sam jedno vreme i nekako mi je bilo teze da ostavim... Onda mi je decko jednom rekao:"Pa sta ti je bre? Ti si uvek bila karakter!" i to me drzi.. Kad ne znam koliko bih zapalila, ja pomislim:"Ja sam karakter, bezi to!" :D
~Sunshine~

*

Van mreže Dorijana

• **
  • 533
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #3 poslato: 22:54:25, 19.Maj.2009. »
Sto se tice pusenja, pusila sam jedno vreme i nekako mi je bilo teze da ostavim... Onda mi je decko jednom rekao:"Pa sta ti je bre? Ti si uvek bila karakter!" i to me drzi.. Kad ne znam koliko bih zapalila, ja pomislim:"Ja sam karakter, bezi to!" :D
Probacu ovo da plagiram...svasta nesto uspem kad odlucim, al nekako nikako sa cigaretama ne pali...hehehe...evo sta je podsvest, eto sad bih zapalila jednu...al bas necu.. 8)

Moj natal Oprez - aktivira se nakon 30-e poruke

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #4 poslato: 01:11:33, 20.Maj.2009. »
Bravo! NEDAJ SE! :D (e*e)
~Sunshine~

*

Van mreže marijet

• *
  • 62
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 13:31:53, 25.Maj.2009. »
Kad razvijemo snagu volje, tada možemo upravljati svojim reakcijama umesto da one upravljaju nama, takodje ako je snaga volje rzvijena covek ne trosi svoju energiju na nebitne stvari, jer samim tim lakse prepoznaje svoj cilj.  :)

*

Van mreže capri

• *
  • 99
  • 0
« Odgovor #6 poslato: 22:29:58, 29.Maj.2009. »
 Snaga volje to je svakako oblik  kontrole situacija,okolnosti,ljudi.Velika je to moć.Volja i karakternost nemaju toliko dodirnih tačaka po mom mišljenju koliko se o tome govori.Meni je snaga volje direktno skopčana na intelekt jer da bi imali  snažnu volju morate imati stav,da bi imali stav(ne tvrdoglavost već stav kao uobličenu kanalisanu i ka cilju usmjerenu akciju)morate biti inteligentni,a veoma često i strpljivi(i strpljivosti se uči).Samo da napomenem da biti inteligentan za mene ne znači nužno biti i visoko obrazovan.Sretala sam takve ljude. :)

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #7 poslato: 22:45:41, 29.Maj.2009. »
Ja mislim da "Snaga volje" se vezba.Isto tako da je pokrecu neke druge emocije kao gordost,tvrdoglavost...stav imati znaci biti dovoljno tvrdogla i gord drzati ga se.Nije uvek pozitvna snaga volje,a opet kad covek iskreno nesto zeli iz celog bica dobije neljudsku snagu volje.Covek bi za mene rekao da je apsolutno nemam i vrlo sam popustljiva...cigara bih se odrekla aliih gotivim(banalan primer),a opet sa druge strane mnogo stvari teskih zivotnih situacija sa sama izgurala i drzim mnogo toga pod kontrolom.Znaci da mi je snaga volje veoma izrazena,ako ne kod svakodnevice bar za radosnim životom :)(uh al ga isfilozofira na brzake :) )
E, da...jako sam Želela da smrsam iam i iz želje sam skinula 25 kg...snaga volje je bila tu,al želja mnogo veća :)

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #8 poslato: 18:19:17, 28.Jul.2009. »
sve u svemu reakcija volje puno znaci  ;)

*

Van mreže Džudi

• **
  • 212
  • 10
« Odgovor #9 poslato: 00:48:05, 29.Jul.2009. »
Snaga volje puno znači. Ali, ja se plašim da nisam dovoljno snažna.

Cigarete, na primer. Mislim da ću prekinuti sa njima tek ako i kada ostanem trudna. Do tada, ne mogu.

Ali imam ogromnu snagu i volju, da ostvarim neke svoje želje, ispunim svoje snove.

Nemam puno želja, ni puno snova. Kako vreme prolazi, sve sam praznija. Predugo čekam ispunjenje nekih želja.
Život je sastavljen od dana za plakanje i od dana za smejanje...

Stranice: 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000