Tajne srpskog dzet-seta

• Odgovora: 14
Stranice: « 1 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
Odg: Tajne srpskog dzet-seta
« Odgovor #10 poslato: 23:39:24, 18.Dec.2009. »
Nisam je citala i nemam namjeru!!!
Zasto? Jesi li cula/citala neke komentare ili te jednostavno ne interesuje tematika ovog "knjizevnog dela"?

Citat
nemojte tako,pisac knjige ce da vam se naljuti
(offtopic)  ;D

« Odgovor #11 poslato: 13:23:34, 19.Dec.2009. »
Srpski džet-set živi u Beogradu i N.Sadu. Pravi beogradski j.s. je postojao do pojave primitiv-seta 1990 g. Od tada isti se raspada i raslojava. Odlaze diljem sveta, a oni koji ostaju krčme svoje uspomene za paketić dimljenog lososa (Škotski) ili kantu benzina. Sve je bilo problem. Primitivizam, lopovi, ubice... sačuvati dostojanstvo i glavu ! Jet-set nestaje, grupice se okupljaju po stanovima, a u Proleće bašta "Orača" ili.... Tada stižu Izbegli iz Hrvatske, Bosne, Kosova... stižu i  "ratnici" iz tih redova niče novi džet-set., imaju hrpe para, ali čapaju nos, grizu komadine hleba, nož i viljuška-muko moja, kašika je tu. Oblače se :Muški ko ganksteri, a ženske ko prostitutke... E Oni sebe smatraju srpskim Jet-setom (čuli tu reč, ej to ti je "super") Oni pišu o sebi i svojim sponzorima, kao visokom srpskom društvu! Njihov rečnik: Alo! Alo bre! čuješ! Super. Ej, ono!Mislim, znaš,... Skoro svi su "dodjoši" Beograd pretvaraju u njihove mahale, da bi se osećali "ko kod kuće"! Nažalost to nije Jet-set već izbeglice i ratni profiteri sa puno donetih para. Njihovi idoli su Ceca i Brena, pune "Arenu" svako drugo veče, idu na utakmice da leče kukavički kompleks (u čoporu si jak), ruše beograd i brukaju nas pred svetom. Misle da su patriote, a njihov "patriotizam" je doveo zemlju na dno, srozan ugled, a investitori obilaze Srbe. Žele u Evropu, a stranci nesmeju da izadju na beogradske ulice, jer im sledi tuča i ubistva! Na TV-show sedeljkama stalno iste face: I.Bjelica, V.Rakoćević, S.Ražnatović, Neka Runisinović, pa sterilna novinarka-folerka, pa bivša mis-udajom za SSOJ-pretsednika i dir. TV stekla "mani-mani" i t.d..... E moj brate  Beogradjanine, gde si sada da vidiš ko je Idol beogradske omladine... pa i nije čudo što na Insajderu gledamo ona jeziva čudovišta-kraljeve primitivizma-džungle. Sadanji džet-ćset je džet-set DŽUGLE !

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
  • Pol: Muško
« Odgovor #12 poslato: 21:55:00, 19.Dec.2009. »
ti si bas upucen,mozda i previse ;)

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #13 poslato: 12:52:58, 20.Dec.2009. »
Zasto? Jesi li cula/citala neke komentare ili te jednostavno ne interesuje tematika ovog "knjizevnog dela"?
Ne dopada mi se tematika a i mislim da se tu ne pise o 'tajnama srpskog jet-set-a' vec da se govori o kvazi jet-set-u i da se nista pametno i poucno citanjem iste ne moze doznati!

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #14 poslato: 16:41:52, 20.Dec.2009. »
Ne dopada mi se tematika a i mislim da se tu ne pise o 'tajnama srpskog jet-set-a' vec da se govori o kvazi jet-set-u i da se nista pametno i poucno citanjem iste ne moze doznati!

Cisto gubljenje vremena, slazem se! Interesovalo me je da li mislis isto sto i ja o doticnom "knjizevnom delu". :mig:

Stranice: « 1 2

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000