Srpski džet-set živi u Beogradu i N.Sadu. Pravi beogradski j.s. je postojao do pojave primitiv-seta 1990 g. Od tada isti se raspada i raslojava. Odlaze diljem sveta, a oni koji ostaju krčme svoje uspomene za paketić dimljenog lososa (Škotski) ili kantu benzina. Sve je bilo problem. Primitivizam, lopovi, ubice... sačuvati dostojanstvo i glavu ! Jet-set nestaje, grupice se okupljaju po stanovima, a u Proleće bašta "Orača" ili.... Tada stižu Izbegli iz Hrvatske, Bosne, Kosova... stižu i "ratnici" iz tih redova niče novi džet-set., imaju hrpe para, ali čapaju nos, grizu komadine hleba, nož i viljuška-muko moja, kašika je tu. Oblače se :Muški ko ganksteri, a ženske ko prostitutke... E Oni sebe smatraju srpskim Jet-setom (čuli tu reč, ej to ti je "super") Oni pišu o sebi i svojim sponzorima, kao visokom srpskom društvu! Njihov rečnik: Alo! Alo bre! čuješ! Super. Ej, ono!Mislim, znaš,... Skoro svi su "dodjoši" Beograd pretvaraju u njihove mahale, da bi se osećali "ko kod kuće"! Nažalost to nije Jet-set već izbeglice i ratni profiteri sa puno donetih para. Njihovi idoli su Ceca i Brena, pune "Arenu" svako drugo veče, idu na utakmice da leče kukavički kompleks (u čoporu si jak), ruše beograd i brukaju nas pred svetom. Misle da su patriote, a njihov "patriotizam" je doveo zemlju na dno, srozan ugled, a investitori obilaze Srbe. Žele u Evropu, a stranci nesmeju da izadju na beogradske ulice, jer im sledi tuča i ubistva! Na TV-show sedeljkama stalno iste face: I.Bjelica, V.Rakoćević, S.Ražnatović, Neka Runisinović, pa sterilna novinarka-folerka, pa bivša mis-udajom za SSOJ-pretsednika i dir. TV stekla "mani-mani" i t.d..... E moj brate Beogradjanine, gde si sada da vidiš ko je Idol beogradske omladine... pa i nije čudo što na Insajderu gledamo ona jeziva čudovišta-kraljeve primitivizma-džungle. Sadanji džet-ćset je džet-set DŽUGLE !