Orgazam

• Odgovora: 40
Stranice: 1 2 3 ... 5 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Pol: Muško
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
Orgazam
« poslato: 00:16:03, 20.Dec.2008. »
Ucestvujte u temi, samo bez banalnosti.

Da li je obavezan, sta, kako, koliko....   sta sa onima koji tesko dozivljavaju orgazam...   
« Najnovija izmena:: 00:47:21, 07.Jan.2009. Se-Osiris »

*

Van mreže nimyli

• *
  • 65
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Orgazam
« Odgovor #1 poslato: 14:56:31, 21.Dec.2008. »
Slusala sam negde da je zenski orgazam poklon prirode ili luksuz...uopste nema neku znacajnu ulogu kao muski orgazam (da oplodi). Tako da mi zene treba da budemo srecne sto uopste mozemo da ga dozivimo! Zamislite!

*

Van mreže Se-Osiris

• **
  • 340
  • 1
  • Mens sana in corpore sano
« Odgovor #2 poslato: 15:24:11, 21.Dec.2008. »
Evo jednog zanimljivog istrazivanja na ovu temu !

Zene lakse dozivljavaju orgazam kada vode ljubav sa mocnim muskarcima, pokazalo je istrazivanje italijanskog Instituta za interdisciplinarnu psihologiju sprovedeno na uzorku od 432 zene, starosnog doba izmedju 25 i 55 godina.

Od ukupnog broja ispitanica, 77% njih je navelo da lakse postizu orgazam ako muskarac sa kojim vode ljubav ima dobar socijalni status, a cak 47% njih je izjavilo da mocni muskarci u njima bude erotske mastarije.

Kada bi mogle da biraju izmedju muskarca na visokom polozaju i "obicnog smrtnika", 88% zena bi bez dvoumljenja izabrale onog prvog, a cak 35% zena su izjavile da bi rado bile ljubavnice mocnih muskaraca!

http://www.maksimalno.com/artman/publish/seks/clanak_105.php

*

Van mreže nimyli

• *
  • 65
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 00:43:26, 22.Dec.2008. »
Verujem u ovu pricu o "mocnim muskarcima"...imam cak i jednu teoriju zbog cega je to tako. Naime, muskarci koji su mocni, tj. imaju dobro placen posao i situirani su, imaju mnogo vise samopouzdanja sto verovatno za posledicu ima i to da su bolji ljubavnici. Mislim da je samo to u pitanju i da to nema nikakve veze sa nekom dominacijom muskaraca i sl.
Kada vec govorimo o zenskom orgazmu preporucila bih muskarcima, a i zenama da pogledaju filmic Axela Brauna (mislim da se tako zove). Ne bih da me neko pogresno shvati....to je cisto edukativno.

*

Van mreže Se-Osiris

• **
  • 340
  • 1
« Odgovor #4 poslato: 02:29:25, 26.Dec.2008. »
Verujem u ovu pricu o "mocnim muskarcima"...imam cak i jednu teoriju zbog cega je to tako. Naime, muskarci koji su mocni, tj. imaju dobro placen posao i situirani su, imaju mnogo vise samopouzdanja sto verovatno za posledicu ima i to da su bolji ljubavnici.
Vrlo interesantna teorija, moram priznati da je vredi uzeti u obzir !! Imam i ja teoriju, i to ne jednu nego dve !!

I teorija :
    Muskarci nisu ti koji zenu dovode do orgazma vec joj samo pomazu u tome (uzmimo primer nekih sex igracaka uz pomoc kojih zena moze sama sebe dovesti do orgazma ) ! Orgazam se kod zena nalazi `u glavi` tako da bez opustanja i srastvenog uzbudjenja, kao i pravilnog stimulisanja tesko mozemo uraditi nesto !!

Koleginica je ovde naglasila `pravilno stimulisanje` aludiravsi na samopouzdanje i ljubavno umece `mocnih muskaraca`.  Ja bih naglasio `opustanje i strastveno uzbudjenje` mislivsi pritom upravo na psihicko stanje zena koje imaju mogucnost uzivanja sa muskarcem koji je iznad njihovog nivoa ili u najmanju ruku muskarac koji je za korak ispred `obicnih`. One takve muskarce ne gledaju `istim ocima` i ne prepustaju im se istim zarom kao `obicnim smrtnicima`, a uz to nemaju ni pritisak materijalnog statusa kada su sa `mocnim muskarcem` , te stoga takvi vaze za `bolje ljubavnike`!

II teorija je samo iskoriscena prilika da se malo nasalimo na zenski racun i glasi :
U Nemackoj je izvrseno jedno istrazivanje u kome je otkriveno da pametne dame teze dozivljavaju orgazam jer je njihov mozak previse okupiran i zaposlen! Ovo istraživanje, koje je ukljucilo 2 000 Nemica starosti od 18 do 49 godina, temelji se na sledecoj ideji : što su žene obrazovanije i inteligentnije manja je verovatnoca da ce biti potpuno zadovoljne svojim seksualnim životom. Rezultat govori da se 62% ispitanih visokoobrazovanih žena požalilo kako vrlo cesto ima probleme sa orgazmom, dok su samo 38%, i to onih sa niskim stepenom obrazovanja, odgovorile da nikada nisu imale takvih problema :)

Dakle, zene lakse dozivljavaju orgazam sa `mocnim muskarcima` jer su to zene iz navedenih 38%  ;D

*

Van mreže nimyli

• *
  • 65
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 15:46:25, 26.Dec.2008. »
što su žene obrazovanije i inteligentnije manja je verovatnoca da ce biti potpuno zadovoljne svojim seksualnim životom.
Uopste se ne slazem sa ovim zakljuckom...emocionalna stanja nemaju nikakve veze sa inteligencijom, mislim da su cak inteligentnije zene (i muskarci) u stanju da dozive intenzivnije sve to.
Ali ok...interesantno ;)

*

Van mreže Se-Osiris

• **
  • 340
  • 1
« Odgovor #6 poslato: 01:28:00, 31.Dec.2008. »
...emocionalna stanja nemaju nikakve veze sa inteligencijom, mislim da su cak inteligentnije zene (i muskarci) u stanju da dozive intenzivnije sve to.
  Draga koleginice, uspeli ste sami sebe da negirate u istoj recenici !! Prvo zakljucili da emocije i inteligencija nisu povezani a zatim da ako ste inteligentniji to intenzivnije dozivljavate ?!? Evo par korisnih podataka za vas !

Emocionalna inteligencija( EQ) oznachava sposobnost, mogucnost ili vestinu opazanja, prepoznavanja i `upravljanja` sopstvenim emocija, kao i emocijama drugih ljudi i skupina.      seminarski rad jednog studenta Univerziteta primenjenih nauka na temu `Komponente emocionalne inteligencije`

Emocionalan inteligencija je skup emocionalnih vestina koje nam omogucavaju da odaberemo ispravan nachin upotrebe osecaja i nesvesnih, instiktivnih mehanizama u interakciji sa drugim ljudima, kao i u shvacanju i poboljsanju samoga sebe !    definicija Danijela Golemana iz njegove knjige `Emocionalna inteligencija`

Postoji jos dosta cinjenica koji ukazuju na medjusobnu povezanost inteligencije i emocija, postoji i nesto sto se zove sexualna inteligencija (SQ) . Ako vas nesto posebno interesuje otvorite temu o tome pa cu vam objasniti. Ovde smo i onako malo skrenuli s puta  :P

*

Van mreže nimyli

• *
  • 65
  • 0
« Odgovor #7 poslato: 12:14:55, 03.Jan.2009. »
Dragi kolega, znala sam sta je emocionalna inteligencija i bez vase pomoci. Htela sam reci da veci koeficijent inteligencije nema nikakve veze sa tezim dozivljavanjem orgazma...samo se pogresno izrazih.
Btw....Srecna Nova i sve najbolje!
A za SQ cujem prvi put! O tome bih volela da cujem nesto vise :)

*

Van mreže Se-Osiris

• **
  • 340
  • 1
« Odgovor #8 poslato: 21:05:33, 04.Jan.2009. »
Dragi kolega, znala sam sta je emocionalna inteligencija i bez vase pomoci. Htela sam reci da veci koeficijent inteligencije nema nikakve veze sa tezim dozivljavanjem orgazma...samo se pogresno izrazih.
Btw....Srecna Nova i sve najbolje!
A za SQ cujem prvi put! O tome bih volela da cujem nesto vise :)

Hvala na lepim zeljama Nimily, i ja tebi ne zelim nista manje !!
   Iskreno, i ja mislim da ovo jedno istrazivanje o dozivljavanju orgazma nije dovoljno merodavno, ali ga ne odbacujem u potpunosti kao ti ! Razumeo sam sta si mi htela reci, samo sam iskoristio priliku tvog prebrzo napisanog komentara kako bi malo usli u tu problematiku ( kvaran sam malo, zar ne :-X ). Naisao sam i na neka istrazivanja o inteligenciji i prvom sexualnom odnosu ( da do odnosa dolazi kasnije ako ste inteligentniji ), koje je vrlo lepo i konkretno odradjeno, tako da su sexualna iskustva i inteligencija definitivno povezani  !!
   Otvoricu temu o Sexualnoj inteligenciji SQ , zanimljivo je, mozes pogledati ( a i prokomentarisati  :P

« Najnovija izmena:: 21:07:45, 04.Jan.2009. Se-Osiris »

*

Van mreže I need chemical X

• **
  • 176
  • 0
« Odgovor #9 poslato: 09:13:27, 22.Jan.2009. »
Ummm... Zene pre dozivljavaju orgazam oralnim putem ili masturbiranjem, a ne vaginalnim. :P

Stranice: 1 2 3 ... 5 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000