Nezgode sa frizerima?

• Odgovora: 23
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
  • Pol: Žensko
Nezgode sa frizerima?
« poslato: 16:09:02, 15.Maj.2009. »
Sigurna sam da je svako od nas bar jednom dosao plačući od fizera. Smesne situacije?

Kosa je bila do struka, kovrdzava bananadance2.Odem kod frizera da mi skrati par santimetara. Od prelepe stepenaste kose ,dobijem pečurku do ramena blink...Predlozila mi je da se ošišam na ravno,a ja blesa prihvatim kao da nesto promenim (perverzija).Plakala sam 5 dana. >:(..izgledala sam kao pečurka i stalno sam nosila vezanu kosu.
Od tad samo strahuje od frizera.
« Najnovija izmena:: 22:13:56, 06.Okt.2009. lilka »

*

Van mreže plavkica

• **
  • 536
  • 0
Odg: Nezgode sa frizerima?
« Odgovor #1 poslato: 17:39:31, 15.Maj.2009. »
Uh  :D
moje apsolventsko veche..kosa mi je plava ravna do struka ali ja volim lokne(kreten  ;D)..odem kod frizera objasnim da zelim krupne lokne od polovine kose a da mi gornji deo bude izfeniran...
i da...dva sata pred apsolventsko izgledam kao francuska pudlica sa gomilom sitnih loknica od pochetka glave i nabujalom kosom(nema smajli koji plache onako kako sam ja plakala :zagrljaj:)
Kad pijem kazu - alkoholicharka, kad skitam kazu - skitara, kad ljubim kazu - kurva, a kad umrem kazace - znala je da zivi!!

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #2 poslato: 17:44:49, 15.Maj.2009. »
Znaci bila si u Afro stilu :D

*

Van mreže plavkica

• **
  • 536
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 22:17:52, 15.Maj.2009. »
hvala bogu ne zadugo jer sam brzinom svetlosti oprala kosu i ispeglala je  :D
ali trauma od frizera ostala  >:(
dobro joj glavu nisam razbila crna ne bila  :;
Kad pijem kazu - alkoholicharka, kad skitam kazu - skitara, kad ljubim kazu - kurva, a kad umrem kazace - znala je da zivi!!

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #4 poslato: 22:30:00, 15.Maj.2009. »
hehe imala sam slicno iskustvo :)
imam prirodno kovrdzavu ali zelela sam jos vise ;D.Nekih 15 godina.Idem na svadbu i ocem da se nafrakam,odem kod frizera i dobijem sta? (*o*) Afro stil.  :-\ Trcanje kuci,pranje kose...Mislim, pa drustvo za zastitu zivotinja bi me proganjalo da sam pudlicu zaakacila na glavu. ;D
« Najnovija izmena:: 10:10:56, 26.Maj.2009. lilka »

*

Van mreže Anabela

• *
  • 54
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 23:43:32, 13.Jun.2009. »
joooj godinama se ja prelamam da li da prelamam kosu ili ne... i odoh! objasnim lepo fino da želim da je samo prelomim kao meg Rajan... dobila sam sitne loknice i nije to bio kraj, posle dva dana ja krenem da namestam kosu i ostane mi veliki pramen u rucu! Trk kod druge frizerke, a ona jadna stala i gleda i gleda ... pa gde si to bila i ko ti upropasti tako divnu kosu ?! skratila je koliko je mogla, dala mi neke ampule-6 meseci se meni plakalo od muke izgledala sam ko strasilio a kosa mi se skripuckala kao da sam neka lutka :(

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #6 poslato: 00:49:11, 26.Jun.2009. »
Ja nemam bas tako strasna iskustva ali jednom sam dozvolila da me osisa frizerka koju mi je sestra pohvalila da dobro radi.Ja budala pristanem,i cak joj ni ne kazem sta zelim,valjda misleci zna ona kako.Ja inace imam gustu kosu a ona mi je istanjila i stepenovala da sam imala prvi stepen duzine do uveta.Izgledala sam kao pecurka,sa volumenom koji mi uopste ne treba.Od plakanja nije bilo vajde.A tek pocela da radim na poslu gde je bitno da mi kosa bude lepa,a ja izgledala kao cirkus.Trebalo mi je dugo da kosa poraste i da se oporavi,a ja da zalicim na normalnu osobu :D

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #7 poslato: 02:02:28, 26.Jun.2009. »
Sto se toga tice, kod mene je ista situacija kao kod miss80... I tako nikako da mi kosa poraste (a ja volim duguuu kosu)! I kao svaki put pustam i pustam kosu, a svaki put mi sve vise i vise sisaju! I vise ne idem ni kod jedne frizerke iz mog grada...... A-a!
~Sunshine~

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #8 poslato: 09:57:25, 26.Jun.2009. »
Meni je porasla...i sad je duga i lepa bas kao sto se vidi na mom avataru :D A za frizera,ne znam sta bi ti rekla,sigurno je kad zivis u manjem mestu da nemas mnogo izbora...

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #9 poslato: 12:32:23, 26.Jun.2009. »
Ja sam pre neki dan bila na sisanju  >:(
Imam moju frizerku kod koje idem vec neke 2 godine ali ona trenutno nije u gradu a meni sinulo da se sisam. Po nagovoru drugarice odem kod "poznatog i priznatog" frizera sa gomilom nagrada sa nekih takmicenja i sta dobijem? Od kose koja je bila skoro do struka, dobila sam stepenasto osisanu kosu duzine malo ispod ramena a rekla sam mu da mi kosu skrati 5 cm  tasm ! Covek jednostavno ne slusa sta mu se govori! Plakala sam dva dana  :placko: Sreca pa mi kosa bas brzo raste!
Od sada vise ne experimentisem sa frizerima!

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000