Ženske torbe

• Odgovora: 41
Stranice: 1 2 3 ... 5 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže rada

• **
  • 163
  • 0
  • Pol: Žensko
Ženske torbe
« poslato: 13:41:53, 15.Maj.2009. »
Da li uvek nosite neku tasnu ili torbicu sa sobom?
Zelite da njima skrenete paznju ili ih vise nosite zbog ostavljanja sitnica?

Sta je jos bitno kod izbora torbe i ako imate neku slicicu mozete da postavite?  (mah:mah)
« Najnovija izmena:: 18:51:41, 28.Sep.2010. Perla »

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
Odg: Zenske torbe
« Odgovor #1 poslato: 14:30:49, 15.Maj.2009. »
Obozavam torbe, sto vece to bolje  ;D!
Pri izboru mi je najbitnije da se meni svidi  ;):p...
Iz kuce ne izlazim bez tasne. Ne znam, nisu mi toliko bitne ni zbog ostavljanja sitnica a ni zbog skretanja paznje, vise jer su one kod mene neizostavni modni detalj.
Ovog meseca sam kupila par :p, sad cu da ih slikam pa da stavim slicice!

*

Van mreže Little_dress

• **
  • 326
  • 1
« Odgovor #2 poslato: 18:48:20, 02.Jun.2009. »
Obozavam torbe...
Uz mene nekako vise idu malene torbice, ali pre par nedelja kupila sam jednu veeeeeliku u koju mi sve zivo stane. Odlicna mi je za posao.
Za izlaske naravno sto manje i sto sladje....
Moja Natalna karta
 ...Sanovnik s jasnim slovima lako je to sa snovima nevolje krenu onda kad tumačim stvarnost...

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #3 poslato: 18:51:28, 02.Jun.2009. »
Uvak sam kupovala male torbice i sto manje meni bilo bolje...iz praktičnih razloga.Medjutim drugarica mi kupi ogromnu torbu koja mi se jako svidela i stalno je nosim,medjutim nije mi dala mapu.Sta svee staane u nju,a pola stvari ne mogu da nadjem....Sport Bili def

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #4 poslato: 20:06:26, 02.Jun.2009. »
Sve zavisi od prilike,sve velicine torbi dolaze u obzir.U poslednje vreme ipak vise volim vece jer su prakticnije.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #5 poslato: 20:34:23, 02.Jun.2009. »
Obozavam velike torbe, samo je problem sto u njih strpam i sto treba i sto ne (da se nadje :D ).
A kada su izlasci u pitanju, zavisi na kakvo se mesto ide. Ako je elegantnije, normalno da necu vuci neki ogromnu torbu.

*

Van mreže Avantura

• **
  • 396
  • 3
  • SuperLady
Odg: Ženske torbe
« Odgovor #6 poslato: 11:03:13, 17.Jun.2009. »
Uvek nosim po nekoliko stvari sa sobom: mobilni, novcanik, papirne maramice, labelo, kljucevi... pa treba to negde staviti.  :) Dakle, nosim tasnu iz prkaticnih razloga, ali nije mi svejedno kakva je, smatram je bitnim modnim detaljem koji mora da se uklopi sa odevnom kombinacijom. Uglavnom kupujem manje torbe, jer ni od onih vecih ne vidim neku vecu korist kad su uglavnom kao dzakovi. Jos ako je unutra postava tamna, to je kao da tvoje sitnice propadaju u neku crnu rupu. ;D Ako je torba veca, mora da ima pregrade, a i manja i veca pozeljno je da ima bar jedan dzepic u koji lako moze da se zavuce ruka kad zazavoni mobilni ili kondukter trazi kartu pred stanicom na kojoj silazis...

*

Van mreže talentovana

• **
  • 310
  • 1
  • Love_is_in_the_air
« Odgovor #7 poslato: 11:33:43, 17.Jun.2009. »
Mislim da su torbe ili torbice vredan detalj svake zene. Imam ih puno u raznim kombinacijama ali najdraze su mi one sa sto vise pregrada i detalja inlove
Ljudi kažu da postoji mudrost glave i mudrost srca.     
Charles Dikens

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #8 poslato: 19:33:31, 28.Sep.2009. »
Šta je to što nosite u vašoj torbi? Ono neophodno i minimalno?
Veliki novcanik, futrola sa dokumentima, vizitkama i ostalim papiricima, MP3, dva punjača za mob,karmin, olovka, blokčić, dva tel, parfem 100ml, cigare, upaljač, futrola sa dnevnim ulošcima,futrola sa obicnim uloscima.vlazne maramice,obicne maramice...
Hehe Sunce mu...čik nek me neko napadne,kad ga odvalim sadrzajem moje torbe...odgovaracu za ubistvo bez predumisljaja :)

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #9 poslato: 22:07:30, 28.Sep.2009. »
Ih... kad bih ja sad i nosila torbu, ko zna šta bi sve unutra bilo...
Dok sam radila u tašni su mi bili : mobilni [bar 2 komada] vlažne maramice, futrola sa naočarima, naočare za sunce, mini neseser sa šminkom, novčanik, ključevi od kuće, cigare, žvake... i ko zna šta još... ni ne mogu da se setim...
Sad nosim samo novčanik i cigare & upaljač i mobilni u jednoj mini torbičici i to je to  :D
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

Stranice: 1 2 3 ... 5 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000