Besplatno tumacenje sinastrije ~ uporednog horoskopa

• Odgovora: 137
Stranice: « 1 ... 8 9 10 11 12 ... 14 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • Pol: Žensko
  • sve se može postići samo treba htjeti
Odg: Besplatno tumacenje sinastrije ~ uporednog horoskopa
« Odgovor #90 poslato: 19:54:35, 07.Nov.2012. »
Hvala Čarobni  :D

Moje pitanje glasi hoće li od ovoga biti nešto,npr brak ili trajna veza? natezanje između nas traje godinama,emocija ne fali,samo je stvar koraka naprijed,a to je ono što je naš problem  :-[

Bit ću jako zahvalna na pomoći,jer mi je prijeko potrebna  :(
Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #91 poslato: 17:59:51, 07.Dec.2012. »
Moje pitanje glasi hoće li od ovoga biti nešto,npr brak ili trajna veza? natezanje između nas traje godinama,emocija ne fali,samo je stvar koraka naprijed,a to je ono što je naš problem  :-[

Pravi trenutak je ovaj naredni period sve dok Jupiter ide do prvih stepena Raka. To bi znaci bilo do leta posto je Jupiter retrogradan jedno vreme, a onda krece u direktni hod.

Ima emocija, ima privlacnosti, on je malo racionalniji od tebe, manje pokazuje emocije. Strpljiv je i zeli stabilan emotivni zivot. Dobro je jer postoje i aspekti koji pomazu da to bude nesto ozbiljnije. Ova osoba je sklona da i iz prijateljstva zapocne neku vezu tako da i ako ste prijatelji neko vreme nece biti problema da se prilagodi. Ukoliko se postavi pitanje vaseg odnosa, ako vec takvu vezu zelite napomenite indirektno i podrzite njegov sistem vrednosti i ono sto on postuje i ceni.

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • sve se može postići samo treba htjeti
« Odgovor #92 poslato: 03:10:57, 23.Dec.2012. »
Pravi trenutak je ovaj naredni period sve dok Jupiter ide do prvih stepena Raka. To bi znaci bilo do leta posto je Jupiter retrogradan jedno vreme, a onda krece u direktni hod.

Ima emocija, ima privlacnosti, on je malo racionalniji od tebe, manje pokazuje emocije. Strpljiv je i zeli stabilan emotivni zivot. Dobro je jer postoje i aspekti koji pomazu da to bude nesto ozbiljnije. Ova osoba je sklona da i iz prijateljstva zapocne neku vezu tako da i ako ste prijatelji neko vreme nece biti problema da se prilagodi. Ukoliko se postavi pitanje vaseg odnosa, ako vec takvu vezu zelite napomenite indirektno i podrzite njegov sistem vrednosti i ono sto on postuje i ceni.

puno hvala na odgovoru  :D uljepšali ste mi večer  ;D I da se pohvalim,idemo prema nećemu ozbiljnijem i to me čini neizmjerno sretnom osobom. I da,on je racionalniji,ja sam vrlo emotivna i neznam sakriti svoje emocije  :-[ Ali i ja sam strpljiva,čekam da on iz svog racionalizma pređe u konkretna djela  :D
Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

*

Van mreže vacafaca

• *
  • 6
  • 0
« Odgovor #93 poslato: 07:58:29, 15.Jan.2013. »
da li mi moze neko reci za mene i mog bivseg momka ja sam rodjena 3.12.1976 22:15 u sarajevu, a on 25.10.1970 5:45 u larisi grcka.raskinuo je samnom pre 6 meseci imamo i dalje kontakt...da li ce mo ponovo biti zajedno?on jos planira odlazak u ameriku :(,da li ce otici???
« Najnovija izmena:: 08:00:43, 15.Jan.2013. vacafaca »

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #94 poslato: 20:23:37, 23.Jan.2013. »
Prva natana koju kačim je moja druga je mog nadredjenog, od nedavno radim u toj firmi i interesuje da li ću imati problema jer je situacija tipa sve je super i sve može a meni se čini da ništa ne štima, ništa ne brini sve ćemo se dogovoriti i nema problema ali ja sam prošle nedelje zabrinula sve ljude oko  sebe, da li se može desiti da ovaj čovek raskine ugovor koji smo potpisali, vrijeme njegovog rodjena nije tačno a pošto sam morala unijeti unijela sam podne?

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #95 poslato: 21:02:56, 02.Feb.2013. »
Vacafaca i dvostruka devica, da biste dobili pravo na odgovor potrebno je da budete aktivni clanovi foruma i i da imate minimum 150 napisanih poruka.

*

Van mreže vacafaca

• *
  • 6
  • 0
« Odgovor #96 poslato: 21:20:39, 02.Feb.2013. »
nisam znala da su takva pravila,ali ovo mi je bilo mnogo vazno,pa ako nije problem da dobijem odgovor...hvala

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #97 poslato: 21:27:48, 02.Feb.2013. »
nisam znala da su takva pravila,ali ovo mi je bilo mnogo vazno,pa ako nije problem da dobijem odgovor...hvala
Pardon... potrebno je i 200 poruka.
Procitajte pravilnik foruma, pravilnik u forumu astrologija i prvu poruku u ovoj temi.

*

Van mreže vacafaca

• *
  • 6
  • 0
« Odgovor #98 poslato: 21:37:34, 02.Feb.2013. »
ok...procitacu

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #99 poslato: 21:45:55, 02.Feb.2013. »
Ok ali meni nije potreban uporedni samo pitanje da li ću ostati u firmi tj da li će raskinuti sa mnom ugovor  pa ako je neko voljan, samo jednu rečenicu jaaako mi jevažno hvala svakako..

Stranice: « 1 ... 8 9 10 11 12 ... 14 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000