Sta je jace?

• Odgovora: 6

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže fog

• *
  • 55
  • 0
  • Pol: Žensko
Sta je jace?
« poslato: 16:09:50, 14.Maj.2009. »

moze li neko da mi objasni ovu situaciju?
jednoj osobi se pluton nalazi u X kuci u aspektima sa svim brzim planetama a kod druge osobe nema nista u X kuci a ni pored mc. kako objasnjavate da je ova druga osoba uspesnija?  (*o*)

In your mind...

*

Van mreže emilly2

• *
  • 41
  • 0
Odg: Sta je jace?
« Odgovor #1 poslato: 17:21:57, 14.Maj.2009. »

jednoj osobi se pluton nalazi u X kuci u aspektima sa svim brzim planetama a kod druge osobe nema nista u X kuci a ni pored mc. kako objasnjavate da je ova druga osoba uspesnija?  (*o*)

Nema to veze,bitan je vladar,gde je otisao i kakve aspekte pravi..

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #2 poslato: 17:33:47, 14.Maj.2009. »

Osim vladara i celokupne natalne karte, bitno je i okruzenje  (mah:mah)

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
« Odgovor #3 poslato: 18:11:30, 14.Maj.2009. »

Nema to veze,bitan je vladar,gde je otisao i kakve aspekte pravi..

Upravo rasterećenje X polja od uticaja Plutona može osobi doneti mnogo bolje snalaženje u simbolici tog polja. Kao što je Emili rekla ~ jako su bitni aspekti vladara X polja da bi osoba mogla da bude [ne]uspešna u svom poslu. Pluton samo može da odmogne, a ne da pomogne, jer je on generacijska planeta pa vuče osobu da se povinuje idejama mase i večito je pod uticajem političkih sturjanja na radnom mestu, kao i korupciji i problemima sa zakonom [ne mora sama osoba da ima problema ~ X polje su i nadredjeni na poslu, pa samim tim mogu oni biti ti koji će pasti pod uticaj simbolike Plutona].
« Najnovija izmena:: 18:16:21, 14.Maj.2009. Šmišonja »
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
« Odgovor #4 poslato: 18:31:56, 14.Maj.2009. »
Samo ako je ta osoba dozivela pad trebalo bi posle toga da bude uspesnija (mislim na osobu sa plutonom u desetoj kuci) a mozda ta osoba o kojoj ona prica bas zato sto nije prozivela plutona nije ni dozivela uspeh (*o*)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 12:34:44, 22.Avg.2009. »

jednoj osobi se pluton nalazi u X kuci u aspektima sa svim brzim planetama a kod druge osobe nema nista u X kuci a ni pored mc. kako objasnjavate da je ova druga osoba uspesnija?  (*o*)

Kod ovakvih stvari najbolje je postaviti kartu,u suprotnom se moze vrlo lako pogresiti...

*

Van mreže fog

• *
  • 55
  • 0
« Odgovor #6 poslato: 11:51:43, 23.Avg.2009. »
sad nemam datume ali kad nadjem postavicu :)
In your mind...

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000