•○• FEEDBACK za horarce •○•

• Odgovora: 7

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Pol: Žensko
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
•○• FEEDBACK za horarce •○•
« poslato: 13:22:06, 14.Maj.2009. »
Ovde ostavljajte vaše komentare na horarne odgovore
i šta se desilo u odnosu na horarno pitanje/odgovor
[da li se horarni odgovor ispunio ili ne]
8)

Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Dorijana

• **
  • 533
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
Odg: •○• FEEDBACK za horarce •○•
« Odgovor #1 poslato: 08:31:12, 19.Maj.2009. »
Prvo hvala  :srce:... a njoj cu da prenesem zakljucke,pa nek cini sta joj je ciniti... kad/ako podeli sa mnom dela, ja delim sa vama...;) (rzm)

Moj natal Oprez - aktivira se nakon 30-e poruke

*

Van mreže jupiter u raku

• **
  • 285
  • 1
  • volim Paris
« Odgovor #2 poslato: 20:25:19, 04.Jun.2009. »
evo da javim, šta se dogodilo povodom pitanja devojke o putovanju sa horom u Bugarsku..
ona mi je danas rekla, da je nisu stavili na spisak za putovanje..tako da neće ići na put...:(

Šmišo,mene sad interesuje, zašto horar nije dao tačan odgovor..??
da li bi to moglo da se stavi u novu temu ,,Objašnjenja,,...?
nikad ne reci nikad

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
« Odgovor #3 poslato: 20:40:17, 04.Jun.2009. »
Moguće je da je Saturn za koji sam ja mislila da će biti posrednik izmedju nje i puta u stvari bio blokator ~ jer ipak je Saturn po svojoj simbolici "sprečavanje, brana, barijera, ograda, kontracepcija, zaustavljanje"  :-[
Što se tiče novog topika "Objašnjenja" moramo da pitamo šefa.
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže jupiter u raku

• **
  • 285
  • 1
  • volim Paris
« Odgovor #4 poslato: 21:17:43, 04.Jun.2009. »
da,da,ovo ima smisla, saturn je blokator i malefik....hvala na objašnjenju.. (e*e)..opet sam nešto novo naučila.. :)
nikad ne reci nikad

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
« Odgovor #5 poslato: 21:24:29, 04.Jun.2009. »
Ja sam naučila ~ a ti si ta koja je dobro odradila taj čart  (e*e)

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #6 poslato: 00:13:34, 08.Jun.2009. »
• Mesec ima prvu aplikaciju sa Suncem, 60° ~ tvoje srce će naleteti na mladjeg muškarca i jako se zainteresovati za njega ~ zainteresovanost će biti obostrana.
Ovo se dešava,ali zainteresovanost je jednostrana.Nisam mnogo zainteresovana.
• jedini je problem što će se skoro u isto vreme pojaviti "bivši" koji će pokušati ponovo da obnovi odnos sa tobom [i Mesec i Jupiter imaju sledeću aplikaciju sa Merkurom ~ koji inače ovde vlada VII poljem, pa treba povesti računa da srce opet ne napravi grešku ~ jer se Mesec nalazi u terminu Merkura, a Merkur pak em egzaltira, em je u triplicitetu, em je na stepenu Meseca]
Da, pokušaj obnavljanja,a videcemo šta će biti
○○○ dinamika, neće ti biti dosadno

Vrlo dinamično :) Upravo se to desilo...obojica u isto vreme..mladji muškarac i kafenisanja,a sa druge stane zasipanje porukica.Pogodak nema šta :)
« Najnovija izmena:: 00:18:42, 08.Jun.2009. lilka »

*

Van mreže Dorijana

• **
  • 533
  • 4
« Odgovor #7 poslato: 19:55:00, 22.Avg.2009. »

Prvo hvala  :srce:... a njoj cu da prenesem zakljucke,pa nek cini sta joj je ciniti... kad/ako podeli sa mnom dela, ja delim sa vama...;) (rzm)

Pa bolje ikad nego nikad...ako se iko slučajno seća, al rekoh da ću da podelim...;D
sad dobih definitivnu potvrdu da se izmedju njih u međuvremenu ništa nije dogodilo i po njenim rečima to je završena priča...tako da promene odnosa jeste bilo, ali u kontra smeru... (rzm)

http://mojforum.net/index.php/topic,2777.0.html
« Najnovija izmena:: 20:00:44, 22.Avg.2009. Dorijana »

Moj natal Oprez - aktivira se nakon 30-e poruke

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000