* Tumačenje snova po TA kroz horarni čart *

• Odgovora: 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Pol: Žensko
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
* Tumačenje snova po TA kroz horarni čart *
« poslato: 08:48:47, 13.Maj.2009. »
SNOVI ?

Tumačenje smnova se vezuje za simboliku IX polja. Ovde spada pitanje tipa : da li ovaj san ima neko značenje za mene ?

Obavezno pored vladara IX polja pogledajte i vladara III polja ~ istina ili ne ~ opisano u poglavlju o istinama i lažima.

Vladar IX opisuje san, planete u IX dodaju "nijanse" tom opisu, a pozicija vladara IX polja nam ukazuje na šta je sam san najviše orijentisan. Dostojanstva, recepcije sa vladarem Asc' će nam reći kakav "stav" san ima prema pitaču, a povezivanje preko aspekata vladara I i IX polja ~ da li će se san "ostvariti".

Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
Odg: * Tumačenje snova po TA kroz horarni čart *
« Odgovor #1 poslato: 09:36:20, 13.Maj.2009. »
Noćas sam sanjala vrlo intenzivan i neobičan san u kome je bila i moja pokojna mama. Kad god nju sanjam ~ nešto se desi bitno i krupno u mom životu ~ uvek me upozrava na neki [ne baš prijatan] dogadjaj koji mi ide u susret.

Pitanje : šta mi ovaj san poručuje?
Datum : 13.05.2009.
Vreme : 02h00
Mesto : Bgd
Sistem kuća : Regiomontanus
Čart :
neobičan san

Ja sam predstavljen I poljem u Vodoliji, sa retrogradnim Saturnom na 14° Device umetnutim u VII polju i Mesecom na 05° Jarca u XI polju. San je IX polje koje je u Škorpionu, sa Marsom na 15° Ovna na kraju I polja. Iz ove postavke vidimo da moj racionalni deo [Saturn] nema povezanosti sa snom [sa Marsom] preko tabele, što i jeste tako, moj racionalni deo svesti ne ume da protumači simbole i dešavanja u snu. S druge strane, vidimo da moje emocije [Mesec] jako insistiraju da se san shvati [Mesec egzaltira Marsa i pod vladavinom je Saturna]  Sam san [Mars] nema povezanost sa Mesecom, ali ima preko pada povezanost sa Saturnom, ovo bi moglo da označi, s obzirom da je i sam Mars u I polju [ja, moja "glava", samo fizičko telo] na neki način, neuspešno pokušava da dodje do mog racionalnog dela svesti da bi mi preneo poruku.

Da bi otkrili [donekle] poruku sna ~ posmatramo šta radi Mars na 15° Ovna :

• u svom je sedištu [znači snažan je i zasigurno ima značenje]
• egzaltira Sunce, u njegovom je licu i na njegovom stepenu [najviše je okrenut simbolici Sunca ~ otac, vitalnost, snaga; Sunce u horarcu vlada VII poljem ~ suprotan pol, advokati, svi oni koji su "preko puta mene"]
• u Jupiterovom je triplicitetu [Jupiter je na samom Asc', opet naglašavajući da treba obratiti pažnju i na simboliku Jupitera ~ expanzija, više obrazovanje, inostranstvo, religija, "unutrašnji glas", ali i na mene kao osobu]
• u Venerinom je izgonu [sve vezano za Veneru Marsa ne interesuje previše ~ znači san nema veze sa III i VIII poljem]
• u Saturnovom je padu [sve vezano za racionalni deo moje (pod)svesti nije u skladu sa snom ~ ja i realno ne mogu racionalno da objasnim i protumačim san]

Aplikacije Meseca/Marsa/Saturna će nam reći da li će se san "ostvariti" :

~ Mesec ima sledeće aplikacije :
• 0° Venera [III i VIII] => kao što i jeste ~ ja pokušavam da uz manju zabrinutost [VIII] da razrešim poruku sna [III]
• 120° retro Saturn => onda ću pokušati da uskladim racio i emocije da bi na neki način otkrila poruku
• 90° Mars => na kraju ću otkriti poruku sna.

~ Mars ima sledeće aplikacije :
• O° sa antiscijskim Saturnom => racionalizacija sna
• 90° sa Mesecom

~ Saturn ima sledeće aplikacije :
• O° sa antiscijskim Marsom
• 120° sa Mesecom

○○•○○ iz ovoga vidimo da san ima poruku, koju ću za -/+ 10 dana i da "otkrijem".

Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
Odg: * Tumačenje snova po TA kroz horarni čart *
« Odgovor #2 poslato: 11:52:08, 13.Maj.2009. »
San : Ex muž mi je javio da ima dete koje je jako bolesno. I jos svašta po nešto.

Šta mi poručuje san?

13 Maj 2009.
Novi Sad
10:11h

Ja kao pitač sam Asc' u Lavu, sa Suncem u Biku na kraju X polja, a takodje sam i Mesec u Jarcu u VI polju.
San je IX polje u Ribama, sa Jupiterom u Vodoliji u VIII polju.

Da bi videli šta se vezuje za SAN gledamo Jupiter na 25° Vodolije :

• njim vlada Saturn
• nema ni egzaltiaciju ni pad
• u triplicitetu Saturna
• u terminu Marsa
• u licu Meseca
• na stepenu Merkura
• u izgonu Sunca

○ ovde imamo da je snu prioritet Saturn u horarcu ~ VI, VII i VIII polje [kao i III polje gde se sam Saturn nalazi] Akcenat je znači na : zdravstvenoj situaciji (6), partneru (7), nečemu jako lošem (Cool. Tematika sna i jeste tava ~ sanjala sam da me je bivši muž [Saturn se inače vezuje za bivše partnere] zvao u vezi njegovog bolesnog deteta [6/8 polje + Merkur = dete] Ono što san ne interesuje je Mesec i Sunce [Mesec = ja i moje emocije, ali s obzirom da Mesec vlada XII poljem = lične greške, a Sunce = otac, kao i moje fizičko telo] ~ znači san sam po sebi nema veze ni sa mojim zdravljem ni sa bilo kojim mojimpostupkom od ranije, već je uslovljen delovanjem odnosa sa mojim bivšim ~ Jupiter je upravo ušao u VIII polje iz VII ~ san je podstaknut našim zadvajanjem i posledicama po oboje zbog toga.

• Da bi videli da li ću otkriti simboliku sna ~ gledaju se aplikacije Sunca i Jupitera ili Meseca i Jupitera ~ Sunce i Jupiter imaju aplikaciju, a Mesec ima 120° sa Saturnom ~ ovde imamo da će mi se san rastumačiti usled komunikacije sa bivšim partnerom ...

« Najnovija izmena:: 10:59:57, 14.Maj.2009. Šmišonja »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000