...can`t take my eyes of you..:D

• Odgovora: 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže medium

• *
  • 25
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Pol: Žensko
...can`t take my eyes of you..:D
« poslato: 19:32:44, 12.Maj.2009. »
http://i439.photobucket.com/albums/qq118/mikapet5/davison.gif

mene zanima ovaj davison..;)..sad posto ja nemam blage veze o ovom nesto sam pokusala da poslozim ali ne znam da l sam na dobrom putu.....sad kako SO definise razlog zbog kojeg su se sreli,ono bi trebalo da bude dobro u 5.moze biti ljubav,ali posto je na 29* bice da je to veza bez buducnosti....on je ovde predstavljen skorpijom,PL u 12.emily rece da je to karma neka, mozda bi ta veza  jedino trajaala u tajnosti PL je u trigonu sa VE(to je aspekt i iz njegovog natala)a ona ovde predstavlja mene i smestena je u 4.polju tj 5.od 12.pa moze biti da sam ja neka ljubav iz proslog zivota ili on meni ???....VE jedino nije aspektovana ood SO i ME sa svim ostalim je u kontaktu i nalazi se na mom ASC,a DSC na njegovom SO....ja se zagubih sad ovde..... (*o*) ::)

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
Odg: ...can`t take my eyes of you..:D
« Odgovor #1 poslato: 10:54:53, 01.Jun.2009. »
http://i439.photobucket.com/albums/qq118/mikapet5/davison.gif

mene zanima ovaj davison..;)..sad posto ja nemam blage veze o ovom nesto sam pokusala da poslozim ali ne znam da l sam na dobrom putu.....sad kako SO definise razlog zbog kojeg su se sreli,ono bi trebalo da bude dobro u 5.moze biti ljubav,ali posto je na 29* bice da je to veza bez buducnosti....on je ovde predstavljen skorpijom,PL u 12.emily rece da je to karma neka, mozda bi ta veza  jedino trajaala u tajnosti PL je u trigonu sa VE(to je aspekt i iz njegovog natala)a ona ovde predstavlja mene i smestena je u 4.polju tj 5.od 12.pa moze biti da sam ja neka ljubav iz proslog zivota ili on meni ???....VE jedino nije aspektovana ood SO i ME sa svim ostalim je u kontaktu i nalazi se na mom ASC,a DSC na njegovom SO....ja se zagubih sad ovde..... (*o*) ::)

Da vidimo ~ on je ovde ne samo Pluton, već i Mars u I polju u Škorpionu, kao i Sunce na krajnjem stepenu Riba u V polju. Meni ovo deluje kao da je on mnogo zahtevniji u toj vezi od tebe, naročito na fizičkom nivou i da traži potvrdu "ljubavi" prvenstveno u sexu, za razliku od tebe koja si em Venera u Ribama, em Mesec na samom početku Škoriona u XII polju ~ ti si tek pored njega počela da se ispoljavaš kao "žena" ~ baš zbog tog intenzivnog sex. "druženja".

Sunce na krajnjem stepenu može ukazati da će veza, tj on, na početku odnosa biti "sav fin i romantičan" a da kako se veza bude razvijala tako će to Sunce "preći" u znak Ovna, gde je egzaltirano i pod vladavinom upravo Marsa, pa će on da se za 180° promeni u odnosu i na tebe i na sam vaš odnos ~ postaće mnogo više ljubomoran, posesivan i sebičan, a moguće je i da će te optuživati bez ikakve potrebe za mnogo toga ~ Sunce ide ka Merkuru u Ovnu...

Ti s druge strane, prvenstveno kao Venera si u toj vezi egzaltirana ~ jako se lepo osećaš jer smatraš da je "to - to" i uživaš da daješ ljubav i podršku tom čoveku. Venera je pod vladavinom i Neptuna i Jupitera u Jarcu, što znači da ti mnogo ozbiljnije i zrelije pristupaš tom odnosu nego on koji je predstavljen Marsom u Škorpionu...

Mesec u Škorpiji u XII polju pokazuje da ćeš ti vremenom početi da gubiđ snagu zbog tog čoveka, jer je Mesec O° Pluton, odnos će postati i suviše "fatalan", pa ćeš čak i pomisliti da je tak lik "energetski vampir" jer ćeš posle svakoh susreta se osećati "iscedjeno" i umorno.

Dodatno ~ sam Mars je u 180° sa Hironom što dodatno upozorava da taj vaš odnos kasnije može prerasti u "SM" odnos mučenja, ispitivanja, provokacija...

Ovaj odnos itekako može dugo trajati jer su Venera i Mars u dosta širokom aplikacionom 120° a i sam Asc' u Škopionu ne odustaje baš lako...
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže medium

• *
  • 25
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
Odg: ...can`t take my eyes of you..:D
« Odgovor #2 poslato: 00:02:25, 03.Jun.2009. »
ehheh...ja sam pogodila samu srz izgleda sa ovim mojim bacakanjem....:D....
E vala Shmisho svaka ti je zlatna....apsolutno je tako kako si napisala od reci do reci,...i sinastrija je katastrofa-njegov MO na mom UR pa 180 njegova VE,njegova UR0MO 90moj MO...sve je protiv te veze sem mene lude,mora da odradjujem neku zescu karmu s njim... >:(.....nekako mi se ucinilo da mozda ima nekih finih aspekata sto se vidi iz mog "tumacenja"..al to nisam ja to je moj sasavi Neptun opet stavio pink cvikere ;D ;D....u svakom slucaju hvala....kiss U

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000